Карикатури казват къде сме ние в ЕС

РИСУНКА: СВЕТОСЛАВ ЯНАКИЕВ

Къде е мястото на България в Европейския съюз? На този въпрос дават отговори с карикатурите си едни от най-известните наши художници по идея на информационното бюро на Европейския парламент за България.

За Деня на Европа - 9 май, то покани Ивайло Нинов, Валентин Ангелов, Христо Комарницки, Иван Кутузов, Чавдар Николов, Рачо Рачев, Илиян Савков, Ивайло Цветков, Георги Чалъков и Светослав Янакиев да рисуват. Повечето от тях са редовни автори във вестниците, които представиха с непоправимото си чувство за хумор интерпретациите си за българското членство в ЕС. Те могат да се видят в градинката между Народното събрание и Софийския университет до 15 май. (24часа)

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Класната на Лили Иванова: Беше изключително пластична, мислех, че ще направи спортна кариера

Лили Иванова подари пищен букет на жена от публиката преди дни на концерта си в Бургас. Човекът, заслужил специалния жест, бе Савка Ненова. Оказа се, че това е класната на Лили Иванова от гимназията

Няколко трика как да останем слаби и след лятото

Лятото е сезонът, в който се отслабва най-много, дори и да не го целим. Губим апетит заради горещината, а когато хапваме, подбираме леки храни. Така, без да усетим,

Тити Папазов влиза във "ВИП брадър"с кауза - да спаси "Левски”

Треньорът на баскетболен клуб "Левски" Тити Папазов стана последният прекрачил прага на "ВИП брадър". "За мен участието във Вип Брадър не е хонорар. Не съм се молил аз да ме вкарат в предаването.

Жени Калканджиева и Тачо показват семейните си драми във „ВИП брадър”

Mанекенката и водеща Евгения Калканджиева и съпругът й Стефан влизат изненадващо във „ВИП брадър”. Те влязоха като двойката с тежки изпитания в брачния си живот.