Мотаят лекарство против рак

Продан Христов дава интервю в дома си във Виена. СНИМКА: НОВА ТВ

Откривателят на лекарството против рака антималигноцит (СН23) Продан Христов е изключил факса, домашния си телефон и GSM-а, за да не го търсят хората напразно във Виена, където живее от 1955 г.

Българинът е спрял да произвежда от 3 месеца прочутия лек. Той няма да приема нови пациенти поради физическа невъзможност да произвежда по-големи количества от лекарството, както и да отделя време за лекуващите се. Координатите за връзка с него са изтрити и от уеб-страницата на учреденото в негова подкрепа у нас сдружение "Антималигноцит".

"Докато не се реши въпросът с регистрацията на лекарството, няма да го правя, а и няма да приемам болни", заявил Христов. Той успокоява обаче, че всеки пациент, започнал лечение с антималигноцит, ще може да го продължи докрай и поетият ангажимент на Христов към него ще бъде изпълнен. Това увери вчера Катя Почева, председател на сдружението антималигноцит, учредено през 2004 г. в негова подкрепа.

"Премиерът Бойко Борисов даде политическа подкрепа регистрацията да стане факт. Създаде се работна група от Министерството на здравеопазването, Агенцията по лекарствата и сдружение "Антималигноцит". Направихме две срещи, включително и с министър Нанев, да се обсъдят възможностите за регистрацията на лекарството", разказва Катя Почева. Тя е предоставила в здравното министерство клиничната документация на Продан Христов, внесла е и епикризи на 40 излекувани в България.

"Само Европейската агенция по лекарствата (ЕМЕА) има право да регистрира лекарства за онкоболни." Това отговориха от здравното министерство вчера.

Затова сега с препарата на Продан Христов се извършвали тестове в Медицинския университет. Ако те преминат успешно, то антималигноцит щял да бъде регистриран като хранителна добавка.

"Това е бягство от отговорност - заяви Катя Почева. - За хранителна добавка няма нужда да се намесва нито премиерът, нито здравното министерство. Такава добавка се регистрира в РИОКОС. Антималигноцит има 6-7 токсикологични изследвания и на работната среща лично здравният министър прочете последното лабораторно заключение. Недоумявам защо заблуждават хората.

Адвокатката на сдружението пита в писмо Европейската агенция по лекарствата дали може да се приложи национална процедура за регистрация на растителен лекарствен продукт за лечение и профилактика на рак.

Отговорът е, че след като няма забранено активно вещество в този продукт, то той може да се регистрира по национална процедура.

Отново ще исксаме среща с премиера. Продан Христов също знае, Бойко Борисов работи по регистрация на лекарството, и в един момент чува становището на проф. Мила Власковска за хранителна добавка. Прочее тя така говореше и насрещата с Бойко Борисов, но той заяви, че болните трябва да имат избор."

"90% от хората, които търсят Христов за спасение, са отписани от официалната медицина. Те са минали през операции, лъче- и химиотерапия и чак тогава прибягват до него", добави още шефката на сдружението.

След като десетилетия държавата не прояви никакъв интерес към опитите на Христов да узакони лекарството си, сега защитниците му настояват за по бързи и компетентни мерки, тъй като откривателят на "Антималигноцит" вече подкара 87-а си година.

НИКОЛАЙ МОСКОВ

Продуктът действа само на клетки в растеж

Продан Иванов Христов е роден в карловското село Мръченик през 1923 г. Емигрира във Виена през 1955 г. Там учи 7 семестъра медицина, но интересът му е насочен към биохимията, към която специалност се прехвърля и завършва. В началото насочва научната си дейност към подмладяването. По това време обаче във Виена има бум на раковите заболявания и брат му, при когото живее, го провокира да задълбае в тази област. Стремежът му е да направи лекарствен продукт не с помощна на химическата фармакология, а със средства от природата, които са по-близо до човешката биология. Завидно бързо успява да открие лекарството срещу рак - само след 6 месеца. Успехът идва точно на 31 декември 1959 г. в 18 часа. Нарича го антималигноцит.

Илачът е направен от 2 билки - див божур и овча опашка. Христов признава, че откритието му има връзка със старата българска лечителска традиция. Покрай бабите на село той от малък е заквасен с билките, има представа за лечебните им свойства, а по-късно в София завършва билкарски курсове. Затова иска да пребори рака с вещества, извлечени от природата, а не да ги получи по синтетичен път.

