Станка Златева: Започвам да се готвя за следващата Олимпиада

Снимка: Нова телевизия

„Министърът на спорта се съгласи да финансира моята подготовка и скоро започвам да се готвя за следващата олимпиада", каза шампионката ни по борба Станка Златева пред Нова телевизия.

„Почивала съм година и половина и е нормално да не съм във форма" добави тя. Станка беше категорична, че ще даде всичко от себе си, но не знае дали ще постигне същите резултати, които е имала до момента.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

През времето, в което не е тренирала, шампионката сподели, че е разбрала, че „животът е много труден, а хората са малко лоши".

 „Видях нещата от друг ъгъл. Не ми харесва начинът, по който живеем", споделя тя.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 3

Сортирай по:

17
Гледах я при Сашо Диков. Аз по начало уважавам всички българи, които са донесли слава на страната ни. В това число и Станка, въпреки че не й подхождат политически залитания. Още по-малко пък излагането в разни съмнителни шоу-програми. Но, Станка си е голяма и това е факт. Сашо-обратно. Става все по-жалък и невзрачен. През всички негови интервюта прозира огромната му жажда за пари. Така и в това. Станка му говори нещо за спорт, той я пита за хонорари и пари !? Щом събеседникът му е богат или известен, Сашо веднага заема челна стойка пред него и мазно насочва въпросите си към парите. Забележете и обърнете внимание, как очите му светят като развалени светофари, когато му замирише на пари.

32
Герберската шаФрантия отишла в Боко ТВ и рИве като вдовица за ху*, защото никой не я иска! Кой може да иска такъв мамут, който продаде великият си треньор, за да стане герберска шаФрантия! Никакви пари за този боклук! Да се маха от държавата, а не само да лочи от държавната софра!:))))

19
Тръшкай ги момиче как си знаеш,а аз ще ти нося дисагите с медали доброволно!!!!!!!!!

Добави коментар

Добави коментар

Димитров напуска турнира във Вашингтон, болен е от грип

Григор Димитров обяви, че се оттегля от турнира ATP във Вашингтон, който трябва да се проведе следващата седмица. Димитров е болен от грип и има възпаление на синусите, съобщи АФП.

Печалби от тираж №60 на Българския спортен тотализатор

"6 от 49", I теглене (2, 12, 14, 18, 22, 35) I гр. (6) - няма II гр. (5) - 23 по 1504,20 лв. III гр. (4) - 1001 по 34,60 лв. IV гр. (3) - 16 342 по 3 лв. Джакпот - 285 458,34 лв.

Инна Ефтимова със златен медал на 200 м на Балканиадата

Ден след като спечели среброто на 100 м от Балканиадата по лека атлетика за мъже и жени в Питещ (Рум), Инна Ефтимова грабна и златото на 200 м. При изключително силен насрещен вятър от 3,

Числата от тираж №60 на Българския спортен тотализатор

Участниците в днешния 60-и тираж на ТОТО 2 не познаха печелившите комбинации в игрите. Джакпотът в играта 6/42 се очаква да достигне в четвъртък 2 356 000 лева,