Група “Грамофон” извади последен модел “Волга”,

гравирана със сърп и чук и с ликовете на тримата певци, прочули се с руския си репертоар. Снощи Жоро, Ицо и Петьо представиха новия си албум "Самогонщики" в пиано бара на "Син Сити". Тримата се снимаха с всеки един от близо 300-та поканени гости и извадиха живо куче на име Зарко на сцената за първата си песен.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Браво на момчетата.Пожелавам им утре Комбат Т98.Слушал съм ги на живо - уникални са.Успех.Марти

Добави коментар

Добави коментар

Александър Фогел е новият изпълнителен директор на TV7 и NEWS7

Във връзка с днешните публикации в медиите относно TV7 и NEWS7 бихме искали да ви информираме, че: На 25 юли 2014г. г-жа Десислава Тошева е подала документи за дерегистрация в Търговския регистър

Журито на "Бургас и морето" не видяло за коя песен се подписва

Орлин Горанов спечели конкурса “Бургас и морето” с песен, представена пред журито първо от Васил Петров, разкри самият победител. Но по регламент нито автор, нито изпълнител могат да участват с повече

Доктори погрешка ампутираха пениса на американец

Жител на американския щат Алабама ще съди местен урологичен център,тъй като при рутинна операция по обрязване му ампутирали пениса, съобщиха американските медии.

Веселина Петракиева замества Цветанка Ризова до 8 август

Публицистичното предаване „Лице в лице” ще продължи да се излъчва в програмата на bTV до 8 август. Дотогава негов водещ ще бъде Веселина Петракиева, съобщиха от телевизията.