Тригодишно дете пи от селскостопански препарат

Източник: Shutterstock

Тригодишно дете погълна голямо количество селскостопански препарат, съобщиха от полицията в Търговище.

Инцидентът е станал вчера в поповското село Кардам, когато детето останало без родителски контрол. Момченцето е откарано и прието в болницата в Търговище за наблюдение, без опасност за живота.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Българският млечен сектор е изправен пред фалит

Евтина стока от Европа залива пазара ни, цената на млякото се срива. Българският млечен сектор е изправен пред фалит. Големите производители в ЕС увеличаваха броя на високодобивните животни и

Лукарски: Предлагаме коалиционно споразумение

„Не трябва да има правителство на малцинството, излъчено само от Реформаторския блок и ГЕРБ”, заяви пред Нова телевизия съ-председателят на Реформаторския блок Божидар Лукарски.

Методи Андреев от ГЕРБ: Нямаме ангажименти нито към ДПС, нито към ББЦ и „Атака“

Политиките, които ще предложат ГЕРБ и Реформаторския блок като коалиция, ще привличат различни политически сили. ГЕРБ трябва да използва мандата си. Защото това е шансът и на партията, и на страната.

Жива верига попречи на строежа на сграда върху детска площадка в "Слатина"

След палежите на коли и сблъсъците между жители на „Слатина” и служители на строителна фирма, днес напрежението в квартала отново е високо. Причината – в бивша детска площадка трябва да влезе тежка

София Ринг Мол отваря врати на 6 ноември 2014 г.

Най-новият търговски и развлекателен център в столицата - София Ринг Мол, ще бъде официално открит и ще отвори врати за първите си посетители на 6-и ноември тази година.

Криминален психолог за вулгарния обиск: Събличане в парка ми звучи нереалистично

„Ако това момиче се е държало нормално, най-вероятно не трябва да има мотив да използва сила. Като казвам нормално, имам предвид да не упражни някаква агресия или да не предизвика агресия към себе си.

Намереното в контейнер бебе отива при приемно семейство

Новородено дете беше намерено край контейнер за смет в центъра на Казанлък. Според лекарите детето е родено вчера – часове преди да бъде намерено на боклука и е напълно здраво, съобщи Нова телевизия.