Според половинвековната практика на Продан Христов природният продукт лекува всички видове ракови заболявания. Същественото е, че антималигноцит унищожава само раковата клетка, без да уврежда здравата. Лекарството е клинично изпробвано в Раковия институт - Виена, върху животни и хора, а по-късно в личната частна клиника на Продан Христов. Всички пациенти в клиниката са били в последен стадий на болестта, такива, при които са били изчерпани всички възможности за лечение - операция, облъчване, химиотерапия. Именно при такива пациенти лекарството е показало до 70% лечимост. Затова за Продан Христов лечението с препарата му е най-ефикасно, ако все още болният не е подлаган на химиотерапия. Това е така, защото антималигноцит действа само на ракови клетки в растеж, а блокираните от химиотерапия не се поддават. Затова Продан Христов гарантира 100-процентово лечение, ако болният не е правил химиотерапия.

Най-често лекарството се приема през устата. По-бързо и ефикасно действа обаче чрез вливане с кръвна плазма, но за това трябва медицинско лице. При този способ е възможно болният да вдигне температура от кръвната плазма. Билковият състав на илача го прави напълно безвреден. Дори се препоръчва предразположени към рак да приемат профилактично 1-2 опаковки годишно.

Цената на лекарството е 182 евро за 1 опаковка. Тя съдържа 10 шишенца по 5 мл всяко. Добавят се и 15 EUR транспортни разходи (независимо за 1 или 10 опаковки).

Росица Христова: Три опаковки - 6 години живот

Снаха ми Велислава се върна от болницата с потресаваща диагноза рак на гърдата в последен стадий. Бе слънчев юнски ден на 1999 г., а изведнъж ми притъмня. Лекарите бяха угасили всякаква надежда - оставали й не повече от шест месеца.

За късмет два дни преди това в "24 часа" бе излязло интервю с Продан Христов, в което той обясняваше, че извлекът от кисел трън буквално пресича раковите клетки "като яйце в гореща супа". Употреби точно този израз. Обадих се в редакцията на вестника с молба да ми дадат телефон за връзка с откривателя на чудния лек. Проявиха разбиране и минути по-късно вече разговарях с Продан Христов.

Като истински патриот той бе споменал в интервюто, че на българи не отказва помощ и дава лекарството на значително по-ниска от реалната му стойност. Потвърди го по телефона. Седмица по-късно имахме три опаковки от лекарството - за толкова имахме пари в момента. За пълен курс на лечение бяха нужни 10 опаковки. От болницата категорично отказаха да прилагат лекарството с кръвна плазма, както ни посъветва Христов заради по-бързия ефект. А и снаха ми бе скептична и реши да го пие много по-късно. Тя изпи трите опаковки и живя не шест месеца, а шест години. И ако бе провела пълния курс на лечение, вероятно щеше да е сред нас. (24часа)

Елка Стойнова: Лекарите даваха 100 дни на сина ми

14-годишният ми син заболя от мозъчен тумор (фиброзен астроцитом) през 1999 г. След биопсия в Александровска болница го оперираха във Военномедицинска, а после детето бе подложено на лъчетерапия. 40 дни след това то вече имаше рецидив в размер на 7 см. Отделно получи парализа и слепота. Лекарите вдигнаха ръце. Обясниха, че трябва да мине време за нова операция или лъчетерапия. Нищо не можеше да се направи. Даваха му 3 месеца живот. Няма нищо случайно. Приятелка ми донесе изрезка от вестник за лекарството антималигноцит на Продан Христов. Започнахме лечение по схема, определена от Продан Христов. След година и половина лечение, нещата се стабилизираха.

Благодаря на бога, синът ми е жив 10 години след това. Лекарството е уникално и трябва да се обединим - институциите, политици и граждани, за неговото регистриране в България. (24часа)

Мартин Карбовски: Всеки ден се обаждат и казват умирам

- Г-н Карбовски, и в нашата редакция звънят, за да търсят учения, за когото направихте филм. Какво се случва с него?

- Имаме над 2000 обаждания, писма, мейли, непреброимо е. Разбрах, че той не желае да продава амбулантно препарата си и спира. Учуди ме, защото можеше да използва огромния интерес. Но той иска здравното министерство да му отговори.

- А министерството интересува ли се?

