Ученички се бият заради снимка във фейсбук

Снимка: Сайт на ПМГ - Благоевград

С бой между две ученички започна днешният учебен ден в Природоматематическата гимназия „Акад. Сергей П. Корольов" в Благоевград, съобщава сайтът Е-79.

Около 7,15 часа, преди първия учебен час, Христина и Здравка от 10-и клас се скарали заради снимка, качена във фейсбук. Скандалът прераснал в саморазправа и двете момичета се хванали за косите.

От училищното ръководство заявиха, че ученичките са вече по домовете си и са извикани родителите.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

38
egati novinata !

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Над 300 000 лв. е изразходвала армията в борбата с пожарите

За борба с пожарите в различни райони през лятото само за времето от 23 юли до 7 август Военновъздушните сили и Сухопътните войски са изразходвали 311 984 лв.

6 големи вълни етнически преселения към България в средните векове

Куманите дали династиите на Тертеровци и Шишмановци България е преживяла 6 големи вълни на етнически преселения в средните векове, казва директорът на Националния исторически музей Божидар

Граждани негодуват от огромни облаци прах при асфалтиране на улица в София (снимка)

Тесните улички в столичния квартал „Лозенец” сами по себе си са огромен проблем на собствениците на жилища и коли в престижния район, където паркирането е истински подвиг и въпрос на голям късмет.

МВнР иска повече българи в чужбина да участват в секциите зад граница

Повече българи, които живеят зад граница, да се включат в съставите на секциите в чужбина, които ще се открият за референдума за електронното гласуване на 25 октомври иска Министерството на външните

Даниел Митов: Камионът с мъртвите бежанци не е минал през България (обновена)

Вероятно не става въпрос за трафик на хора през България, а за участие на българи в този канал. По случая тече разследване. Когато то приключи всички данни ще бъдат оповестени.

Пчелар: Основните проблеми в пчеларския сектор са здравеопазването и неадекватното финансиране

Основните проблеми в пчеларския сектор са здравеопазването и неадекватното финансиране. Това каза  Манол Тодоров, председател на пчеларско сдружение „Странджански манов мед” по повод Международния

Няма пострадали при взрива в комплекс "Макси" в София

Няма пострадали хора след взрива в столичния квартал „Витоша”, където тази нощ избухна лек автомобил. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от Фокус. Сигналът за инцидента е подаден около 22.