17-годишен почина от свински грип в Разград

Втори смъртен случай от новия грипен вирус е регистриран в Разград.

Това съобщи за радио „Фокус"-Шумен д-р Иван Петров, изпълнителен директор на разградската болница.

Починало е 17-годишно момче от село Езерче. Детето е било лекувано в домашни условия пет-шест дни и е постъпило в много тежко състояние, с гноен излив в белия дроб. Направена е операция и е приведен на апаратно дишане, но изходът е летален.

Момчето е от многолюдно бедно семейство с още три-четири деца. Изпратените проби в Националната референтна лаборатория са положителни за новия грипен вирус A (H1N1).

Първият смъртен случай бе 26-годишен мъж, който почина в разградската болница вследствие на пневмония.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Украинец е аниматорът, който накара в Св. Влас украинчета да махнат носиите

Игор Абесинов, заради когото външното министерство на Украйна пусна протестна нота за дискриминация на деца в детски лагер “Мистрал” в Св. Влас, се оказа украинец.

Какво не знаете за Михаил Миков

Михаил Райков Миков е народен представител в 38-ото, 39-ото, 40-ото и 41-вото Народно събрание. Той е депутат и председател на 42-рия парламент. От 24 април 2008 до 27 юли 2009 г.

Миков: БСП заслужава да бъде най-силната в новия 21 век (обновена)

БСП заслужава да бъде най-силната в новия 21 век. Това заяви новоизбраният председател на БСП Михаил Миков. „Искам да благодаря на всички тези членове, симпатизанти,

Първо в "24 часа": Михаил Миков е новият председател на БСП (обновена)

Михаил Миков е избран за председател на БСП. Това се случи, след като той и Драгомир Стойнев стигнаха до балотаж за лидерския пост в партията.  За Драгомир Стойнев са гласували 333-ма, или 46,9%.