“Звездици за Лора” за 18- годишния Пламен Борисов

Той е победител на завършилия в Свищов песенен конкурс за млади изпълнители. Това оповести водещата журито Маргарита Хранова, която пресяваше талантите с Мими Иванова, Андрей Дренников, Етиен Леви и др. Пламен е от Свищов, но сега е в естрадното студио "Ромина" във Велико Търново.

Някога той е пял в местния клуб "Естрада" с трагично загиналата в Лим Лора Николова, в памет на която всяка година се провежда конкурсът.

Вчера се навършиха 7 години от трагедията в река Лим, при която загинаха 12 деца от Свищов.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Бог да прости милите деца. Нека има прошка и за грешките довели до трагедията. Те не са само технически. Бог има промисъл за всеки.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Условна присъда за мъж, заплашил с убийство зам.областната на Шумен, докато била директорка

Осъдиха на 1,5 години условно мъж от шуменското село Венец, заплашвал с убийство сегашната зам. областна управителка на Шумен Селиме Кърджалиева, докато била училищна директорка в СОУ-то в общината.

Военни обезвредиха граната в Пловдив

Сапьори изнесоха невзривена граната, намерена в сряда следобед от деца от Арман махала. Хлапетата казали за находката на по-голямо момче, което се обадило на тел. 112.

Стар телевизор се стопи и задуши старица в шуменско село

Стар телевизор се е повредил, започнал да тлее и да се топи, без да лумне пожар и е убил стопанката си, 83-годишната самотно живееща Недялка Йорданова от село Веселиново.

Измамници прибраха за часове 14 500 лева от 2 плевенчанки

Измамници прибраха за часове 14 500 лева от две плевенчанки уж за операция на родственици, пострадали при токов удар. По телефона те се представяли за служители на енергото,

Бутат незаконни постройки от джамията "Абу Бекир" в ромския квартал на Пазарджик

Регионалната дирекция по национален строителен контрол в Пазарджик обяви обществена поръчка за бутането на незаконни постройки от джамията " Абу Бекир" в ромския квартал " Изток" на Пазарджик.

Трима натрошени в челен сблъсък (Снимки)

Трима души са откарани в болници след жесток челен сблъсък на 4-лентовия път Хасково - Димитровград в 12,30 часа по обяд в четвъртък. Инцидентът станал след като по първоначална информация Меган

Учител изгоря с 3000 евро при продажба на кисело зеле

С 3000 евро олекна учител от пловдивското село Белозем, който решил да продава кисело зеле на цигани. Двамата обирджии влезли в дома му, представили се за баща и син и поискали да купят от него