Безсмислените статуси и "селфи" снимките във фейсбук били най-дразнещи

Снимка: Архив

Ново проучване показва, че всеки четирима на десет британци биха искали техните приятели и познати да спрат да обновяват статусите си във фейсбук с "безсмислени глупости", пише Daily Mail.

Близо една четвърт от анкетираните също така биха искали хората да спрат да се снимат сами и да споделят снимките, известни като „селфи", в социалните мрежи. Мъжете са най-големите грешници, според проучването, като при тях вероятността да правят снимки от този тип е два пъти по-голяма.

Не само в интернет обаче британците биха искали техните сънародници да променят навиците си.

Около 23% от британците изтръпват, когато други хора си пукат ставите на пръстите на ръцете.

Около 17% от британците си гризат ноктите, но въпреки това 28% население не харесват, когато другите го правят.

Проучването е направено сред 2 000 души, като от търсачката на Microsoft - Bing, са попитали британците за ежедневните им навици и какво биха искали останалите да променят у себе си.

За най-лошия технологичен навик във Великобритания е определено игнорирането на някого, като използваш телефона си.

След това се нарежда следенето на бившите партньори във Facebook, създаването на мнение за хората по това какъв телефон имат, снимането на храна и снимането на концерти и всякакви събития, вместо човек да им се наслаждава.

Около 85% от британците признават, че имат поне по един навик, но по-малко от половината признават, че му се отдават ежедневно.

Тези навици обаче са неща, които британците правят, дори без да осъзнават. Например близо половината от тях казват, че всяка вечер сядат на едно и също място за вечеря вкъщи.

Общо 37% от британците винаги сгъват тоалетната хартия.

На работа повече от един на всеки десет използва една и съща чаша, докато един на всеки пет винаги чете имейлите си по три пъти, преди да ги изпрати.

Не е изненадващо, че мъжете и жените дават различни отговори за навиците на другия.

Близо половината от жените биха искали техният мъж да промени някакъв негов навик, като 17% от тях искат мъжете да спрат да оставят седалката на тоалетната чиния вдигната

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Висш републиканец в САЩ забъркан в секс скандал за "развратни действия" с мъж

Бившият председател на Камарата на представителите към американския Конгрес и виден деец на Републиканската партия Денис Хастърт е платил няколко милиона на мъж, с който извършил "развратни действия".

Бурите и наводненията в Тексас и Оклахома взеха 28 жертви (Снимки)

Броят на загиналите в резултат на бурите и наводненията в американските щати Тексас и Оклахома достигна 28 души, съобщава ТАСС. По данни на американските медии в Тексас са загинали 24 души,

Вашингтон забрани карикатури на Мохамед в метрото

Транспортните власти във Вашингтон не позволиха на правозащитна организация да постави в метрото на американската столица карикатури на пророка Мохамед.

Гърция блокира пенсиите на 2000 българи

Близо 2000 нашенци, работили в Гърция, са с блокирани пенсии. Заради различни нормативни пречки парите им за старост се бавят с години. Това показват данни на НОИ, предоставени на "Телеграф".

Създадоха робот-гепард

Изследователи от Масачузетския технологичен институт (MIT) са конструирали робот, който се движи като гепард, пише TheNextWeb, цитиран от "Фокус". Машината не само изглежда и тича като гепард,

Откриха тайната на дупките в швейцарското сирене

Екип от швейцарски изследователи е открил истинската причина за образуването на дупки в швейцарското сирене, пише Popular Science, цитиран от "Фокус".

Експерти: Транспортният шум води до наддаване на тегло

Автомобилният трафик е от нещата, които не изглежда да носят каквито и да е лични ползи, освен ако си собственик на мултинационален конгломерат за търговия с петрол и природен газ или ако не изпитваш