Безсмислените статуси и "селфи" снимките във фейсбук били най-дразнещи

Снимка: Архив

Ново проучване показва, че всеки четирима на десет британци биха искали техните приятели и познати да спрат да обновяват статусите си във фейсбук с "безсмислени глупости", пише Daily Mail.

Близо една четвърт от анкетираните също така биха искали хората да спрат да се снимат сами и да споделят снимките, известни като „селфи", в социалните мрежи. Мъжете са най-големите грешници, според проучването, като при тях вероятността да правят снимки от този тип е два пъти по-голяма.

Не само в интернет обаче британците биха искали техните сънародници да променят навиците си.

Около 23% от британците изтръпват, когато други хора си пукат ставите на пръстите на ръцете.

Около 17% от британците си гризат ноктите, но въпреки това 28% население не харесват, когато другите го правят.

Проучването е направено сред 2 000 души, като от търсачката на Microsoft - Bing, са попитали британците за ежедневните им навици и какво биха искали останалите да променят у себе си.

За най-лошия технологичен навик във Великобритания е определено игнорирането на някого, като използваш телефона си.

След това се нарежда следенето на бившите партньори във Facebook, създаването на мнение за хората по това какъв телефон имат, снимането на храна и снимането на концерти и всякакви събития, вместо човек да им се наслаждава.

Около 85% от британците признават, че имат поне по един навик, но по-малко от половината признават, че му се отдават ежедневно.

Тези навици обаче са неща, които британците правят, дори без да осъзнават. Например близо половината от тях казват, че всяка вечер сядат на едно и също място за вечеря вкъщи.

Общо 37% от британците винаги сгъват тоалетната хартия.

На работа повече от един на всеки десет използва една и съща чаша, докато един на всеки пет винаги чете имейлите си по три пъти, преди да ги изпрати.

Не е изненадващо, че мъжете и жените дават различни отговори за навиците на другия.

Близо половината от жените биха искали техният мъж да промени някакъв негов навик, като 17% от тях искат мъжете да спрат да оставят седалката на тоалетната чиния вдигната

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Хлебарки ще могат да откриват оцелели при бедствия хора

Хлебарки киборги биха могли в бъдеще да влизат в аварирали ядрени електроцентрали или в разрушени мини, за да събират информация или да издирват оцелели, пише "Лайв Сайънс", цитиран от Фокус.

Северна Корея: Атаката срещу американския посланик е справедливо наказание

Северна Корея окачестви нападението с нож срещу американския посланик Марк Липърт в Сеул като "справедливо наказание" за решението на САЩ да продължи съвместните военни учения с Южна Корея.

Има конкретни заподозрени за убийството на Немцов

Вече има конкретни заподозрени в убийството на руския опозиционер Борис Немцов, застрелян на 27 февруари в Москва, обяви шефът на руската Федерална служба за сигурност Александър Бортников,

Доклад разкри нарушения на полицията във Фъргюсън

Полицията във Фъргюсън, Мисури, редовно е проявявала расизъм и потокът глоби като източник на доходи за града са били рутинни явления, пише АФП. Това заяви министърът на правосъдието Ерик Холдър.

Разследват личните имейли на Хилари Клинтън заради атентатите в Бенгази

Анкетна комисия в Камарата на представителите на САЩ обяви, че ще изиска по юридически път от Държавния департамент достъп до имейлите, отнасящи се до атентатите в Бенгази,

Руби си купила баровски имоти с милионите от Берлускони

Прокурори в Милано разследват с какви пари мароканката Карима Ел Махруг или Руби си е купила в прочутия морски курорт “Плая дел Кармен” ресторант, сладкарница и две жилищни сгради с десетина луксозни

Български икони в Багдад

В последния си ден в Ирак, посетих Православната катедрала Св. Георги. Отдавна бях решил да подаря на отеца двете български икони от Клисурския манастир Св.