Росен Плевнелиев наложи частично вето на промените в бюджета

Росен Плевнелиев

Президентът Росен Плевнелиев заяви, че налага частично вето на Закон за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2013 година. Това обяви държавния глава на пресконференция на „Дондуков" 2.

"Подписах указ, с който връщам за повторно разглеждане в парламента някои текстове от актуализацията на Закона за държавния бюджет. Уважавам правото на всяко правителство да осъществява политиките, за които е избрано. Нямам нищо против, ако тези политики се реализират с актуализация на бюджета и поемане на нов дълг. Но не приемем аргументите да се спекулира с нашите съграждани, които са в тежко материално положение", заяви президентът.

Не бива да внушава на обществото, че социалният пакет е основата на актуализицацията на бюджета. Не виждам в закона мерки за развитието на българската икономика. Държавата на практика в средата на годината смъква летвата. Ветото е частично, защото не подкрепям част от нещата, за които се иска актуализацията на бюджета, допълни той.

Връщам за повторно разглеждане текстове за приходите, разходите и предвидения нов дълг, обясни държавният глава. Президентът подчерта, че подкрепя отпускането на 40 млн. лв. за уязвимите групи.

„По време на политическите консултации обърнах внимание на партиите, че са поели конкретни ангажименти към избирателите и това не са празни приказки, които удобно забравяме след изборите. Митническата администрация и НАП месец и половина са в непълно ръководство, а ДАНС и ГДБОП са в процес на трансформация. Очаквам правителството да подобри работата на приходните администрации", отбеляза президентът.

„В частта разходи на бюджета се коригира само резервът за непредвидените и неотложни разходи. Това означава, че правителството може да изхарчи разходите за каквото и да е. Коректният подход е разходите да са прозрачни и да се знае за какво ще се изразходват парите. Трябва да е ясно разписано кой колко получава", посочи Плевнелиев.  

„Подкрепям тезата, че държавата трябва да се разплаща с бизнеса навреме. Но не само държавата, а и общините са важни. Те дължат много повече. Най-ярката липса в актуализацията е по отношение на общините. Законът не отговаря с кой бизнес ще се разплаща държавата. Надявам се НС да разпише конкретно кой орган колко дължи на бизнеса", подчерта президентът.

Той призна, че не вижда много неясноти около предвидените от правителството разходи, включително около възможността за емитиране на нов дълг от 1 млрд. лв.

Нямам против дълг от 1 или 2 млрд. лв., но съм против ако не се използва за политики за реформи и заетост, а този кредит се използва за финансиране само на текущи разходи", поясни Плевнелиев. „Вярвам, че финансирането на текущи нужди е пагубно", допълни той.

„Въпреки опитите да ми се прехвърля отговорността за неща, с които управляващите не могат да се справят, аз ще поема отговорността си", каза той. В тази връзка Плевнелиев видя опити да бъде очернен.

„Разбрах, че имам три любовници, които нямам, разбрах, че имам сметки в офшорни фирми, които нямам, разбрах, че съм ощетил германските си партньори си 1 милион лева, напротив - не съм и с тях сме в перфектни отношения", коментира Плевнелиев евентуалните негативни коментари за ветото.

Той изрази притеснение, че точно сега пари от искания заем ще отидат в офшорни фирми.

"Разбирам, че съм тъмната сянка, която е изплувала зад някакви сделки и интереси в пенсионния сектор в България. Искам да заявя категорично, че съм против 2 млрд. лв. на българските пенсионери да отидат в една офшорка. Вярвам, че хората виждат и разбират", заяви президентът.

Обещал съм да организирам дебат със съдействието на европейските партньори и по темата за трите големи стълба на българската демокрация, които днес са болни - пазарната икономика, медиите и медийната среда, системата за правораздаване, заяви Плевнелиев.

Ако парламентът не прекъсне лятната си отпуска, но след това реши да прокара закона за бюджета максимално бързо, това вероятно ще стане до 15 септември. После президентът име нови 7 дни от получаването на текстовете, за да подпише указа.

Основният закон определя, че ветото се преодолява с мнозинство повече от половината от всички народни представители (121 гласа). Повторно приетият от Народното събрание закон се обнародва от президента в 7-дневен срок от получаването му.

„Не за всичко президентът трябва да бъде сочен като удобният виновен. Аз си свърших работа за по-малко от 2 дни, депутатите имат повече от месец, за да преценят моите аргументи", заяви Росен Плевнелиев, уточнявайки, че е получил проекта, на който наложи частично вето, именно преди 2 дни.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 110

Сортирай по:

0
Когато БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ поемат управлението за спасение на БЪЛГАРИЯ, битовата, КАКТО И ИКОНОМИЧЕСКАТА престъпност ПРОСТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ, ЗАЕДНО С ОПАСНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ. Българите знаят как да си почистят ГРАДИНАТА, ПЛЕВЕЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРЪГНАТИ ИЗ КОРЕН. Да живее България!

0
Защо Орешарски не тегли заем 5-10 милиарда лева,а?Тогава нацяло щяхме да се оправим!Щеше да запълни всички дупки в бюджета,включително и дупките на ivanu6ka dura4ok,Carmen,бекси,medi4i,entropia,salaspils,епикур и други червени ,маймунски мозъци и гъзове!

0
Да си оправи първо бакиите, че после да налага вета!: http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/%D0%9F%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B4%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B8-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%B5%D0%B2_l.n_i.21035_c.19.html

-1
На глупаците да е ясно, мине ли актуализацията ни очаква вдигане на данъците. Ние ще плащаме, мангалите ще консумират. Целта е да се вземе милиарда. Запомнете- ще отменят плоският данък и ще въведат прогресивно облагане без необлагаем минимум. Комунист на власт, означава терор, репресия и фалити.

2
Само за президента се говори с неговите престъпления и офшорки.Това не ви ли омръзна ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕН.Или ако има малко достойнство да си даде ОСТАВКАТА.

1
Нямам против дълг от 1 или 2 млрд. лв.,....ама моите хора да са на власт та да мога и аз да топна човчицата!