- През 2004 г. са подадени документите за регистрация, след което са загубени. Така твърди проф. Власковска, казва: “изчезнала е базата данни”. Сега нещата тръгват отначало, документите са подадени пак през декември. Има 3 варианта. Първият е, че не може да бъде регистрирано тук, трябва да мине през Европейската комисия, защото България не произвежда и не регистрира лекарства. Всичко, което ползваме, влиза отвън. Вторият вариант е да се чакат 10 години, през които да получи регистрация у нас. Времето е много, защото клиничните изпитания са тежки. Има и трети бърз вариант - да се регистрира като хранителна добавка, след като за година се направят изпитания само за токсичността му. Но самият изобретател не иска, тъй като препаратът не е извлек. Ситуацията е патова, защото всеки ден се обаждат хора и казват: "Умирам".

- Какво ви казва на вас Продан Христов?

- Престана да продава и не се свързва с никого, не отговаря и на моите обаждания, общува само с адвоката си. Всички, които биха искали препаратът да стигне до тях, трябва да поощрят здравното министерство да направи невъзможното и да го регистрира. Сега ме търсят мен, все едно аз го продавам.

- Вие вярвате ли му?

- Нямам лично мнение, защото всичко е в ръцете на министерството. Той лекува, като иска по факса да му бъде изпратена епикризата. Сега обаче не приема нищо и никого, няма откъде да се купи лекарството. Ще направя още едно тв предаване, в което ще покажа позицията на здравното министерство, която е много мъглява. Вече има групи във фейсбука - хората не искат да бъдат лъгани, а някой отговорно да каже поне за токсичността. Но, както се случва у нас, карат ни да действаме нелегално.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 44

Сортирай по:

1
Толкова извратени и грешни практики се налагат от световните фарисеи /книжни доктори/, а за нашите на които отпред на дипломите им с големи букви трябва да пиши „важи само за Ориента”въобще нямам думи. Всичките те са една сбирщина от безмозъчни но дипломирани твари. Кой от вас дипломирани малоумници е измислил нещо или има своя методика за лечение. Кълвете като последните зубрачи написаното от някого там на запад в някоя фармацевтична /финансова/ компания и повтаряте като папагали без да си направите и грам труд да проверите това дали дава резултат. За ваше сведение химиотерапията е отдавна отхвърлена като метод там на запад. Нали всичките сте световно известни доктори но само до Драгоман от там на татък никои не ви счита дори за прости медицински сестри. Кои от тях анализира лечебните си резултати, освен финансовите? Всички те начело с техните водачи от Министерството на здравеопазването и фармацевтичните компании имат един критерий като показател за добро здравеопазване – това е финансовия критерий. Я ми посочете колко са измрели в следствие химиотерапията. Ама мълчите като задници защото ако кажете истината трябва да ви разследват и няма да стигнат затворите за да ви поберат вътре. А най важното нещо ще се сбърка, да вземате по няколко хиляди за всяка операция и после по още толкова за всяка химиотерапия – колкото повече умиращи толкова повече ви се пълнят гушите. Като сте толкова ербап защо не приемете да получавате възнаграждение само за излекуван пациент. Всеки които произведе стока или дори и писателите и художниците получават пари само за продадена стока. Само вие дори и да не сте показали никакви знания и умения пак лапате пари. Изумен съм от тъпотията на назовалия се Антон Тошев. Самия той в „мъдрото” си обясненията как се изпитват лекарствата предоставя чудна информация за порочността в критериите. Той казва че основното при приемането е законите и етичните правила. В България закони под пъп и над път но никой не ги спазва, а всеки гледа как да се облагодетелства от тях и най вече финансовото министерство. Във всички закони основното е да се регистрираш и да си платиш, случайно да не те изтърват и да не ти прибират парите. От там нататък какъв ще е резултата зависи от това колко си плащаш. Като пречка за това се дават етичните правила. Да ама тези дето са написани никой не ги чете, а всеки си има свои етични правила и на не малка част основния етичен закон е колкото се може повече парички в собствения си джоб. Тогава за каква етика ми говориш, за какви църковни норми и за какви пет лева. Като чета написаното от Антончо и слушам нашите червени попове, разлика в мисленето никаква. Ето нещо за тези които искат да научат повече за безобразните манипулации в здравеопазването. http://www.yosif.net/bg/med/index.htm

