Безсмислените статуси и "селфи" снимките във фейсбук били най-дразнещи

Снимка: Архив

Ново проучване показва, че всеки четирима на десет британци биха искали техните приятели и познати да спрат да обновяват статусите си във фейсбук с "безсмислени глупости", пише Daily Mail.

Близо една четвърт от анкетираните също така биха искали хората да спрат да се снимат сами и да споделят снимките, известни като „селфи", в социалните мрежи. Мъжете са най-големите грешници, според проучването, като при тях вероятността да правят снимки от този тип е два пъти по-голяма.

Не само в интернет обаче британците биха искали техните сънародници да променят навиците си.

Около 23% от британците изтръпват, когато други хора си пукат ставите на пръстите на ръцете.

Около 17% от британците си гризат ноктите, но въпреки това 28% население не харесват, когато другите го правят.

Проучването е направено сред 2 000 души, като от търсачката на Microsoft - Bing, са попитали британците за ежедневните им навици и какво биха искали останалите да променят у себе си.

За най-лошия технологичен навик във Великобритания е определено игнорирането на някого, като използваш телефона си.

След това се нарежда следенето на бившите партньори във Facebook, създаването на мнение за хората по това какъв телефон имат, снимането на храна и снимането на концерти и всякакви събития, вместо човек да им се наслаждава.

Около 85% от британците признават, че имат поне по един навик, но по-малко от половината признават, че му се отдават ежедневно.

Тези навици обаче са неща, които британците правят, дори без да осъзнават. Например близо половината от тях казват, че всяка вечер сядат на едно и също място за вечеря вкъщи.

Общо 37% от британците винаги сгъват тоалетната хартия.

На работа повече от един на всеки десет използва една и съща чаша, докато един на всеки пет винаги чете имейлите си по три пъти, преди да ги изпрати.

Не е изненадващо, че мъжете и жените дават различни отговори за навиците на другия.

Близо половината от жените биха искали техният мъж да промени някакъв негов навик, като 17% от тях искат мъжете да спрат да оставят седалката на тоалетната чиния вдигната

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Куба първа спря предаването на ХИВ от майка към дете

България ще е втората страна, смятат експерти Куба стана първата страна, която е елиминирала предаването на ХИВ вируса и на сифилис от майка на бебе, обяви Световната здравна организация (СЗО),

Западната преса: Гърция се озова в ситуацията на Судан и Сомалия

След като не плати заема от 1,6 млрд. евро, който дължеше на МВФ, Гърция стана първата развита държава, която се озова в ситуация на фалит. Така тя се озова в ситуацията на други две страни,

Пенсионери в Гърция припадат на опашки: Защо ни докарахте дотук?

Привърженици на СИРИЗА пак биха гласували за нея Картини на срам още от рано сутрин заливат Гърция. Огромни опашки от пенсионери пред банките. Хората припадат, извозват ги с линейки.

Нападателите, които държаха заложници в банката в Италия се предадоха

Двамата обирджии на банката в Каляри, административния център на остров Сицилия се предадоха на полицията, съобщи ANSA. Въпреки първоначалните твърдения, че те са въоръжени, оказа се, че единственото,

Богаташите загубиха $ 88 млрд. заради гръцката криза

Сътресенията около гръцката криза, които предизвикаха спад на финансовите пазари, доведоха до огромни загуби за най-богатите хора в света, пише в. “Фигаро”.

Ислямисти пътуват с BG паспорти?

В България има клетка на терористи от “Ислямска държава”, които организират покупката и продажбата на български паспорти на свои хора. Така те се придвижват из ЕС.

Алексис Ципрас: Приемам офертата на ЕС с условия Кредиторите: Късно е (обзор)

Атина не плати вноска на МВФ, фондът спешно заседава Алексис Ципрас рязко смени позицията си, като заяви, че приема предложената от кредиторите оферта с финансова помощ за Гърция с някои промени,