Каменоделци в София плашат със стачка

Снимка архив: "24 часа"

Каменоделски фирми в София ще стачкуват, ако общината не изгони мнимите майстори от гробищата, заплашиха от сдружението на каменоделците.

“Ние стоим отвън, а вътре роми, които се представят за майстори, ни вземат хляба и изнудват опечалените", оплакаха се каменоделците пред комисията по обществен ред. Те предложиха всяка фирма да попълва документ, в който да се описват парцелът и дейностите, които ще се извършват.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Михаил Миков: Кабинетът бойкотира "Южен поток"

Служебният кабинет се стреми всечески да бойкотира изграждането на "Южен поток", заяви още Миков. По думите му по този начин се блокират хиляди работни места у нас. По този проект има външни интереси.

ЦИК отказа регистрация на две партии, една е под въпрос

Вчера отказахме регистрация на 2 партии, една е под въпрос. Възможно е да има и други под въпрос, тъй като проверката на списъците от ГРАО не е завършила.

Ексдепутатът Емил Димитров за убития Семков: Не съм чул лоша дума за него

За случая не знам почти нищо различно от изтичащото по медиите. Мога да кажа за Семко Семков, че е изключително качествен човек, изключително читаво семейство, никога за 15 г.

Асансьорът убиец щял да глътне друга жена преди седмица

Само преди седмица асансьорът, в който загина софиянката Цветелина Радунчева, е щял да зачерни друго семейство, научи “24 часа”. Съседка е споделила пред свои близки,