-1
Йоло Денев - Президент!... Поне ще бъде открит, предвидим и без офшорни далавери!

13
Бойко,кажи си! Излез и кажи честно и открито кои олигархични кръгове наложиха Плевнелиев в твоето правителство!Излез и кажи,защото това ще е в твоя полза!Тези кръгове от 2 години работят срещу теб!Макар и не основни олигархичните кръгове около Плевнелиев стояха и подкрепяха февруарските протести!Бойко,имаш добър нюх и природен интелект и добре разбираш,че допуснеш ли победа на Плевнелиев си заминаваш безвъзвратно като Костов!Колкото и еретически да звучи в момента ти и Станишев сте си нужни един на друг,както ДПС и Атака!

-19
ето ги имената на червената форумна тъпащина: ...... ani, atb, zdf, sos, s04, тао, lul, bmw700(?),grs523, wrc89, skif, alie, asen, asny, бако, dido, duta, деси, fire, list, тери, tedy, жоро, jorro22, bibo35, пепи, viki, roko_71, iliya47, да бе, vudu, order, valbi, anita, bgred, бекси, dr aus, кибар, kikik, denii, benni, денди, emily, житан, mimig, mun40, есхил, танас(?), daria72, ribar68, vlado157, carmen, danita, kalybg, medi4i, seeker, stoynev52, dakata1950, antonii, bonedep, gergana1, гепикур, entropia, k kostov, lilivan, maverik, nafsika, o4ilatia, voltaire, ценител, комитски, nikiboy551, utopist, blondiva, fighter, ddani_ddani, ivelinasf, jordanov, гледащият, paul bunch, скарамуш, salaspils, aryan harc, аналлизатор, гражданин 1, globalleader, smiling jack, tonyrodrigo, б. загорски, dragan_peev, bacho angelov, дядо мусьо, diado_liben, cvetapopova44, ivanchodragel, ivanu6ka dura4ok, nikola nikolov, наблюдател3, maria georgieva_80, toncheva dessi, vesi_punjeva, zlobna_kobra, косьо педерасчето…това са само няколко червени олигофрена, с различни никове.

19
частично вето ха ха има ли малко бременна жена

-99
Данъчният престъпник, "паркетен далавераджия" и сионист-не-Българин плевнята се "изживява" като "решаващ" фактор. Запътил се е за бъдещ НАЦИОНАЛЕН БЪЛГАРСКИ СЪД с обезателен ПОСЛЕДВАЩ ЗАТВОР. Дотогава нека Ореховката да посрита мутро-тиквите, колкото повече, толкова по-добре. Свинята-цацка също грухтейки, "пази" тиквочите от тотално премазване, но от кочината си не може се измъкне. Юдейо-болшевики, "вперьод, товарищи", опечете тиквите, ако издържите до зимата... от тикво-мутрите пък очаквам по мутренски, в най-добрия стил на бранша, да се опълчат срещу хазарите-болшевики-соросоиди, че им "вземаха" кокала... В КРАЯ НА КРАИЩАТА, РАДОСТЕН СЪМ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ СЪБУДИХА И БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА Е СЪЩАТА - ПРИВЕТСТВАМ БЪДЕЩА НАЦИОНАЛНА, БЛАГОРОДНА И АРИЙСКА БЪЛГАРИЯ!

-17
До СИСТЕМНИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ НА 24 ЧАСА:Съжалявам че занимавам админите с курвенската си особа.Не ми обръщайте внимание. Просто ме сърби путката и искам някой да ми я почеше - търся внимание!

107
Правилно,Росене!Но трябваше и открито да кажеш,за къде са заделе ни о нези 700-800 млн.лв.,извън социалните.К омунистите олигарси са най големите инвеститори в слънчевите централи Те още през 2008 си гласуваха изкупни цени над 15 пъти ПО ВИСОКИ от тези за тока от АЕЦ-А.Вместо да намалят този грабеж и предоговорят условията с олихарсите,БСП ги защитава и иска с пари от бюджета/т.е.от нас/да заплаща кожодерството им.Затова не трябва да се подлъгваме от намалената с 4%цена на тока.Протести,това се иска!

-78
искам Плевнелиев да остане на едната не минимална, а социална пенсия, та да го видя как ще кара. Гърците дето са къде по-добре от нас взеха пари с чувалите и полувината им ги опростиха. А ние тука едва свързваме двата края.

123
Мозъчната мимикрия-манипулация на БСП е ОЧЕВАДНА ! Сякаш говори Местан ! Можем да сме горди с нашия Президент ! Най-после някой да вразуми иначе "мъдрите и знаещи" БСП-ДПС ! Не можем да продължаваме без цялостна стратегия за развитие на България ! 1. Модернизация на всички предприятия (частни и държавни). 2. Бързо създаване на реална заетост във всички отрасли, особено в строителството. За целта всички работоспособни безработни да преминат през центровете за преквалификация (ПУЦ). 3.Здравеопазване, образование. Разработване на 15-20 годишен план за събаряне на почти всички панелни блокове в страната. Не можем да чакаме да започнат сами да падат ! В големите градове на мястото на соц.панелните комплекси могат да бъдат създавани зелени паркове и съоръжения за отдих. Ако се разработи национален проект за подмяна на жилищата и остарялите предприятия и складове, частен консорциум с държавно участие може да постигне цени , качество и срокове мечта ! Всички отрасли от икономиката ще заработят на 100%, а българите ще се върнат в България ! Ще станем отново достоен европейски народ! 1 милиард да минат през тоалетната е непростим грях спрямо целия народ богати-бедни, мислещи - немислещи ! НЯМАМЕ ПАРИ ЗА КРАДЦИ ! ДЕН ЗА ДЕН ЖИВЕЕ САМО ЕЛЕКТОРАТА НА БСП-ДПС ! ОСТАВКА !

