ТV7: Откриха 350 000 фалшиви бюлетини за вота

Снимка Архив

Прокуратурата и ДАНС разбиха печатница с 350 хиляди фалшиви бюлетини, съобщи TV7.

Според медията операцията е била проведена в печатница в Костинброд, където били печатани бюлетини.  Операцията била извършена в пълна секретност, без участието на МВР. Печатница "Мултипринт" в Костинброд е спечелила обществена поръчка за отпечатването на изборните бюлетини за вота на 12 май. След като два дни преди изборите - на 10 май, истинските бюлетини били извозени до всички избирателни секции, печатницата продължила да работи.

TV7 обяви още, че собственик на печатницата е Йордан Бончев - общински съветник от ГЕРБ в Костинброд. За момента нямало информация колко души са задържани. Телевизията предполага, че сред арестуваните са собственикът Бончев и Росен Желязков, който бил възложител на поръчката. Желязков, според тв7 е дясната ръка на Бойко Борисов в община София и главен секретар на Министерски съвет (МС) по време на управлението на ГЕРБ.

Изнесената информация от някои медии за разбита печатница за бюлетини категорично не отговаря на истината, заяви говорителят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Севделина Арнаудова пред „Фокус".

"Призоваваме компетентните органи, в това число ДАНС, прокуратурата и ЦИК, да реагират незабавно, за да спрат всякакви спекулации и политически внушения в деня за размисъл. Няма задържани лица, представители на нашата политическа партия. Проява на слабост и политическа низост е в деня за размисъл да се прави подобна провокация", каза Севделина Арнаудова.

"За съжаление цялата кампания минава в този тон, но нашите опоненти минават всякакви граници, създавайки атмосфера на агресия и компромати. Жалко е за всички медии, които участват в подобен сценарий. През цялата предизборна кампания ГЕРБ настоява да води конструктивен диалог и ще запазим тази линия до края", заяви Арнаудова.

Собственикът на „Мултипринт" в Костинброд Йордан Бончев опроверга напълно информацията, че от печатницата са били иззети фалшиви бюлетини. „Това е несериозно, каза Бончев пред „Фокус". - Имало е проверка в печатницата вчера, но не е констатирано нищо нередно. При проверката се е проверявало количеството отпечатани бюлетини, как са предадени, с какви протоколи. Нямаме никакви притеснения по тази тема. Ако е имало такива неща, аз ще съм първият, който би бил задържан, както казват по една телевизия, но това не е така. Казали са, че съм задържан, но аз в момента съм в едно заведение, дори мога да ви пусна камерата по телефона, за да видите, че съм там и нямам никакви притеснения. Най-малкото, ако съм задържан, не бих имал телефон".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 36

Сортирай по:

-16
Комунистите, тези които ни управляваха през последните 23 години, включително Ceргей Станишев и Иван Костов, искат за да направят преврат. На тях им трябват жертви, именно личности жертви и дори са способни на убииство. Комунистите забравиха бащите си, забравиха дедите си, забравиха народа си. Начело със Сергей Станишев, те предадоха народа ни с всичките техни престъпления през последните 23 години. На тези комунисти им е ясно, че ГЕРБ ще спечелят изборите и целта им е да унищожат и саботират предизбирането на ГЕРБ. Dори при спечелването на ГЕРБ, те пак сте трябва да демонстрират и дестабилизират държавата. Пред министерския съвет пак има хора които протестират. Кой захранва тези протести? На тези хора им е платено, от тези същите комунисти, начело със Сергей Станишев, за да бъдат там. В момента държавата ни е без капитан, без кормило. Държавата е в пълно безредие. Непрекъснато се тръби срещу срещу Бойко Борисов – какъв бил баща му, каква била майка му, а той пък бил пожарникар. Какво като е бил такъв? Той е бил млад, това е неговият личен живот. Бащата на Цветан Цветанов може и да е бил някога комунист, но той го е възпитал достен човек, който не би предал народа си. Бойко Борисов и Цветан Цветанов лесно могат да напуснат политиката, да напуснат страната. Но те не могат да предадат народа, така както го предадоха комунистите през последните 23 години. Ако има някой за съд, то това са Румен Овчаров, Иван Костов и други, които играха по време на приватизацията. Какво стана с приходите получени от приватизацията? Бяха изнесени по острови офшорки. Вместо да се направят едни спокойни избори, и хората да си изберат едно нормално и добро правителство, което да дърпа напред, да работи за народа и да докара инвестиции в България, комунистите се опитват по всякакъв начин да съботират предизборната компания на ГЕРБ, да дестабилизират държавата, тъй като има земя, която да се разграбва и много руски инвестиции, като атомната централа Белене и газопровода Бургас-Александрополис. Разумният човек, не би гледал в паницата на другия, а би се съсредоточил върху разрешаването на належащите проблеми на народа, въвеждането на ред, докарването на инвестиции в държавата. Бойко Борисов и Цветан Цветанов искаха да има ред, но за един мандат това трудно се постига. Допуснаха грешки, но те се учат, и искат да оправят положението в страната.

