Тригодишно дете пи от селскостопански препарат

Източник: Shutterstock

Тригодишно дете погълна голямо количество селскостопански препарат, съобщиха от полицията в Търговище.

Инцидентът е станал вчера в поповското село Кардам, когато детето останало без родителски контрол. Момченцето е откарано и прието в болницата в Търговище за наблюдение, без опасност за живота.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Местан: Правата и свободите да не се противопоставят на националната сигурност

“Не битката за права и свободи, не политиката на отстояването на правата и свободите генерира етническо напрежение, а обратното - политиката на дискриминация и неспазване на правата и свободите.

Йордан Лечков: Ще се кандидатирам отново за кмет

Живот и здраве, ако не ми повдигнат някое и друго обвинение и ако не ме осъдят от телевизора някои от управляващите, ще се кандидатирам отново за кмет”,

Цацаров: Ще разпитам Цветан Василев, когато бъде екстрадиран у нас

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви пред Нова телевизия, че веднага щом Цветан Василев бъде екстрадиран у нас, той ще го разпита. "Ще разпитам Цветан Василев веднага, когато бъде екстрадиран у нас",

Бареков: Мария Календерска беше част от Протестна мрежа

"Няма да коментирам анонимници. Никой не е напуснал. Това лице (Янко Янков - б. р.) беше овободен още преди няколко седмици, предпочел е да отиде на заплата при Ковачки.

3000 българи получват инфаркт всеки месец

3000 българи получават инфаркт всеки месец, 250 от тях са млади хора. Над 60% от смъртните случаи у нас са заради сърдечно-съдови заболявания, съобщи TV7.

4-годишната Теодора, прегърната от Борисов: Пита ме кой е тати и ме гушна

Бащата на 4-годишната Теодора, която стана сензация в интернет, след като попадна в прегръдките на премиера Бойко Борисов, е разочарован от негативните коментари по адрес на дъщеря си.

Под 1% са младите учители в България

По-малко от 1% са младите учители в България. Това каза пред ''Фокус'' Елена Налбантова, представител на синдикат ''Образование'' към КТ ''Подкрепа'' и директор на учебно заведение в Пловдив.