10
Мозъчната мимикрия-манипулация на БСП е ОЧЕВАДНА ! Сякаш говори Местан ! Можем да сме горди с нашия Президент ! Най-после някой да вразуми иначе "мъдрите и знаещи" БСП-ДПС ! Не можем да продължаваме без цялостна стратегия за развитие на България ! 1. Модернизация на всички предприятия (частни и държавни). 2. Бързо създаване на реална заетост във всички отрасли, особено в строителството. За целта всички работоспособни безработни да преминат през центровете за преквалификация (ПУЦ). 3.Здравеопазване, образование. Разработване на 15-20 годишен план за събаряне на почти всички панелни блокове в страната. Не можем да чакаме да започнат сами да падат ! В големите градове на мястото на соц.панелните комплекси могат да бъдат създавани зелени паркове и съоръжения за отдих. Ако се разработи национален проект за подмяна на жилищата и остарялите предприятия и складове, частен консорциум с държавно участие може да постигне цени , качество и срокове мечта ! Всички отрасли от икономиката ще заработят на 100%, а българите ще се върнат в България ! Ще станем отново достоен европейски народ! 1 милиард да минат през тоалетната е непростим грях спрямо целия народ богати-бедни, мислещи - немислещи ! НЯМАМЕ ПАРИ ЗА КРАДЦИ ! ДЕН ЗА ДЕН ЖИВЕЕ САМО ЕЛЕКТОРАТА НА БСП-ДПС ! ОСТАВКА !

-98
ТУК "БЪКА" ОТ ТЪПИ ГЕРБЕРСКИ МУМПЕНИ, КОИТО СА ПО-ПРОСТИ ДОРИ И ОТ СУПЕР ТЪПИЯ БОКО_БУДА_БОРИСОВ. ТОВА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-15
А това с любовниците беше много тъпо, поне да беше премълчал, че да не се излага.

-8
Не че и това няма да се изтърпи, но защо.

52
Аз определено искам да чуя обосновка на този 1 милиард дълг. До момента чувам само за 160 милиона повишени разходи. Но тук говорим за пряко сили 10-15% от дълга. Аз мога и да приема, че правителството предпочита да има комфортен буфер от толкова пари в резерва, да си харчи и то като Бойко, но това че последният го е правил не е причина и основание и тези да го правят. Това е ревизията на бюджета приета с най-малко депутати в бг историята, най-бързо, с най-малко публично обсъждане, с претупване на парламентарната процедура (гласуване на веднъж и 3те комисии заедно) и с най-неясното предназначение на 80% от парите. Чобанов дори се оплака вчера, че може и да не може да събере 121 депутата за извънредно заседание. Сиреч, той депутатите не може да убеди, па камо ли нас. Добре е наложено ветото, аз не искам с лека рака да давам да ми харчат данъците и да ми слагат нови дългове.

-11
Какво значи частично вето,че не ми е ясно,или е вето,или не е ,какви глупости се пишат из новините?!!!

162
Браво! Тая вечер по ТВ7 ще има дързост и красота на Барекуфффф, сезон втори. Снощи по времето на мача друга тема в новините нямаше-ветото та ветото. Представям си днес какво ще е.Горкият боклук Бареков,има да се пОти! _____ Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг е посадил дърво." / Уорън Бъфет / Докладване на модератор

122
Най просто казано Сергеят и компания искат да вземат пари на заем и да ги изхарчат за кавото те си знаят. Най вероятно да купят следващите избори. Въпросът е че всички ще връщаме заеми за да могат Отвратителните да постигат часни интереси.А това не трябва да се допуска!И г-н Президентът е прав и сме прави да се гордеем с него!Успех на Плевнелиев!Ние сме със него!

92
И аз смятам, че можем да се гордеем с Президента. Интересно е да се отбележи, че в най-тежките години на страната - 1996-97 и 2013 природата не търпи празно пространство и поставя верните фигури на вярното място.

-128
ОФШОРКО Паркинга пак се омаза в лайната! Плевнелиев много ми прилича на Рокфелер! Рокфелер станал милиардер с една ябълка-лъсва я хубаво и я продава на двойна цена,после двете ги лъсва и купува 4 ...и такааааааа досига до милиардите!Плевнелиев спи на паркинга в Германия и се сеща за Рокфелер-връща се в България и купува имот от Софийска община,на другия ден го продава на тройна цена на немски глупави инвеститори,за всеки случай изнася печалбата си в офшорка в Кипър,после купува от общината два имота,и пак ги продава на тройна цена......и такаааааааа става само милионер,заживява в затворен комплекс,децата му никога не са виждали циганче!Изобщо кадрите на ГЕРБ са от 24 каратово злато-по времето на управлението на ГЕРБ имаше един Георги Харизанов-началник на напоителни системи.Този гений беше съден с две влезли в сила присъди,две висящи дела и без висше образование,но Миро Найденов гордо го наричаше българския Бил Гейтс!Ето-това е задкулисието за което трябва да се протестира,а не за мизерните пари за майки,инвалиди и соц. слаби!Ама,не-на протестите ходят средното звено престъпници-адвокати и консултанти и естествено сини баби,дядовци и шизофреници!

167
Простата математика показва, че за хората с увреждания, ваучери и безработица са необходими 80+80+8 милиона или общо 168 милиона. Що за нахалство да теглиш 1 милиард, защото ти трябват 168 милиона! Или това е просто оправдание за да може останалите 832 милиона да бъдат разпределени между "наши" фирми. А и какво е това министерство на финансите, което няма резерв от 168 милиона, та иска ревизия на бюджета. Или са лъжци или пълни некадърници (а може и двете) !ОСТАВКА!

