Светият синод освободи от длъжност шефа на църковните имоти Митко Секулов

Снимка: Архив

Светият синод освободи от длъжност шефа на църковните имоти Митко Секулов заради несправяне с работата. Засега с тях ще се разпорежда Върховният църковен съвет. Това е най-важното решение, което Светият синод взема през първата седмица от лятната си сесия. Секулов е бил много близък до Варненския митрополит Кирил, но решението е взето в отсъствието на владиката, който днес е рожденик.

 

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Ути свари 170 кг лютеница на площада в Пловдив

Пловдивчани разграбиха 170 кг домашна лютеница, която Ути Бъчваров свари пред погледите им на площад “Стефан Стамболов”. Бригада от 15-ина младежи кълцаха моркови, целина и лук,

АББА се завръщат след 35-годишна пауза с неиздавана песен

АББА се завръщат след 35-годишна пауза с неиздавана песен, съобщи "Сънди експрес". Песента "I'm Still Alive" е написана от Агнета Фалтског, а не от Бени Андершон и Бьорн Улвеус.

Михаил Хаджимишев - един дипломат на оперната сцена, отбелязваме 100-годишнината на режисьора

Cофийската опера и балет откри в събота новия си сезон със спектакъла "Дон Карлос" Представлението е посветено на две 100-гдве 100-годишнини - на Борис Христов и на режисьора Михаил Хаджимишев.

10 неща, които да спрете да носите незабавно

1. Тясна мъжка тениска, оформяща гърдите и плочките, с много дълбоко V-образно деколте, от което излизат наболи косми, а може и да са с прилична до впечатляваща дължина.