Каменоделци в София плашат със стачка

Снимка архив: "24 часа"

Каменоделски фирми в София ще стачкуват, ако общината не изгони мнимите майстори от гробищата, заплашиха от сдружението на каменоделците.

“Ние стоим отвън, а вътре роми, които се представят за майстори, ни вземат хляба и изнудват опечалените", оплакаха се каменоделците пред комисията по обществен ред. Те предложиха всяка фирма да попълва документ, в който да се описват парцелът и дейностите, които ще се извършват.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Изпратиха заедно загиналите в катастрофата до Сърнево приятели Елена и Николай

Изпратиха заедно в бели ковчези Елена и Николай Специални стойки бяха поставени в ритуалната зала на бургаските гробища, за да бъдат положени един до друг двата бели ковчега на жертвите от жестоката

Асоциацията на собствениците на аптеки: Предстои криза с лекарствата след 15 септември

"Кризата с лекарства наистина предстои след 15 септември". Това каза пред  „Фокус” председателят на Асоциация на собствениците на аптеки Николай Костов.

Две коли се удариха челно на Е-79, жертви няма

Две коли се удариха челно на главен път Е-79 край Благоевград. За щастие, няма пострадали и тежко ранени, съобщава БГНЕС.Инцидентът е станал на разклона за село Бараково, причините още се изясняват.

Борисов: Преди година разправяха, че асфалт не се яде. Сега взимаме 10 милиарда лева и няма какво да покажат

"Преди година разправяха, че асфалт не се яде. Сега взимаме 10 милиарда лева и няма какво да покажат – само спрени проекти". Това заяви пред журналисти председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов,