Ученички се бият заради снимка във фейсбук

Снимка: Сайт на ПМГ - Благоевград

С бой между две ученички започна днешният учебен ден в Природоматематическата гимназия „Акад. Сергей П. Корольов" в Благоевград, съобщава сайтът Е-79.

Около 7,15 часа, преди първия учебен час, Христина и Здравка от 10-и клас се скарали заради снимка, качена във фейсбук. Скандалът прераснал в саморазправа и двете момичета се хванали за косите.

От училищното ръководство заявиха, че ученичките са вече по домовете си и са извикани родителите.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

38
egati novinata !

Добави коментар

Добави коментар

Мирослав Ненков върна Георги Гелев като шеф на Спешна помощ

Георги Гелев се завръща в Бърза помощ - София след отпуск по болест. Това съобщи служебният здравен министър Мирослав Ненков, предаде БГНЕС. Гелев беше временно отстранен от предишния здравен

Вижте партиите и коалициите, които ще участват в изборите

20 партии и седем коалиции ще участват в парламентарните избори на 5-и октомври, ако ГРАО потвърди коректността на подписките на още 11 формации, предаде БНР.

Три язовира във Врачанско застрашават региона

Възможно е заради неработещ изпускател, при проливни дъждове, да възникнат критични ситуации с борованския язовир "Езерска падина", както и с криводолския язовир "Градешница".

Спряха обществени поръчки на Таня Андреева, стартирали в последните й дни като министър

Разпоредили сме спешният пациент в София да се закарва в най-близката болница. Това ще се отнася и за инвазивните кардиологии. Това заяви служебният министър на здравеопазването Мирослав Ненков,