Безсмислените статуси и "селфи" снимките във фейсбук били най-дразнещи

Снимка: Архив

Ново проучване показва, че всеки четирима на десет британци биха искали техните приятели и познати да спрат да обновяват статусите си във фейсбук с "безсмислени глупости", пише Daily Mail.

Близо една четвърт от анкетираните също така биха искали хората да спрат да се снимат сами и да споделят снимките, известни като „селфи", в социалните мрежи. Мъжете са най-големите грешници, според проучването, като при тях вероятността да правят снимки от този тип е два пъти по-голяма.

Не само в интернет обаче британците биха искали техните сънародници да променят навиците си.

Около 23% от британците изтръпват, когато други хора си пукат ставите на пръстите на ръцете.

Около 17% от британците си гризат ноктите, но въпреки това 28% население не харесват, когато другите го правят.

Проучването е направено сред 2 000 души, като от търсачката на Microsoft - Bing, са попитали британците за ежедневните им навици и какво биха искали останалите да променят у себе си.

За най-лошия технологичен навик във Великобритания е определено игнорирането на някого, като използваш телефона си.

След това се нарежда следенето на бившите партньори във Facebook, създаването на мнение за хората по това какъв телефон имат, снимането на храна и снимането на концерти и всякакви събития, вместо човек да им се наслаждава.

Около 85% от британците признават, че имат поне по един навик, но по-малко от половината признават, че му се отдават ежедневно.

Тези навици обаче са неща, които британците правят, дори без да осъзнават. Например близо половината от тях казват, че всяка вечер сядат на едно и също място за вечеря вкъщи.

Общо 37% от британците винаги сгъват тоалетната хартия.

На работа повече от един на всеки десет използва една и съща чаша, докато един на всеки пет винаги чете имейлите си по три пъти, преди да ги изпрати.

Не е изненадващо, че мъжете и жените дават различни отговори за навиците на другия.

Близо половината от жените биха искали техният мъж да промени някакъв негов навик, като 17% от тях искат мъжете да спрат да оставят седалката на тоалетната чиния вдигната

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

В Китай разбиха фабрика за фалшиви айфони

Полицията в Пекин е разкрила нелегална фабрика, която е произвела над 41 хил. фашливи айфона, съобщи Ройтерс. Устройствата са на обща стойност над 19 млн. долара.

Немски учени откриха черна дупка, докато се "храни"

Немски астрономи "уловиха" гигантска черна дупка в процес на активно поглъщане на намиращата се на близко разстояние от нея звезда, като се позоваха на информация в Monthly Notices of the Royal

Разбиха съоръжение за достъп на инвалидите до морето

Съоръжението "Водното конче" във Варна ще бъде поправено съвсем скоро, съобщи Нова телевизия. Новината идва, след като нагли апаши откраднаха най-важната част на машината - фотоволтаичния му панел.

Никой не е искал да убие Боби Кристина, сочи аутопсията ѝ

Няма никакви видими следи някой да се е опитвал да убие Боби Кристина, сочат предварителните резултати от аутопсията, пише TMZ. Според медицинския специалист от община Фултън "няма ясно изявена

Въоръжен мъж държи заложници в апартамент в Брюксел

Въоръжен мъж държи заложници в апартамент в Брюксел, съобщиха световните агенции, цитирани от БГНЕС Предполага се, че заложниците са жена и деца, като засега е неясно дали имат роднинска връзка с

Секс-куклата - приспособление за шпионаж в САЩ

„От всички задачи, които Уолтър Макинтош трябвало да изпълни за дългите години работа в ЦРУ, най-запомнящата се, ще прощавате, била покупката на гумени секс-кукли от секс-магазините във Вашингтон,

Гърция възнамерява да спазва всички договорености с Европейския съюз

Правителството на Гърция възнамерява изцяло да спазва всички договорености с Еврогрупата и срещата на върха на еврозоната, каза министърът на финансите Евклидис Цакалотос след заседание на