69
ЕПИКУР от малкото което разбирам от правене на бюджети знам, че когато увеличаваш разходната част на бюджета само в частта на резервът за непредвидените и неотложни разходи единствената цел е да ПРИКРИЕШ РАЗХОДИ, ЗА КОИТО НЕ ИСКАШ ДА ОБЯСНЯВАШ ЗА КАКВО ЩЕ ХАРЧИШ ПАРИТЕ иначе кредити са се вземали и пак ще се вземат, ама като плащаме данъци поне да ни казват за какво ще харчат НАШИТЕ ПАРИ, ако ще ни лъжат остава само едно ОСТАВКАА,

162
Можем да сме горди с нашия Президент ! Най-после някой да вразуми иначе "мъдрите и знаещи" БСП-ДПС ! Не можем да продължаваме без цялостна стратегия за развитие на България ! 1. Модернизация на всички предприятия (частни и държавни). 2. Бързо създаване на реална заетост във всички отрасли, особено в строителството. За целта всички работоспособни безработни да преминат през центровете за преквалификация (ПУЦ). 3.Здравеопазване, образование. Разработване на 15-20 годишен план за събаряне на почти всички панелни блокове в страната. Не можем да чакаме да започнат сами да падат ! В големите градове на мястото на соц.панелните комплекси могат да бъдат създавани зелени паркове и съоръжения за отдих. Ако се разработи национален проект за подмяна на жилищата и остарялите предприятия и складове, частен консорциум с държавно участие може да постигне цени , качество и срокове мечта ! Всички отрасли от икономиката ще заработят на 100%, а българите ще се върнат в България ! Ще станем отново достоен европейски народ! 1 милиард да минат през тоалетната е непростим грях спрямо целия народ богати-бедни, мислещи - немислещи ! НЯМАМЕ ПАРИ ЗА КРАДЦИ !

-9
Можем да сме горди с нашия Президент ! Най-после някой да вразуми иначе "мъдрите и знаещи" БСП-ДПС ! Не можем да продължаваме без цялостна стратегия за развитие на България ! 1. Модернизация на всички предприятия (частни и държавни). 2. Бързо създаване на реална заетост във всички отрасли, особено в строителството. За целта всички работоспособни безработни да преминат през центровете за преквалификация (ПУЦ). 3.Здравеопазване, образование. Разработване на 15-20 годишен план за събаряне на почти всички панелни блокове в страната. Не можем да чакаме да започнат сами да падат ! В големите градове на мястото на соц.панелните комплекси могат да бъдат създавани зелени паркове и съоръжения за отдих. Ако се разработи национален проект за подмяна на жилищата и остарялите предприятия и складове, частен консорциум с държавно участие може да постигне цени , качество и срокове мечта ! Всички отрасли от икономиката ще заработят на 100%, а българите ще се върнат в България ! Ще станем отново достоен европейски народ! 1 милиард да минат през тоалетната е непростим грях спрямо целия народ богати-бедни, мислещи - немислещи ! НЯМАМЕ ПАРИ ЗА КРАДЦИ !

-77
ОФШОРКО Паркинга пак се омаза в лайната! Плевнелиев много ми прилича на Рокфелер! Рокфелер станал милиардер с една ябълка-лъсва я хубаво и я продава на двойна цена,после двете ги лъсва и купува 4 ...и такааааааа досига до милиардите!Плевнелиев спи на паркинга в Германия и се сеща за Рокфелер-връща се в България и купува имот от Софийска община,на другия ден го продава на тройна цена на немски глупави инвеститори,за всеки случай изнася печалбата си в офшорка в Кипър,после купува от общината два имота,и пак ги продава на тройна цена......и такаааааааа става само милионер,заживява в затворен комплекс,децата му никога не са виждали циганче!Изобщо кадрите на ГЕРБ са от 24 каратово злато-по времето на управлението на ГЕРБ имаше един Георги Харизанов-началник на напоителни системи.Този гений беше съден с две влезли в сила присъди,две висящи дела и без висше образование,но Миро Найденов гордо го наричаше българския Бил Гейтс!Ето-това е задкулисието за което трябва да се протестира,а не за мизерните пари за майки,инвалиди и соц. слаби!Ама,не-на протестите ходят средното звено престъпници-адвокати и консултанти и естествено сини баби,дядовци и шизофреници!

-94
До СИСТЕМНИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ НА 24 ЧАСА : Господа, НЯКАКЪВ ПОДИВЯЛ ГЕРБЕРСКИ ЛУМПЕН ПИШЕ ОТ МОЕ ИМЕ НЕЦЕНЗУРНИ АНТИМНЕНИЯ. МОЛЯ ВИ, ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ, ПРОСТАЦИ ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ Е ИМЕНАТА НА ХОРАТА ОТ ФОРУМИТЕ. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ РЕГИСТРАЦИЯ С ЕДНО И СЪЩО ИМЕ НА НЯКОЛКО ЛИЦА.

-11
До СИСТЕМНИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ НА 24 ЧАСА : Господа, НЯКАКЪВ ПОДИВЯЛ ГЕРБЕРСКИ ЛУМПЕН ПИШЕ ОТ МОЕ ИМЕ НЕЦЕНЗУРНИ АНТИМНЕНИЯ. МОЛЯ ВИ, ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ, ПРОСТАЦИ ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ Е ИМЕНАТА НА ХОРАТА ОТ ФОРУМИТЕ. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ РЕГИСТРАЦИЯ С ЕДНО И СЪЩО ИМЕ НА НЯКОЛКО ЛИЦА.

-15
До СИСТЕМНИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ НА 24 ЧАСА : Господа, НЯКАКЪВ ПОДИВЯЛ ГЕРБЕРСКИ ЛУМПЕН ПИШЕ ОТ МОЕ ИМЕ НЕЦЕНЗУРНИ АНТИМНЕНИЯ. МОЛЯ ВИ, ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ, ПРОСТАЦИ ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ Е ИМЕНАТА НА ХОРАТА ОТ ФОРУМИТЕ. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ РЕГИСТРАЦИЯ С ЕДНО И СЪЩО ИМЕ НА НЯКОЛКО ЛИЦА.

-53
До : ivanu6ka dura4ok - НЯКАКЪВ ПОДИВЯЛ ГЕРБЕРСКИ ЛУМПЕН ПИШЕ ОТ МОЕ ИМЕ НЕЦЕНЗУРНИ АНТИМНЕНИЯ. Всичко, което е в защита на лумпените БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ ИЛИ ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ Е МОЕ МНЕНИЕ. ДОЛУ ГЕРБ=ГРОБ.