-20
комунягите имат многолетна закалка от КГБ в организирането на подобни фалшификации и провокации всиЧко това е тяхна работа СМЪРТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ГНУСНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-26
Както вече казах,бясното куче е най-опасно когато е притиснато в ъгъла ! гея станишев /с малки букви че не заслужава голяма/ вече удари дъното в опита си да омаскарява ГЕРБ! Представям си какви слюнки ще пръска утре като си види резултата който ще е наполовина на този на ГЕРБ !

32
Ехо,клакьорите-драскачи платени от ГЕРБ,ако не сте си взели предварително хонорара за писаниците опитайте в близките часове.От утре никой повече няма да ви плаща.

723
Нормално е-ГЕРБ се готвят да печелят гласове по 5 направления.Това с фалшификациите е най-мощното и оттам очакват около 50% от гласовете си.Второто са шизофрениците и психопатите-то не е много силно,защото те са до 5%.Третото са "калинките"-некадърниците осигурили си работно място благодарение на ГЕРБ-те са между 150-200 хил души.Четвъртото са лумпените-нискообразовани,цинични и вулгарни хора,приветстващи такова поведение от своите кумири.И петото са т.н. "демократи",които са решили,че са такива,изповядват пещерен антикомунизъм и лутащи се 24 години между различни партии,които за момента са конкуренти на БСП-някога бяха СДС,после НДСВ,сега ГЕРБ(партии-еднодневки).Аааа,забравих-колкото и да е странно има и едно 5-то направление,а това са пенсионерите,които през тези 4 години спокойно си получават пенсийките,манипулирани са ежедневно от екрана колко велик е Бойко,и не се сблъскват с идиотизмите сътворени от бандитите на ГЕРБ по ръководни постове.

91
скласа 11.05.2013 16:22:28 Никой не ви вярва, Севди! Оттеглете се, за да избегнете гражданска война -------------------------------- Това точно за червените гтниди се отнася, а не за хората не ви искащи. Защото говоришз а гражданска война. ОК ще си я получите. Всеки път ви се отстъпваше заради опазването на на BG от гражданска война. Но този път няма няма да ви бъде отстъпено. И ноща отдавна сте го извадили, и от него ще умрете, жалки дегенерати такива.

55
92 atorlakov 11.05.2013 16:57:26 Комунистите и техните подлоги се подготвят да не признаят вота, ама не са познали!!!! -------------------------------- Ще стане точно както в Русия стана. Т.н. лява опозиция няма да признаят дясното управление на Борисов, ще се стигне до т.н. протести на комунистическите безродници. Февриари месец Марси Рийдс им охлади опитите им за де стабилизация, но този път червените катили ще включат клаузите на НАТО, и тогава ще последват колегите си протестанти в лицата на Удалцов и Навални, разследвания до дупка на специални състави изцяло извън сегашната корумпирана Прокуратура, и ще стане точно като в Русия стана. Ще им бъдат наложени редица ограничения, защото комунистите именно точно това и искат. И трябва така да стане, защото като им се даде прекалена свобода, ето до къде стигат, до бунтове и метежи, и заплаха за гражданска война.

-218
ДПС съвместно с БСП изиграха танца си горе долу добре. Изсипаха един куп глупости и много народ им се върза. Скоро след като избягат всички работещи от България те ще могат да управляват пезпроблемно още горе долу 10 ина години. После когато страната е в пълен колапс както след всички техни управления ще си спомняте с умиление за Борисов както сега си спомняте за Тато. Честити ви Метстан и Станишев.

