Безсмислените статуси и "селфи" снимките във фейсбук били най-дразнещи

Снимка: Архив

Ново проучване показва, че всеки четирима на десет британци биха искали техните приятели и познати да спрат да обновяват статусите си във фейсбук с "безсмислени глупости", пише Daily Mail.

Близо една четвърт от анкетираните също така биха искали хората да спрат да се снимат сами и да споделят снимките, известни като „селфи", в социалните мрежи. Мъжете са най-големите грешници, според проучването, като при тях вероятността да правят снимки от този тип е два пъти по-голяма.

Не само в интернет обаче британците биха искали техните сънародници да променят навиците си.

Около 23% от британците изтръпват, когато други хора си пукат ставите на пръстите на ръцете.

Около 17% от британците си гризат ноктите, но въпреки това 28% население не харесват, когато другите го правят.

Проучването е направено сред 2 000 души, като от търсачката на Microsoft - Bing, са попитали британците за ежедневните им навици и какво биха искали останалите да променят у себе си.

За най-лошия технологичен навик във Великобритания е определено игнорирането на някого, като използваш телефона си.

След това се нарежда следенето на бившите партньори във Facebook, създаването на мнение за хората по това какъв телефон имат, снимането на храна и снимането на концерти и всякакви събития, вместо човек да им се наслаждава.

Около 85% от британците признават, че имат поне по един навик, но по-малко от половината признават, че му се отдават ежедневно.

Тези навици обаче са неща, които британците правят, дори без да осъзнават. Например близо половината от тях казват, че всяка вечер сядат на едно и също място за вечеря вкъщи.

Общо 37% от британците винаги сгъват тоалетната хартия.

На работа повече от един на всеки десет използва една и съща чаша, докато един на всеки пет винаги чете имейлите си по три пъти, преди да ги изпрати.

Не е изненадващо, че мъжете и жените дават различни отговори за навиците на другия.

Близо половината от жените биха искали техният мъж да промени някакъв негов навик, като 17% от тях искат мъжете да спрат да оставят седалката на тоалетната чиния вдигната

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Сирийски деца изчезнаха от болница в Австрия

Трите сирийски деца и семействата им, които бяха спасени в петък от претъпкан миниван с 26 души вътре в Австрия, са изчезнали от болницата, където постъпили на лечение, предаде Би Би Си.

ЕС иска поименни билети за международните влакове

Въвеждането на поименни билети по високоскоростните влакове в Европа договориха министрите на транспорта и на вътрешните работи на девет страни на извънредна среща в Париж.

Откритите в камион в Австрия мигранти са били мъртви най-малко от два дни

Мигрантите, чиито тела бяха открити в четвъртък в камион край австрийска магистрала, са били мъртви от най-малко два дни, съобщи Europe1. Намерените трупове са били в напреднал етап на разложение,

Измир стана столица на спасителните жилетки за имигрантите

Турският град Измир на Средиземно море привлича хиляди туристи заради археологията и красотата си. Сега обаче там се стичат хиляди бежанци от Близкия изток и вече се е превърнал в един от

Откриха най-голямото находище на природен газ в Средиземно море

Италианският енергиен гигант ЕНИ обяви днес в комюнике откриването на най-голямото находище на природен газ в Средиземно море. То е в териториалните води на Египет, съобщи АФП.

Арестуваха четвърти българин за камиона ковчег (Обзор)

Унгария завърши оградата по границата, пуска кучета, коне и хеликоптери Унгарската полиция задържа четвърти българин за трагедията в Австрия, при която 71 нелегални мигранти се задушиха до смърт в

Канадка стана "Мисис Вселена 2015" (Снимки+Видео)

Канадката Ашли Бърнхам стаан победителка в конкурса „Мисис Вселена - 2015”, който се състоя в Минск. Второто и третото място останаха за представителките на Южна Африка и Украйна, съобщи lifenews.ru.