39
Можем да сме горди с нашия Президент ! Най-после някой да вразуми иначе "мъдрите и знаещи" БСП-ДПС ! Не можем да продължаваме без цялостна стратегия за развитие на България ! 1. Модернизация на всички предприятия (частни и държавни). 2. Бързо създаване на реална заетост във всички отрасли, особено в строителството. За целта всички работоспособни безработни да преминат през центровете за преквалификация (ПУЦ). 3.Здравеопазване, образование. Разработване на 15-20 годишен план за събаряне на почти всички панелни блокове в страната. Не можем да чакаме да започнат сами да падат ! В големите градове на мястото на соц.панелните комплекси могат да бъдат създавани зелени паркове и съоръжения за отдих. Ако се разработи национален проект за подмяна на жилищата и остарялите предприятия и складове, частен консорциум с държавно участие може да постигне цени , качество и срокове мечта ! Всички отрасли от икономиката ще заработят на 100%, а българите ще се върнат в България ! Ще станем отново достоен европейски народ! 1 милиард да минат през тоалетната е непростим грях спрямо целия народ богати-бедни, мислещи - немислещи ! НЯМАМЕ ПАРИ ЗА КРАДЦИ !

32
Можем да сме горди с нашия Президент ! Най-после някой да вразуми иначе "мъдрите и знаещи" БСП-ДПС ! Не можем да продължаваме без цялостна стратегия за развитие на България ! 1. Модернизация на всички предприятия (частни и държавни). 2. Бързо създаване на реална заетост във всички отрасли, особено в строителството. За целта всички работоспособни безработни да преминат през центровете за преквалификация (ПУЦ). 3.Здравеопазване, образование. Разработване на 15-20 годишен план за събаряне на почти всички панелни блокове в страната. Не можем да чакаме да започнат сами да падат ! В големите градове на мястото на соц.панелните комплекси могат да бъдат създавани зелени паркове и съоръжения за отдих. Ако се разработи национален проект за подмяна на жилищата и остарялите предприятия и складове, частен консорциум с държавно участие може да постигне цени , качество и срокове мечта ! Всички отрасли от икономиката ще заработят на 100%, а българите ще се върнат в България ! Ще станем отново достоен европейски народ! 1 милиард да минат през тоалетната е непростим грях спрямо целия народ богати-бедни, мислещи - немислещи ! НЯМАМЕ ПАРИ ЗА КРАДЦИ !

-75
Трябва ни нов държавен глава.

-155
До СИСТЕМНИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ НА 24 ЧАСА : Господа, НЯКАКЪВ ПОДИВЯЛ ГЕРБЕРСКИ ЛУМПЕН ПИШЕ ОТ МОЕ ИМЕ НЕЦЕНЗУРНИ АНТИМНЕНИЯ. МОЛЯ ВИ, ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ, ПРОСТАЦИ ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ Е ИМЕНАТА НА ХОРАТА ОТ ФОРУМИТЕ. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ РЕГИСТРАЦИЯ С ЕДНО И СЪЩО ИМЕ НА НЯКОЛКО ЛИЦА.

-64
entrоpia 07.08.2013 16:19:51 Долу БСП. Те ебаха мамата на държавата. Но ГЕРБ направо я преебаха !!!

-92
Един защитник на олигарсите е той.

-55
Най-комичното е, че същите тези коментиращи гербаджии, плюха техният си президент, когато заемаше лигави позиции, когато твореше гаф след гаф, когато ни излагаше в чужди държави с безхарактерно и безпринципно слагаческо поведение. Сега скачат настървени от този също антибългарски ход, само защото е насочен срещу политическия враг. Едва ли някой от тук дращещите има понятие от финанси и кредит, от бюджет в неговата разходна и приходна част. Ако обаче няма пари за децата и пенсионерите, ако държавата не плаща на бизнеса и го стопира, ако икономиката рухва, тогава къде да търсим врага? Просташките мантри комунизъм, турцизъм, антикомунизъм и пр. няма да помогнат на никого при глад.

0
freebg - Благодаря за такава "freebg" !!! Това си е неофашизъм отвсякъде !!! Не мерси !!!

-18
НЯМАШ ИНТЕЛЕКТА НА ЕНТРОПИЯ ПРОСТАКО, ЗА ДА ПИШЕШ ОТ НЕГОВО ИМЕ!

-19
Случихме на президент, нямам думи.

-95
МУТРЕНСКАТА БАНДА ГЕРБ СЕ РАЗПАДА : Председателят на ГЕРБ - Троян Сашо Данков е подал оставка. Той е един от учредителите на структурите на партията на Боко Мутрата в балканджийската община, а през последните 4 години бе зам.-областен управител на Ловеч.

-36
ОФШОРКО Паркинга пак се омаза в лайната! Плевнелиев много ми прилича на Рокфелер! Рокфелер станал милиардер с една ябълка-лъсва я хубаво и я продава на двойна цена,после двете ги лъсва и купува 4 ...и такааааааа досига до милиардите!Плевнелиев спи на паркинга в Германия и се сеща за Рокфелер-връща се в България и купува имот от Софийска община,на другия ден го продава на тройна цена на немски глупави инвеститори,за всеки случай изнася печалбата си в офшорка в Кипър,после купува от общината два имота,и пак ги продава на тройна цена......и такаааааааа става само милионер,заживява в затворен комплекс,децата му никога не са виждали циганче!Изобщо кадрите на ГЕРБ са от 24 каратово злато-по времето на управлението на ГЕРБ имаше един Георги Харизанов-началник на напоителни системи.Този гений беше съден с две влезли в сила присъди,две висящи дела и без висше образование,но Миро Найденов гордо го наричаше българския Бил Гейтс!Ето-това е задкулисието за което трябва да се протестира,а не за мизерните пари за майки,инвалиди и соц. слаби!Ама,не-на протестите ходят средното звено престъпници-адвокати и консултанти и естествено сини баби,дядовци и шизофреници!

236
Долу БСП. Те ебаха мамата на държавата.