3
Аз наистина не разбирам хора като Иван Иванов, чийто коментари са срещу това лекаство на Продан Христов.Според мен всеки трябва да има възможност за ИЗБОР. Аз съм на 32 години в момента, а бях на 16 години, когато изгубих първият си близък разболял се от РАК. Още тогава се чуваше, че има лекарство измислено от Българин, което е излекувало пациенти. Но....никой в Б-я не допусна да се знае повече за това. През 1997г майка беше втората болна от Рак в семейството ми и почина 99г. От тогава много чета и се интерисувам от болестта РАК и от лека на Продан Христов, след като видях интервюто от Виена. Та...искам ясно да кажа на всички ПРОТИВ ТОВА ЛЕКАСТВО....Ако всеки от Вас е видял поне веднъж в какво се превръща човек след химиотерапиите, които сме признали за лечение и прилагаме масово би предпочел всичко друго да опита и лекарството и лечението на Продан Христов са стократно по-добрия вариант за ОПИТ ДА СПАСИШ ЖИВОТА СИ....Всичко друго е въпрос на политика и много пари, това е проблема в целият СВЯТ.

2
Не видях един да е болен от рак и да си е оставил координати.имам лекарство за лечение на всички видове рак не зависимо от стадия.лекарството е разработено от мен лично и лекува във 100% от случаите.как обаче да е сигурен някой че това не е поредната търговска измама,толкова характерна за нашата родина?ами много е просто-когато лекарството те излекува напълно,когато всички тестове покажат че няма и помен от рака и едва тогава ти се поиска да заплатиш лечението.можете да се свържете с мен на адрес:eleazara@mail.bg

1
Абе има една лелка в този Институт за космически излседвания, която мрази всеки, който има някакъв успех: всички колеги, които излезнаха по новините и правят нещо са под неин прицел. Незнам защо го прави: някой го обясняват с това, че е стара мома и няма деца, а и учен не е била (и вярно името и не фигурира в никоя добра статия). Но има безспорен талант: да мрази успелите и работещите. И как не като цял живот е била секретарка на един талантлив човек: даже физиономията и е изкривена вече от хронична злоба. И съсипа този човек, а той има дарба, но така е в живота: посредствените определят. Да, жив съм- въпреки че с еопитахте да ме съсипете с интригите си и изполвахте,че руша социалистическото общество. А сега сте всички против него, скъпи колеги!

1
На наша територия се спускат панацеи, защото сме енергиен център, избран от Бога. Последната, която бе спусната се казва Сириус-Д. С нея си е излекувал колената Бербатов и сега търчи като младенец. А щяха да го продават. Именитият каридохирург Чирков вместо да си сложи пийсмейкър, когато го закъса със сърцето, пи от тази чудодейна хранителна добавка и аритмията му се оправи. Повече прочетете тук: http://www.sirius-d.com/

0
Прочетох няколко мнения -Тошев, оживял ..., john smith и т.н. Кой от вас е изпробвал лекарството на П. Христов, че така настървено го наричате мошенник, който се възползва от безнадежното състояние на болните? Тошев, ти ни препоръчваш да се обръщаме към фармакологията и стандартната медицина - защо? Защото си видял излекувани от тях ли? Баща ти пробвал ли е лекарството на П.Христов? Ако е, разкажи за това. Ако не е пробвал - защо хулиш? За теб излекуваните от Христов, какви са - хора, на които той плаща за да го рекламират ли? Не ставай смешен с писанията си. Изживявай си мъката като човек, а не като леке, което е много типично за бълагарина, между другото. Оживелият ... , теб няма за какво да те коментирам, ти си ясен. Ти не си измежду тези българи, които са 0,01% от останалите, ти си между тези, които са 99,99% , хулещ, злобен, завистлив, вечно недоволен. И нещастни ... john smith, пиша ти името с малки букви, защото ...

0
Наистина човек трябва да се срамува, че живее в България, че законите ни са такива - не защитават правата на хората. Какво иска и какво чака здравното министерство. Ние решаваме как да се лекуваме, особено като разберем, че сме болни или нашите близки са болни от тази болест. Тези дни разбрах, че майка ми е болна от рак на белия дроб, засега без метастази. Искам да се лекува, въпреки, че е на 81 г. Та тя до миналата година търчеше като младо момиче, катереше се по дърветата, какво значат някакви си години? Дъщеря ми учи и работи във Виена. Опитва се да се свърже с д-р Христов, но неуспешно. Ние му вярваме и искаме лекарството да бъде достъпно за всички нас. Моля, помогнете ни!!!

0
здравейте :) Баща ми е с предполагаема диагноза рак на Белия дроб и казаха ,че се виждали разсейки на черния дроб , в понеделник ще взимат материал за изследване и се интересувам как мога да се свържа с адвоката и да получа някаква информация как може да се поръча лекарството ако баща ми има нужда от него , Моля ви помогнете ни !!!

