Безсмислените статуси и "селфи" снимките във фейсбук били най-дразнещи

Снимка: Архив

Ново проучване показва, че всеки четирима на десет британци биха искали техните приятели и познати да спрат да обновяват статусите си във фейсбук с "безсмислени глупости", пише Daily Mail.

Близо една четвърт от анкетираните също така биха искали хората да спрат да се снимат сами и да споделят снимките, известни като „селфи", в социалните мрежи. Мъжете са най-големите грешници, според проучването, като при тях вероятността да правят снимки от този тип е два пъти по-голяма.

Не само в интернет обаче британците биха искали техните сънародници да променят навиците си.

Около 23% от британците изтръпват, когато други хора си пукат ставите на пръстите на ръцете.

Около 17% от британците си гризат ноктите, но въпреки това 28% население не харесват, когато другите го правят.

Проучването е направено сред 2 000 души, като от търсачката на Microsoft - Bing, са попитали британците за ежедневните им навици и какво биха искали останалите да променят у себе си.

За най-лошия технологичен навик във Великобритания е определено игнорирането на някого, като използваш телефона си.

След това се нарежда следенето на бившите партньори във Facebook, създаването на мнение за хората по това какъв телефон имат, снимането на храна и снимането на концерти и всякакви събития, вместо човек да им се наслаждава.

Около 85% от британците признават, че имат поне по един навик, но по-малко от половината признават, че му се отдават ежедневно.

Тези навици обаче са неща, които британците правят, дори без да осъзнават. Например близо половината от тях казват, че всяка вечер сядат на едно и също място за вечеря вкъщи.

Общо 37% от британците винаги сгъват тоалетната хартия.

На работа повече от един на всеки десет използва една и съща чаша, докато един на всеки пет винаги чете имейлите си по три пъти, преди да ги изпрати.

Не е изненадващо, че мъжете и жените дават различни отговори за навиците на другия.

Близо половината от жените биха искали техният мъж да промени някакъв негов навик, като 17% от тях искат мъжете да спрат да оставят седалката на тоалетната чиния вдигната

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Финансист: Русия навлиза в истинска икономическа криза

Русия навлиза в истинска икономическа криза, като брутният вътрешен продукт на страната може да спадне през 2015-а между 2 и 4 на сто. Това предупреди на пресконференция бившият руски финансов

Беларус иска независимост от Русия

Над 1 млн. подписа бяха събрани по време на конгрес за независимостта на Беларус от Русия, организиран от националистическото крило на беларуската опозиция, съобщи Газета.ру.

Призоваха Яценюк да язди магаре

Украинският премиер Арсений Яценюк да смени служебния си мерцедес с магаре, предложи депутат от фракцията “Блокът на Петро Порошенко”, съобщи ТАСС. Сергей Каплин се възмути,

Румъния вдига заплати и пенсии

Румънският парламент одобри бюджета на страната за 2015 година, в който е заложено увеличаване на минималната работна заплата на два етапал От 900 леи (393 лева) тя ще стане 1050 леи (459 лева),

Вижте легендата Джо Кокър пред българската публика (видео)

Легендата Джо Кокър пя на българска сцена за последно на 28 май 2011 година. Днес, когато пристигна тъжната вест за неговата смърт, припомняме част от невероятния концерт,

Северна Корея нападнала “Сони” от България

Северна Корея е хакнала “Сони пикчърс” през сървъри в България, Сингапур и Тайланд.Toва твърди кореспондентът на в. “Ню Йорк таймс” по въпросите на националната сигурност Дейвид Сангър.

Миналата нощ - най-дълга от един век

Нощта срещу 22 декември в северното полукълбо е била най-дългата от 102 г., съобщи ЮПИ. Въртенето на Земята се забавя почти всяка година от образуването на планетата ни преди 4,5 млн. г.