-93
Като е толкова голям патриот,защо си криеше парите през девет държави в десетата.? Толкова е изкуствен в 4ерковните си проповеди,4е пове4е от това не може.

101
Можем да сме горди с нашия Президент ! Най-после някой да вразуми иначе "мъдрите и знаещи" БСП-ДПС ! Не можем да продължаваме без цялостна стратегия за развитие на България ! 1. Модернизация на всички предприятия (частни и държавни). 2. Бързо създаване на реална заетост във всички отрасли, особено в строителството. За целта всички работоспособни безработни да преминат през центровете за преквалификация (ПУЦ). 3.Здравеопазване, образование. Разработване на 15-20 годишен план за събаряне на почти всички панелни блокове в страната. Не можем да чакаме да започнат сами да падат ! В големите градове на мястото на соц.панелните комплекси могат да бъдат създавани зелени паркове и съоръжения за отдих. Ако се разработи национален проект за подмяна на жилищата и остарялите предприятия и складове, частен консорциум с държавно участие може да постигне цени , качество и срокове мечта ! Всички отрасли от икономиката ще заработят на 100%, а българите ще се върнат в България ! Ще станем отново достоен европейски народ! 1 милиард да минат през тоалетната е непростим грях спрямо целия народ богати-бедни, мислещи - немислещи ! НЯМАМЕ ПАРИ ЗА КРАДЦИ !

11
ВЕЧЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО, ЧЕ ДОКАТО БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И ТЯХНАТА МИЖИТУРКА ПЛЕВНЯТА НЕ ВЛЯЗАТ ЗА ДЪЛГО В ЗАТВОРА, ДЕМОКРАЦИЯ И ПРОСПЕРИТЕТ НЯМА ДА ИМА В БЪЛГАРИЯ.

-22
ВЕЧЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО, ЧЕ ДОКАТО БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И ТЯХНАТА МИЖИТУРКА ПЛЕВНЯТА НЕ ВЛЯЗАТ ЗА ДЪЛГО В ЗАТВОРА, ДЕМОКРАЦИЯ И ПРОСПЕРИТЕТ НЯМА ДА ИМА В БЪЛГАРИЯ.

71
Браво на Президента. Той е последната ни защита срещу крадливите комунисти.

-55
НЯМАШ ИНТЕЛЕКТА НА ЕНТРОПИЯ ПРОСТАКО, ЗА ДА ПИШЕШ ОТ НЕГОВО ИМЕ!

112
Браво на Президента. Той е последната ни защита срещу крадливите комунисти.

-42
РОСЕН ПЛЕВНЕВ ЛУМПЕНОВ : ЩЕ НАЛОЖА вето на бюджета, ЗАЩОТО БОЙКО БОРИСОВ МИ НАРЕДИ ДА БОЙКОТИРАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ И ДОРИ МЕД И МАСЛО ДА ПОТЕЧЕ ОТ ЧЕШМИТЕ, ПАК ЩЕ НАЛОЖА ВЕТО. ВЕТО ДО ПЪЛНА РАЗРУХА НА ИКОНОМИКАТА, ДО ПЪЛНА РАЗРУХА НА БЪЛГАРИЯ И ТОГАВА БОКО ЩЕ ДОЙДЕ НА БЯЛ КОН.

89
Само ГЕРБ. Долу БСП.

-32
РОСЕН ПЛЕВНЕВ ЛУМПЕНОВ : ЩЕ НАЛОЖА вето на бюджета, ЗАЩОТО БОЙКО БОРИСОВ МИ НАРЕДИ ДА БОЙКОТИРАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ И ДОРИ МЕД И МАСЛО ДА ПОТЕЧЕ ОТ ЧЕШМИТЕ, ПАК ЩЕ НАЛОЖА ВЕТО. ВЕТО ДО ПЪЛНА РАЗРУХА НА ИКОНОМИКАТА, ДО ПЪЛНА РАЗРУХА НА БЪЛГАРИЯ И ТОГАВА БОКО ЩЕ ДОЙДЕ НА БЯЛ КОН.

52
Браво на Президента. Той е последната ни защита срещу крадливите комунисти.

-121
РОСЕН ПЛЕВНЕВ ЛУМПЕНОВ : ЩЕ НАЛОЖА вето на бюджета, ЗАЩОТО БОЙКО БОРИСОВ МИ НАРЕДИ ДА БОЙКОТИРАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ И ДОРИ МЕД И МАСЛО ДА ПОТЕЧЕ ОТ ЧЕШМИТЕ, ПАК ЩЕ НАЛОЖА ВЕТО. ВЕТО ДО ПЪЛНА РАЗРУХА НА ИКОНОМИКАТА, ДО ПЪЛНА РАЗРУХА НА БЪЛГАРИЯ И ТОГАВА БОКО ЩЕ ДОЙДЕ НА БЯЛ КОН.

167
Браво на Президента. Той е последната ни защита срещу крадливите комунисти.

-223
ПРОСТАК, КОЙТО СЛАГАШ МИНУСИ НА КОМПЕТЕНТНОТО МИ МНЕНИЕ. ПО-ДОБРЕ ВЗЕМИ И ПРОЧЕТИ ЕДНА КНИЖКА ЗА ДА НЕ ОСТАНЕШ ТЪП КАТО БОКО МУТРАТА ТИКВАТА.

-199
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-22
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-31
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-20
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

197
Простата математика показва, че за хората с увреждания, ваучери и безработица са необходими 80+80+8 милиона или общо 168 милиона. Що за нахалство да теглиш 1 милиард, защото ти трябват 168 милиона! Или това е просто оправдание за да може останалите 832 милиона да бъдат разпределени между "наши" фирми. А и какво е това министерство на финансите, което няма резерв от 168 милиона, та иска ревизия на бюджета. Или са лъжци или пълни некадърници (а може и двете) !ОСТАВКА!