0
Molq nqkoi da mi pomogno za lekarstvo koeto izlekuva rak eto mi skypa demir_19711

0
Molq nqkoi da mi pomogno za lekarstvo koeto izlekuva rak eto mi skypa demir_19711

0
Molq nqkoi da mi pomogno za lekarstvo koeto izlekuva rak eto mi skypa demir_19711

1
Моля ви някои да ми каже как да се сваржа с адвоката на Продан Христов готов сам на всичко,очаквам някой да ми даде някаква информация,защото сам мн отчаян. Благодаря ви.

0
Самите разпространители на "Ставринол" от Москва (фирма НАНО-С) при продажбата на препарата изрично предупреждават, че той няма регистрация (демек, че го употребяваш на собствен страх и риск). Според мен става дума за поредна мошеническа история.

0
До Иван Иванов каде е толкова знаещ. Тъй като много си чел ще си прочел че до преди да го изгонят от Германия и Австрия е иззета документация в която същия този човек е ликувал пациенти без да им иска никакви пари тъй като е имал забрана за пректикуване и да ръководи клиника. И същите тези хора са били излекувани на 100% а численноста им ако не ме лъже паметта преди да го изгонят от Германия и Австрия е била около 500 човека. Също така филсоф такъв ЗАЩО ЛИ НЕ ГО РЕГИСТРИРАТ И ЗАЩО АМЕРИКАНЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ ДЕЙСТВА. Елементарен отговор = защото приходите им за 1 година на американците от дарителски кампании и фондации за лек срещу рака наброяват в милиони а може би и милярд долара! И ти професор такав си затвори устата защото ако ти или някой твой роднина се разболее от рак и го отпишат лекарите ще драпаш към този човек със зъби и нокти.

1
Ето истината: http://glasove.com/article-7063.php

0
Ако беше доктор, досега да са му отнели лекарските права, само че той не е и няма какво да губи. Достатъчно е да погледнете снимката на апартамента му и да се попитате с чии пари е направен. При 500 DM на опаковка през 2001 явно добре си е докарвал (сега го продавал по 182 EUR). Според препатили цената на един "курс на лечение" стига до 14 000 лв на пациент. Крайно време е такива като него да започнат да ги прибират в затвора с ефективни присъди, защото те дори и не са продавачи на надежда, а търговци на празни обещания. А на ордата на врякащите, че има цели 2-ма излекувани, ще обърна въпроса наопаки - а вие как ще докажете, че именно "лекарството" ги е излекувало? И на коментарите за безкористност на тариката - 14000 лева липса на корист ли е или добре преценен търговски интерес?

0
Ако беше доктор, досега да са му отнели лекарските права, само че той не е и няма какво да губи. Достатъчно е да погледнете снимката на апартамента му и да се попитате с чии пари е направен. При 500 DM на опаковка през 2001 явно добре си е докарвал (сега го продавал по 182 EUR). Според препатили цената на един "курс на лечение" стига до 14 000 лв на пациент. Крайно време е такива като него да започнат да ги прибират в затвора с ефективни присъди, защото те дори и не са продавачи на надежда, а търговци на празни обещания. А на ордата на врякащите, че има цели 2-ма излекувани, ще обърна въпроса наопаки - а вие как ще докажете, че именно "лекарството" ги е излекувало? И на коментарите за безкористност на тариката - 14000 лева липса на корист ли е или добре преценен търговски интерес?

0
За съжаление тази статия е триумф на поръчковата журналистика - тази, която не се интересува от фактите, от истината, а която хваща една тема и я раздухва до безобразие. Ако така нареченото "лекарство" действаше, то досега да са му откраднали формулата хиляда пъти - нали е описано от какво се прави? Вместо това човека е изгонен от Германия (не се споменава в статията), забранени са му клиничните опити с хора в Австрия (и това не е написано), американски учени имат публикация, че препаратът не действа (опааа-що ли и това го няма) и вместо да го пребият с камъни този тарикат, тука му се пишат хвалебствени статии, как, видите ли, горкия, не му регистрирали "лекарството"....

0
спешно се нуждаем от вашата помощ за татко как можем да се свържем с вас СПЕШНО Е ИМАМЕ БОЛЕН :0899100622

0
http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2547/ СТАВРИНОЛ, НОВО ЛЕКАРСТВО ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ВИДОВЕ РАК, КОЕТО Е РЕГИСТРИРАНО В РУСИЯ ВЕЧЕ!

