Тригодишно дете пи от селскостопански препарат

Източник: Shutterstock

Тригодишно дете погълна голямо количество селскостопански препарат, съобщиха от полицията в Търговище.

Инцидентът е станал вчера в поповското село Кардам, когато детето останало без родителски контрол. Момченцето е откарано и прието в болницата в Търговище за наблюдение, без опасност за живота.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Старците, пребити с чук от обирджии, не смеят да се приберат в дома си в Малко Градище

Старците Боню и Мавруда Добреви, които бяха пребити с чук от обирджии в дома си в Малко Градище на 4 ноември м.г., още са в шок и ужас от преживяното и отказват да се върнат в селото, съобщи haskovo.

Рибена чорба и дроб сърма яли натровените деца в Асеновград

Децата, които се натровиха и бяха настанени в Инфекциозна клиника, са яли рибена чорба и дроб сарма. Всичките 11 възпитаници на Центъра за настаняване от семеен тип за млади хора с ментални

Полицията прерови компютъра на изчезналата студентка Вероника

Полицията е преровила компютъра на изчезналата вечерта на 28 февруари Вероника Здравкова от Никопол, която е студентка във Велико Търново. Провериха компютъра й, записаха телефони на приятелите й,

Софийският районен съд вече е на нов адрес

Софийският районен съд вече е на нов адрес. Част от магистратите се местят в друга сграда, а затворници от Казичене помагат при пренасянето на стотици хиляди съдебни дела.

Виж какво остана след свирепия челен сблъсък на Е-80, при който загина жена

35-годишна жена загина след жесток челен сблъсък, в който още двама са с потрошени крайници. Инцидентът стана малко след 16,30 часа в неделя на международния път Е-80 до хасковското село Стойково.

Студентка изчезна във Велико Търново (Обзор)

Полицията във Велико Търново издирва 23-годишната Вероника Здравкова, която е в неизвестност от вечерта на 28 февруари. За последно е била видяна около 19 ч. в района на жп гарата в Търново.

Какво все пак каза Бареков на английски?

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков стана център на внимание и много ирония за познанията му по английски език в социалните мрежи с фундаментално интервю в качеството му на евродепутат.