-47
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-50
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-33
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-112
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-101
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-26
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-49
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-41
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-87
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-67
Toя ПРОСТАК, ОФШОРКАДЖИЯ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТА, РОСЕН ЛУМПЕНОВ ПЛЕВНЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ СЛЕД ЦВЪК (ЦВЕТАНОВ) И БОКО (БОРИСОВ) ЗА ЗАТВОРА. ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , А СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО НА МУТРИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

-21
Хаха, електоратът на Миклухо-Маклай от Банкя за отрицателно време ми спретнали триесетина минуса.:))) Споко туземци, България ще си остане Папуа в Юръпата, докато вас ви има...

137
Във всички социологически агенции се посочва че неодобрението на правителството е около 50% Пълни глупости! Влезте в google и попълнете подобна анкета и вижте действителността че е над 65-70% Защо се опитват да заблуждават хората така?

-138
Това е най-трагични президент който сме имали и доказа че въобще не му пука за живота на хората

107
ivanu6ka dura4ok 07.08.2013 15:44:41---Коментара и предложенията на "българин1969 07.08.2013 15:17:09" са СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ ! Жилищата ако бъдат отчуждавани и заменяни за нови, хората не само че ще има къде да живеят, но ще живеят като БЕЛИ ХОРА ! Да не говорим, че по този начин ще върнем и 90% от българите в България ! Цялата промишленост ще заработи на 100% ! ТОВА АКО НЕ Е ЦЕЛ НА НЯКОЯ ПАРТИЯ, ТО ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА ! БЛАГОДАРИМ НА ПРЕЗИДЕНТА !

207
В цялата ни държава само президента си заслужава поста и мога да добавя, че е един достоен и отговорен човек!

86
Червените прашки да направят свирка на Волен Сидеров и да го помолят да им гласува сегашния вариант наесен. ХАХАХАХА

-41
българин1969 07.08.2013 15:17:09 - Разработване на 15-20 годишен план за събаряне на почти всички панелни блокове в страната. В големите градове на мястото на соц.панелните комплекси могат да бъдат създавани зелени паркове и съоръжения за отдих. - Още един изтрещял герберолигофрен !!! А къде ще живеят собствениците им бе !!! Това е частна собственост !!! Ето това са десните , никога,ама никога не мислят за обикновения човек !!! Десни БОКЛУЦИ !!!

-37
Чехлю пак снесе подобие на яйце. Голямо, колкото дареното на папата. Все му се ще горкият, да бъде политювелир, но от герберска кукувица, Фаберже не получается...

-14
анализатор 07.08.2013 15:23:40 "Как така всички медии използват "частично вето". Такова животно няма, ветото си е вето, връща закона за преразглеждане. Плевню е толкова некомпетентен, че няма право да се бърка в работата на МС." Остави, той е полудевствен в тези работи, но си определно прав, че целта е нагнетяване на икономическата обстановка и насърчаване на протестите. Ми от полудевствен човек в мозъка, полу-забрана, или там частичко вето.

-23
NA VSI4KI VAS,KOITO TAKA SE RADVATE NA TOVA VETO- TOVA SE OTRAZQVA NA HORATA VAV NAI-ZATRUDNENO POLOGENIE!!!!!! DECATA, VAZRASTNITE,KOITO ISKAT DA POLU4AT NQKAKVA POMOGT OT DARGAVATA.DA VI DAM 1 PRIMER-V GARCIQ,KOQTO E STRANA SAS DE FAKTO FALIT, ZAGTO SEGA NIKOI NE POSEGNA NA PARITE,KOITO DAVA DARGAVATA ZA KOLEDA,ZA VELIKDEN ZA LQTNA PO4IVKA ,ZA6TO TAM NIKOI NE SE SETI DA ZAKARPI BUDGETA S TEZI PARI?A VIE SE RADVATE,4E NQKOI NQMA DA POLU4I NEGTO TOLKOVA MINIMALNO?

124
Браво,браво г-н ПРЕЗИДЕНТ! Бьлгария е с ВАС!

-46
gergana1 07.08.2013 15:16:08 Защо не налагаше вето, докато бяха ГЕРБ на власт. - Смее ли , а сега се е разпищолил , но това ще му изяде главата !!! "Обединителя" на България ?!?!?!

-43
„Разбрах, че имам три любовници - този оръфляк ли бе , тя жена му си прави ташак с него , а той с държавата !!! Случихме на президент "финансист", а за - разбрах, че имам сметки в офшорни фирми, които нямам, разбрах, че съм ощетил германските си партньори си 1 милион лева , както казва народа - признат грях - половин грях !!! Да ви е честит новия офшорен"финансист " !!!

-62
Как така всички медии използват "частично вето". Такова животно няма, ветото си е вето, връща закона за преразглеждане. Плевню е толкова некомпетентен, че няма право да се бърка в работата на МС. Ясно ми е, че умишлено бави работата, за да се нагнетява обстановката и да се засилят протестите, но това ще се отрази негативно и върху него. Той обаче е толкова ограничен, че дори не може да осъзнае какъв таралеж си вкарва в гащите, като обслужва интересите на Борисов и Прокопиев. Една жалка пионка, в голямата игра

242
Браво г-н Президент, за пореден път показвате последователност в действията и защита на нацията от олигарсите и мутрите и циганските барони които искат да ни яхнат за пореден път!!! Благодаря Ви!

614
Можем да сме горди с нашия Президент ! Най-после някой да вразуми иначе "мъдрите и знаещи" БСП-ДПС ! Не можем да продължаваме без цялостна стратегия за развитие на България ! 1. Модернизация на всички предприятия (частни и държавни). 2. Бързо създаване на реална заетост във всички отрасли, особено в строителството. За целта всички работоспособни безработни да преминат бързо през центровете за преквалификация (ПУЦ). 3.Здравеопазване, образование Разработване на 15-20 годишен план за събаряне на почти всички панелни блокове в страната. Не можем да чакаме да започнат сами да падат ! В големите градове на мястото на соц.панелните комплекси могат да бъдат създавани зелени паркове и съоръжения за отдих. Ако се разработи национален проект за подмяна на жилищата и остарялите предприятия и складове, частен консорциум с държавно участие може да постигне цени , качество и срокове мечта ! 1 милиард да минат през тоалетната е непростим грях спрямо целия народ богати-бедни, мислещи - немислещи ! НЯМАМЕ ПАРИ ЗА КРАДЦИ !