0
Темата на Нова ТВ: http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2547/

1
Ако искате да разберете за наистина револщционно откритие на българин, четете за проф. Ставри Ставрев и неговите разработки в областта на нанотехнологиите. Днес, 14.02.2010 в рубриката "Темата по Нова" по "Нова ТВ" беше излъчен репортаж, който най-вероятно ще с епояви утре на техния сайт. А до тогава ето малко инфо: http://www.epochtimes-bg.com/2008-03/2008-09-01_15.html

0
ОNCOTOX Пак повтарям, на световния пазар има много противоракови лек. добавки на растителна основа, но за разлика от гореописаното "чудо" са сертифицирани и се произвеждат по правилата на добрата лекарска практика, под строг контрол и висока чистота, дозировка и т.н. И най-важното са доказано ефективни от десетилетия. Освен това произвеждането им доказва липса на световна фар. конспирация. Ето например някои: ОNCOTOX HAELAN CARCTOL N-TENSE ESSIAC (доста известно от близо 70 г.) PROTOCEL ONCOLYN GRAVIOLA

0
Цялата история е от десетилетия и отразява пълноto невежество на "вярващите" в чудото един неграмотен човек от село, прекарвал по цял ден с магарето си до юношеството, да открие един ден лек против рака. Хайде, деца, няма нужда да четете и учите, за да станете световни откриватели:))) Ако някой се интерсува от противоракова превенция и/или облекчаване на онкозаболявания в начален и напреднал стадий може да потърси хр. добавки на растителна основа, официално тествани, сертифицирани официално и доказали от десетилетия своите качества. Освен това се и произвеждат под много строг контрол, с висока чистота и дозировка. Освен това са описани всички евентуални противопоказания и странични ефекти. Ето, напр. една българска фирма на този сайт, която освен световно признати сертифицирани лечебни продукти на растителна основа предлага и съвети за превенция, книги и др.: http://www.doctornatura.net/bg/za-firmata

0
До Радостина: за твое сведение има много лекарства патентовани у нас и в чужбина (там дори повече) за лечение на бъбречни кризи (както поради бъбречно-каменна болест, хронични инфекции и пр.) и базирани на природни продукти, билки. Сред тях има много действащи наистина, особено производни на мечото грозде. Но има и много боклук, като например цялата поредица на Милко Тошков :))) Никой не ти пречи да си бъдеш невежа. Не ни налагай обаче на нас твоето невежество!

0
А ти Оживял от доктори коментирайки и лечителя от Хисаря съм сигурна, че не знаеш, че той е единствения лечител в историята на народната медицина който е патентовал лекарство против бъбречни кризи.

0
Това да не е поредният епизод от сериала " Седянката на министрите "?

0
Абе Продане ,не знаеш ли че трябва да дадеш някой милионче на някой държавен служител и тогава ще видиш че ще се постави рекорд по бързо регистриране на лечебен продукт. Кой го е грижа че едно лекарство ще лекува или не-важното е да има пари от тази дейност. Това е политика и на правителството и на докторите! Да сте чули да има дебат за здравето на пациента и неговото по-бързо оздравяване?? Напротив говори се само за пари които ще отпусне здравната каса за клинични пътеки а после господ да пази пациентите!

0
А на неграмотника дето ЧОВЕКА му КРИЕ лекарството препоръчам да се захваща за работа ,да го преоткрие и да го раздаде безплатно на бедните

0
кАКВО МУ Е НЕКОРЕКТНОТО НА КОМЕНТАРА бОЛНИТЕ НЕ МОЖЕХА ДА СЕ ВРЕДЯТ ПРИ ВАНГА ОТ ПАРТИЙЦИ ДОРИ САМО 10% ДА ОЗДРАВЕЯТ СТРУВА СИ ДА СЕ РЕГИСТРИРА

0
КОЙ КОГА ГО ГРЪМНЕ -ТОГАВА СЕ КРЪСТИ

0
Чак ми е смешно , ако той беше открил нещо толкова значимо щеше ли да остане незабелязан??

0
Аз винаги съм се съмнявал в подобни ситуации. Сега също се съмнявам. Но пък искам да попитам "лечителят", ако е убеден в чудодейната сила на "лекарството" то би било престъпление спрямо човечеството да крие "формулата". Правете си сами изводите за този човек.