-40
КОЛКО ЛИ ОЩЕ ТАКИВА ПЕЧАТНИЦИ ИМА ЗА КОИТО НЕ ЗНАЕМ.А ИНАЧЕ ХОДИМ НА ИЗБОРИ И ДАВАМЕ ГЛАСА СИ.ТА КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КОЙ ЗА КОГО ГЛАСУВА В СЛУЧАЯ,ЩОМ РАБОТАТА Е ВЕЧЕ ОПЕЧЕНА И ПЛАТЕНА.

-175
@milen! Тъпо кретеноидче! Активно мероприятие има, но то не е на мръсните комунисти, а на Цеко Апартаментя!!

85
Мръсни комунисти! И в деня за размисъл не се посвенихте да си правите активни мероприятия.

-108
Герб погазиха всякаква демокрация, свободна воля и свободни права на хората! Те просто се гаврят с нас!

106
Нормално е ГЕРБ да не спечели. Ако българина можеше да познае доброто за себе си нямаше толкова много пъти през новата си история да избира БСП. Защо точно сега да е различно ? Демокрацията за нас е слободия до шия. Всички я искат, но никои не пглежда каква е там където са я приложили отдавна. И в Германия в Щтите и където и да е успяла то тя е основно ред и прилагане на закони. Та ние не знаем какво искаме. Вярваме на каквото ни каже ДПС и БСП а после че чудим защо пак сме на задника на света. Честити ви Местан Доган и Станишев. Другите ще ви карат да се оправяте а това е трудно.

109
Комунистите и техните подлоги се подготвят да не признаят вота, ама не са познали!!!!

138
При толкова наблюдатели, чуждестранна фирма, която ще брои гласовете, във всички комисии ГЕРБ е малцинство, защото всички се обединиха срещу тях! Кой малоумен ще повярва, че това са фалшиви бюлетини, приготвени от ГЕРБ!!!

-65
Най-добре да се отложат изборите до пълно изясняване на случая. Нека прокуратурата най-накрая да си свърши работата и който е за затвор да отива.

111
Сценарий - ПОДАВАТ СИГНАЛ В ПРОКУРАТУРАТА ЗА ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ, преди това са ги приготвили и пакетирали в палета - пристига проверката и ги конфискува! А сега кажете това на ГЕРБ ли е работа?!?

-184
Нормално е-ГЕРБ се готвят да печелят гласове по 5 направления.Това с фалшификациите е най-мощното и оттам очакват около 50% от гласовете си.Второто са шизофрениците и психопатите-то не е много силно,защото те са до 5%.Третото са "калинките"-некадърниците осигурили си работно място благодарение на ГЕРБ-те са между 150-200 хил души.Четвъртото са лумпените-нискообразовани,цинични и вулгарни хора,приветстващи такова поведение от своите кумири.И петото са т.н. "демократи",които са решили,че са такива,изповядват пещерен антикомунизъм и лутащи се 24 години межди различни партии,които за момента са конкуренти на БСП-някога бяха СДС,после НДСВ,сега ГЕРБ.Аааа,забравих-колкото и да е странно има и едно 5-то направление,а това са пенсионерите,които през тези 4 години спокойно си получават пенсийките,манипулирани са ежедневно от екрана колко велик е Бойко,и не се сблъскват с идиотизмите сътворени от бандитете на ГЕРБ по ръководни постове.

-11
За когото и да се гласува, после ще рИветИ!?!

-111
Хубаво е да се знае, че коментарите надолу са от платения щаб на ГЕРБ... Страшно гнусна схема е!

-158
Герберите ще изкарат пред урните утре и най-апатичните граждани. И ще гласуват срещу ГЕРБ

-14
" Ако зависеше нещо от изборите, щаха да ги забранят " !!!

196
еййй на всичко са готови тези мръсници да не допуснат бойко отново на власт.Биха окъпали страната в кръв само и само да постигнат целта,та няма да непечатат 350 хил. бюлетини и после много удобно тези бюлетини да бъдат заловени в деня преди изборите.Защо ли когато го видях Бареков как се е разпенил веднага се досетих на коя партия ще бъдат бюлетините.Ай сиктир..

