Тригодишно дете пи от селскостопански препарат

Източник: Shutterstock

Тригодишно дете погълна голямо количество селскостопански препарат, съобщиха от полицията в Търговище.

Инцидентът е станал вчера в поповското село Кардам, когато детето останало без родителски контрол. Момченцето е откарано и прието в болницата в Търговище за наблюдение, без опасност за живота.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

"Досие": След атомното "Ку-ку" Любен Дилов очаква да ги бият и съдят, но им дават медал

ЛИЛЯНА КАЙКОВА - Спомняте ли си какви бяха вълненията, преди да излъчите първото предаване на "Ку-ку"? Оправдаха ли се очакванията ви? - Първоначалният вариант за име беше "Студентски парламент".

Как да опазим детските очи?

В наши дни детското зрение е сериозен проблем. Телевизор, компютри, таблети - малчуганите прекарват доста повече време пред екрана, отколкото на нас ни се иска.

Истерия и опашки по тъмно при записването на първолаци

Средонощни опашки и строги критерии създадоха истерия около записването на първолаци. Така започна приема на заявления за първи клас в голяма част от най-желаните училища, съобщава Нова тв.

Цветанов: След местните избори отиваме в Китай с кметове на ГЕРБ

Традиционното приятелство и добрите отношения между България и Китай са много добра основа за изграждането на по-широка платформа за сътрудничество и развитие на инвестиции между двете страни.

800 млн. лева отпуснаха за укрепване на свлачища

Средствата за укрепване на свлачищата са около 800 милиона лева. Това каза министърът на вътрешните работи и вицепремиер Румяна Бъчварова по време на заседание на Комисията по вътрешна сигурност и

Московски: Авиоотрядът ще има ново меню, но без пръжки и ракия

"Ще кажа да направят едно нормално меню за "Авиоотряд 28", да не дразнят хората. Но няма и да е другата крайност - пръжки, сланина, домашна ракия или туршия”,

108 пеликана са починали от птичи грип в Румъния, в Сребърна открит още един

108 мъртви къдроглави пеликани, за които е установено, че са починали от птичи грип, са открити на румънска територия, в делтата на река Дунав. Това съобщи директорът на дирекция "Контрол на околната