Йорданка Фандъкова ожени Диана Найденова за старата й любов

Диана Найденова и Мирослав Войников по време на венчавката

Диана Найденова се омъжи на 11 октомври за старата си любов Мирослав Войников.

40-годишният мъж, по-голям с година от журналистката, се занимава с транспортен бизнес. Двамата са били гаджета преди 12 години, когато са живели в Хасково. След това журналистическата кариера на Найденова ги разделя, тъй като тя идва в софийската редакция на Дарик радио.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 0,50 до 5 лева

Срещат се напролет случайно на една от хасковските улици.

В 11,11 ч на 11 октомври двамата са си казали "да" в кметството пред Йорданка Фандъкова. След това са се венчали в църквата "Света Богородица".

Найденова е с бяла рокля на сватбата си и малки шаферки, сред които е и дъщеря й Боряна.

Седмица след сватбата Кеворк Кеворкян се обадил на журналистката да я покани на работа във "Всяка неделя". Дебютът й е тази неделя с рубриката й "Челюсти" и други интервюта от предаването, в които ще задава въпроси заедно с легендарния тв водещ.

Подробности за сватбата и предаването - в съботния брой на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Вдовицата на Хайтов: когато Николай почина, непрекъснато го усещах около мен

Почина Жени Божилова, съпруга на писателя Николай Хайтов. Тя е един от най-известните български преводачки и редакторки. В нейна памет публикуваме весели и тъжни истории, размисли за доброто и злото,

Петя Стефанова - овен плюс македонски инат

Не бих искала дъщеря ми да живее в чужбина, но тук става все по-трудно да осигуриш нормални условия на детето си, казва чаровната новинарка - Петя, ти си едно от популярните тв лица.

Дженифър Анистън е с най-известната прическа

Дженифър Анистън и нейната фризура за сериала “Приятели” оглави класацията на най-популярните прическa. Анкетата е извършена сред британки и в нея убедително води начинът,

Българка патентова буквар за цигулари

Плевенчанката Йова Йорданова, позната на четири континента, създава своя методика за подреждане на пръстите на лявата ръка върху струните на цигулката. Наричат я учителка на виртуози.