Безсмислените статуси и "селфи" снимките във фейсбук били най-дразнещи

Снимка: Архив

Ново проучване показва, че всеки четирима на десет британци биха искали техните приятели и познати да спрат да обновяват статусите си във фейсбук с "безсмислени глупости", пише Daily Mail.

Близо една четвърт от анкетираните също така биха искали хората да спрат да се снимат сами и да споделят снимките, известни като „селфи", в социалните мрежи. Мъжете са най-големите грешници, според проучването, като при тях вероятността да правят снимки от този тип е два пъти по-голяма.

Не само в интернет обаче британците биха искали техните сънародници да променят навиците си.

Около 23% от британците изтръпват, когато други хора си пукат ставите на пръстите на ръцете.

Около 17% от британците си гризат ноктите, но въпреки това 28% население не харесват, когато другите го правят.

Проучването е направено сред 2 000 души, като от търсачката на Microsoft - Bing, са попитали британците за ежедневните им навици и какво биха искали останалите да променят у себе си.

За най-лошия технологичен навик във Великобритания е определено игнорирането на някого, като използваш телефона си.

След това се нарежда следенето на бившите партньори във Facebook, създаването на мнение за хората по това какъв телефон имат, снимането на храна и снимането на концерти и всякакви събития, вместо човек да им се наслаждава.

Около 85% от британците признават, че имат поне по един навик, но по-малко от половината признават, че му се отдават ежедневно.

Тези навици обаче са неща, които британците правят, дори без да осъзнават. Например близо половината от тях казват, че всяка вечер сядат на едно и също място за вечеря вкъщи.

Общо 37% от британците винаги сгъват тоалетната хартия.

На работа повече от един на всеки десет използва една и съща чаша, докато един на всеки пет винаги чете имейлите си по три пъти, преди да ги изпрати.

Не е изненадващо, че мъжете и жените дават различни отговори за навиците на другия.

Близо половината от жените биха искали техният мъж да промени някакъв негов навик, като 17% от тях искат мъжете да спрат да оставят седалката на тоалетната чиния вдигната

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Ново чудо! Св. Паисий лекува безплодие и наркомания от благовонен гроб

Хиляди богомолци се стичат край портите на манастира "Св. Йоан Теолога" Хиляди коли и автобуси от цяла Гърция се стичат край портите на манастира “Свети Йоан Теолога”,

На Марс имало древни езера, подходящи да се зароди живот

НАСА праща първите хора през 2030 г. В древността на повърхността на Марс е имало големи езера, твърдят учени от НАСА. Това означава, че някога на Червената планета климатът е бил достатъчно влажен

Сини изгреви и залези на Плутон

Не само Марс, но и Плутон има общи черти със Земята. Докато на Червената планета някога е имало изобилие от вода, на Плутон небето е синьо. Освен това на отделни места има замръзнала вода,

Бавария заплаши да съди Меркел, ако не спре притока на мигранти

Правителството на германската провинция Бавария заплаши да даде на съд  канцлерката Ангела Меркел, ако не спре масовия приток на мигранти в Германия, съобщи ДПА в петък.

Един убит и трима ранени при стрелба в университет в Аризона

При стрелба в кампуса в град Флагстаф на Университета на Северна Аризона тази сутрин (местно време) има загинал, а предполагаемият стрелец е задържан, предаде ABC News,

Обама: Янукович е корумпирана марионетка на Путин

Американският президент Барак Обама нарече бившия президент на Украйна Виктор Янукович „корумпирана марионетка на Путин“ в интервю за CBS, откъси от които бяха показани днес.

Ирански генерал убит в Сирия край Алепо

Командир от елитните ирански военни части е убит от “Ислямска държава” в Сирия. Генерал Хусейн Хамдани от Корпуса на гвардейците на ислямската революция е загинал в района на град Алепо по време на