0
"Извлекът от кисел трън буквално пресича раковите клетки" . Втори цитат:"Илачът е направен от две билки - див божур и овча опашка". От какво е направен илачът? И ти трябват 10 флакончета - трябва да заделиш 4000 лв. Когато човек е пред умиране парите губят стойността си и ако ги имаш - добре. Но да експлоатираш безнадеждността на хората при недоказани качества при тези цени на две- три треви - това какво е? И още - в кой Раков институт във Виена е клинично изпробвано? Вместо да се втелясваме и изпадаме в захлас от нещо съмнително, защо не поискаме документите от тези изпитвания? Или това е поредният блъф на един лъжелечител,каквито има достатъчно, и на когото не му достигнха 50 г. да си докаже "лекарството". Има един такъв и в Хисаря и може да се види какъв замък си е направил от нещастието на хората.А имаше публикувани мнения и на хора,които са го пробвали и без резултат - губили са живота си. Никой не може да ти направи чудо.Чудото може единствено да си го направиш сам.

0
В Германия даже е било повдигнато и криминално обвинение срещу г-н Христов и клиниката му е просъсществувала само една година - 1967. Парадоксалното е, че режимът за разпространение на т.нар "природни" продукти е прекалено либерален и хора в беда се подлагат на всякакви такива, понякога опасни за здравето "лечения". Ето едно мнение на американски лекар отностно т.нар. Antimalignocyt: http://www.cancertreatmentwatch.org/reports/antimalignocyt.shtml

0
Чудесно VIIIola. Дано да е живо детето и да оздравее. След като "лекарството" действа остава да се натравят три клиники и с резултатите от тях, както и с химикофармацевтичните изследвания се спретва регистрационно досие. Намира си Христов производител и кандидатват за регистрация. Най вероятно в EMEA. ББ дори да иска не може да застави ИАЛ да регистра "лекарството" без тези докумети. Европа си е патила от Талидомида и е много внимателна с чудесата...

0
Значи работата е някой да ДАВА ПАРИ, така ли ? Т.е. здраве и надежда за богатите ! Това с телефоните и факсовете не е нищо повече от монополизъм. Като е толкова чудодейно лекарсвото, като е толкова загрижен за България този билкар, защо тогава не го направи достъпно за всички ? Защото: 1. Тая отвара няма да издържи на стандартните тестове за полза или безопасност в лабораториите. 2. Ще трябва да дели парите с държавата.

0
Който има пари да дава, но дете с рак в главата е живо вече 6г. Освен Антималигноцит пие и Саменто и Хрущял от акула. факс 004315960831 тел 004315965664 gsm 00436763252950 за връзка с Продан Христов. Маже и да не оздравеете, но поне да се удължи животът, когато другите са ви отписали.

0
3. Да търгуваш с нещастието на хората е грозно и би трябвало да бъде преследвано от закона. Когато баща ми (лекар) умираше от рак на белите дробове, минах през пътя на всякакви идиотски билкови лекарства и магически отвари, които услужливо продаваха навсякъде у нас. Знаеш, че няма да подейства, но можеш ли да убиеш последната надежда на умиращия...И купуваш скъпо и прескъпо всякакви боклуци, всякакви измишльотини, някои от които дори увреждат черния дроб, бъбреците и целия метаболизъм. 4. Обществото може и да няма най-бегла представа за тези неща. Но на медиите НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОСТИ, ЧЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ В ПОРЕДНАТА ЛЪЖА И ИЗМАМА СЪС ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА!! Защо не поместите обширен материал включително и с водещ български онколог, както и с фармаколог. Защо на тях не вярвате, а на някакви самозванци давате трубина?

0
2. Има четири фази на изпитания на едно лекарство независимо в каква област на медицината. Тези фази почиват на стриктно регулиране от закони и етични правила. У нас няма регистрирани български продукти, защото процедурата по изпитанията на ново лекарство трае десетилетие поне и може да достигне до милиарди като инвестиция. Кой би вложил толкова пари едномоментно у нас?

0
Цялата медийна истерия с това "лекарство" е потресаващо доказателство за две неща: -колко невежи са българските журналисти и колко лесно се манипулира общественото мнение! Раздухването на тази поредна "лечителска" мистерия е кощунствено спрямо наистина страдащите българи, спрямо хилядите лекари, които са принудени да спасяват ежедневно човешки животи в изкуствено създадена финансова и морална криза! Защо: 1. По света има стотици генерични медикаменти против различните видове рак. Има и ваксини (против рак на шийката на матката, напр.). Просто има стотици и хиляди видове рак. Всеки от тях се развива по различен механизъм, лекува се на различни принципи. Да се каже, че е измислено лекарство, което лекува всички видове рак е толкова абсурдно, колкото и да се каже, че някое лекарство лекува само хора с български паспорт.