-6
За всеки случай предварително: Честито ДПС и БСП на всички българи :) Явно царя за мой ужас излезе прав за чипа на българина. За тези които имат поне малко акъл мога да кажа : Не се отчаивайте иде края на 2013 и после всички бегом в Англия и Германия. Очертава се тъмно будеще за България.

-186
Сбогом герберуги... вдигнахте да гласуват срещу вас и най-апатичните граждани!

-91
@the социалиста! Абе олигофрен нещастен! Да се псуват кретеноиди като тебе по принцип е признак на ителигентност! Кво сте се разплюнчили тука! Прокуратурата излиза с официално съобщение за 3500000 бюлетини! Собственика на печатницата е съветник на ГЕРБ, който до сега е печелил всички поръчки на МВР! Задникати трябва да почервенее от срам, вместо да плющите щуротии! Чалгасарски изродчета!!

-16
Смърдяща държава ! Живеем извън времето.

154
Не било печатница, а ПАЧА-тница! И не били бюлетини, а БЮРЕЦИ ! Дали още някой гледа това уруспийско същество бюреков и ТВ7, където въпросния ибрикчийства!?

54
Танасе, мнооооооого си интелигентен. И цялата Ви партия е такава. Наздраве!

82
ei tapite komuniste i izroda dogan dokade stignaha.utre Gerb ste gi razbie aide vsi4ki za gerb

146
24 часа, не давайте гласност на турска телевизионна групировка, която си позволява в деня на размисъл да прави внушения, че ГЕРБ върши нещо лошо! Това според мен трябва да бъде разследвано и Дудука да бъде съден максимално бързо и сурово!

-174
@the социалиста! Млъкни бе тъп олигофрен! дееба и курвата дето те е изпикала!!!

112
Марсохода Curiosity е открил кашон с двойно дъно и бомба отгоре. В кашона е имало фалшиви бюлетини на ГЕРБ. На Марс, цената за купуване на гласове е стигнала 500$, уточняват от NASA. Чинията на Бузлуджа е готова за полет, рапортуват от Интеркосмос.

157
Това е провокация на Доган ТВ7 !

-201
Кое няма, бре моме? Фалшивите бюлетини са си съвсем истински и сте се подготвяли цяла нощ да ги попълвате съвсем легално? Че нелегално легален да ви излезе вота. Вие сте......Мизерници!

-156
Никой не ви вярва, Севди! Оттеглете се, за да избегнете гражданска война

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Започна Петата студентска академия по хирургия

Петата студентска академия по хирургия започна днес в университетска болница “Лозенец”, съобщи един от основните инициатори доц. Радосвет Горнев, началник на Клиниката по хирургия.

София пуска 400 колела, първите 30 мин - без пари

400 велосипеда на 33 обменни станции в широкия център ще могат да ползват под наем софиянци от края на следващото лято. Дотогава услугата трябва да е факт, а първите 30 мин ще са безплатни.

Не дават 4-а звезда на шефа на отбраната

Вицеадмирал Румен Николов ще изпадне в несъответствие със заеманата длъжност началник на отбраната, ако до 4 февруари 2016 г. не получи четвърта звезда на пагона.

Китай и 16 малки европейчета

В опита да привлече юаните на своя страна, България дава всичко - от рози до АЕЦ Спомняте ли си сюжета на “10 малки негърчета”? 10 души, които имат своите престъпления, са събрани на остров,

Служители на “Позитано” 20 правят синдикат за борба срещу съкращения

Служителите на “Позитано” 20 си създават синдикат. Целта е да отстояват правата си при извършваната структурна реформа в соццентралата и при евентуални съкращения.

Завещание на седмицата: Как Ченалова облече “тогата на протестър”

В понеделник правосъдният министър Христо Иванов и председателят на ДСБ Радан Кънев ще дават пресконференция. Преди това обаче двамата поискаха обща позиция на реформаторите по темата “Ченалова”.

Само в "24 часа"! ГЕРБ с 2 варианта: нова конституция – нов ВСС. Или остава този и се дели до месец

30 дни след приемането на промените в основния закон ще бъдат дадени на всеки в съвета, за да избере в коя колегия да отиде Партията на Бойко Борисов приема само 2 предложения на Реформаторския