129
Браво, мойто момче! Президента няма празен ход до момента. Приятно събиране на 121 депутата пожелавам на Гнойната Коалиция! БОЛЕН ИСКА ОЩЕ РУБЛИ!

-73
Защо не налагаше вето, докато бяха ГЕРБ на власт.

-26
Защо не налагаше вето

221
Достоен. Единствен в политиката дръзва да се опълчи с ДЕЙСТВИЯ на тройната ламя.

272
Здравейте червени прашки. Дъвчите ли ташаците на другарчето пред вас, от яд!? хахахаха!Браво на Плевнелиев!

195
Само можем да кажем едно голямо "Благодаря", г-н Президент !

-91
Не че не го очаквахме, но той самият е толкова не наясно с нещата, че няма и до къде.

-44
Политиците - това са хора, които, като видят светлина в края на тунела, купуват още малко тунел...

-78
Няма такова нещо като частично вето или го налага или не .Плевнелиев се изложи много и лошото е че остави бедните хора без пари .

167
Мачкай, Росене !

180
Червените лайна и турците сега се чудят кви пари да си раздадат....освен от заем, други за крадене не останаха. И доста пари на Болен дадоха....сметката им излиза крива. Мрете в адски мъки червени боклуци!

176
И аз искам да знам всичко за предвидения дълг! Браво на Президента! Оставка!

568
БРАВО!СЕГА МАФИЯТА ЩЕ ГО ЗАЛЕЕ С МРЪСОТИЯ,НО НИЕ СМЕ НА БАРИКАДИТЕ!ТОВА Е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ!НЕ СЕ ОГЪНА ,ВЪПРЕКИ ПОМИЯТА,КОЯТО МАФИЯТА БЪЛВА СРЕЩУ НЕГО ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!ОСТАВКА ОЛИГАРСКИ И ЦЯЛАТА МАФИОТСКА СГАН КРАДЯЩА НАРОДА,СПЕКУЛИРАЩА С БЕДНИТЕ И МАЙКИТЕ С ПОДАЯНИЯТА,С КОИТО СЕ ОПИТВА ДА ПРИТЪПИ НЕДОВОЛСТВОТО ИМ!ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ,ДА ГО ДУХАТЕ!БРАВО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!

-332
Удар и то в гърба! Парламента в отпуск. "Президента работи". Едно време се пееше: „Да работим, да се трудим, да строим живота нов …”. Това, че президента няма да е в отпуск, не означава, че работи. Пълна работна програма, съобщиха от президентството – ми публикувайте я бе служители на Р.Б. Какви полезни действия, освен рестриктивни-ретроградни ВЕТО на актуализираният бюджет. Тапигьоз. Гьон сурат и импийчмънт му е малко! Съд – затвор, за сделките (по мнението на специалисти - тъмни, съмнителни) извършени от него или лица със съмнителна репутация през т.н. ОФШОРКИ

310
Президентът показа, че може да направи добре мотивирано вето и да спре КРАЖБИТА НА СТАНИШЕВ, МЕСТАН-ДОГАН И СИДЕРОВ!!! Сега очакваме червените боклуци, държавна сигурност и малоумника Болен да покажат ЗА СЕТЕН ПЪТ, че са мафия И ДА ЗАПОЧНАТ ДА БЪЛВАТ ЗМИИ, ГУЩЕРИ И БЪЛВОЧ ЛАЙНЯН!!!

133
Браво! Ха сега приятно "ваканцуване" на управляващите! Щеше им се лесно и бързо да минат с 40 млн СОЦИАЛНИ разходи за вземането и харчлъка на цял 1 млрд за "непредвидени и неотложни" разходи, ама не мина като по вода... "Непростим грях" направи президента, опъна се на бошевишко-фесовската диктатура...

144
Поздравления за държавния глава, че не отстъпи на престъпниците и олигарсите

121
Браво!!! Сега комунетата ще оплюят форума ;)

Добави коментар

Добави коментар

аватар

За 10 г. ромите мюсюлмани в Пазарджик станаха над 15 000

Преди година бяха задържани 14 души от 3 области в страната. В ареста са 12 - сред тях и лидерът им Ахмед Муса Ахмед. Съдът 2 пъти връща обвинителния акт срещу тях заради процесуални нарушения След

Педофилът Чичо Ханс давал на шестокласнички шоколад за целувка

- 73-годишният германец бил с рафинирани обноски, помагал на бедни семейства от бургаския кв. “Черно море” - Разсъбличал по-големите момичета, а малките опипвал през дрехите - Снимал децата

Симеон Дянков представи "След Стената“

Преходът ще свърши, когато комунизмът отиде в музея, каза президентът Росен Плевнелиев Прочит на уроците на прехода в Източно европйските държави след падането на берлинската стена,

Синдиците на КТБ атакуват цесии за 234 млн. лв. за “Петрол”

Цесии за рекордната сума от 234 млн. лева атакуват в съда синдиците на КТБ. Това стана ясно от последния им седмичен отчет. В него не е посочено името на компаниите, които са направили сделките.

Жулиета, която се самоуби след смъртта на сина си, водила протест за правата на деца с увреждания

Жулиета Тодорова от Бургас настоявала за облекчени процедури при определяне на лични асистенти, искала родители да блокират улица 28-годишната Жулиета Тодорова,

26 бедни студенти ще получат по 1908 лewa

“БГ Коледа” отчете 2 млн. лв. за деца с вродени заболявания 26 младежи в неравностойно положение, приети във висши училища, бяха одобрени за еднократна финансова помощ по инициативата на президента

БАН: Нулев прираст е оптимистичният сценарий за България

Нулев естествен прираст - това е най-оптимистичният сценарий според доклад на учени от БАН, представен на конференция за националната стратегия за демографско развитие до 2030 г.