0
В целият цивилизован цвят действието на лекарството се доказава по начин описан в лекарствените закони. А те, законите са почти индентични из целият този свят. Ако из Европа не става няма как и в БГ да стане. Весникарските статии не са доказателство за действието. Също и предклиничните тестове. Този ако е открил нещо, което на истина работи, отдавна вече да е регистрирано като лекарство в Австрия. Зщо се опитва да регистрира нещото в България с помоща на майки и ББ? Няма как да стане. ББ не може да регистрира лекарства. Нито министъра. Съветвам откривателя да опита нейде из Африка. За цялата тази гьорунтия са виновни журналистите. Те дават извесност на свякакви чудотворци и причиняват напразни надежди на отчаяните. Гаврите се с тях.

0
Как пък цял научен свят не оцени качествата на този билков препарат? Може би всички иследователски центрове вяпония, европа, америка, австралия и много светила в онкологията не са имали възможност да се запознаят с тази отвара за 55 години! Мисля, че австрийците е крайно време да осъдят този селски измикяр който разиграва хиляди съдби, държави и управници. Крайно време е да спрат някъкви търгаши на дребно да разиграват медиите и журналистите да потърсят истината. КЪДЕ Е ТАЗИ ПРОСЛУВУТА КЛИНИКА В АВСТРИЯ И КОИ СА ИЗЛЕКУВАНИТЕ ПАЦИЕНТИ, ЧЕ НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ЗНАЕ! САМО ЧУВАМЕ, ЧЕ ПОРЕДНИЯ РАКОВО БОЛЕН ПОДЛОЖЕН НА ТОВА ИЗМИСЛЕНО ЛЕЧЕНИЕ ОТ БАБА ВУНА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ПОЧИНАЛ. Моля компетентните органи в цял свят в крайна сметка да разоличат мошеника инвестиращ в медиини кампании.

0
AH TEZI GLUPAVI AVSTRIYTSI - 50 GODINI OTKAKTO NA6ENETSIT OTKRIL LEKARSTVOTO ZA LEKUVANE NA RAK I NAMA NIKOY DA MU OBIRNE VNIMANIE! PO SVETA U4ENITE HAR4AT MILIONI DOLARI V MNOGO STRANI I NIKOY NE SE E ZAINTRIGUVAL OTNOSNO LEKARSVOTO. POREDEN KORFI6EK!

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Училище раздава сгрешени дипломи за средно образование

11 зрелостници от Рибново получиха дипломите си за средно образование с невярно съдържание, съобщи bTV. В тапията имената на децата са объркани - някои букви са заменени с други, което ...

Експерт: По всяка вероятност бомбата е сглобена у нас

По всяка вероятност бомбата, която уби петима израелци на летището в Сарафово е сглобена у нас. Това заяви пред БНР председателят на Центъра за балкански и черноморски изследвания Алекс Алексиев ...

Ученици събират средства за 19-годишната Ади

Десетки ученици от софийския квартал "Люлин" организираха акция по набирането на средства в помощ на 19-годишната Аделина Коджабашева, която страда от тежко заболяване и се нуждае от спешна

Нито една пълна шестица на изпита по литература в Софийския университет

Близо половината от кандидат-студентите, явили се на изпита по български език и литература в Софийския университет, са получили двойки. От общо 1552 кандидат-студенти нито един не е изкарал пълна ...

Оцелял от атентат в Израел, оживя и след взрива в Сарафово

Десет години, след като е бил тежко ранен при атентат в родния си град Бейт Шеан в Израел през 2002 г., Гади Шивони отново се размина на косъм от смъртта – този път при нападението срещу израелски ..

На 20 юли без вода в София остават

На 20 юли 2012 г. (петък)ще бъде спряно водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. в кв. „Слатина", съобщиха от Софийске вода. При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще...

Български математици трети сред европейците в Аржентина

Младите български математици са трети сред европейските участници на международната олимпиада в град Мар дел Плата, Аржентина. Тя се проведе от 4 до 7 юли. България зае 19, 20 и 21 място, заедно