“Звездици за Лора” за 18- годишния Пламен Борисов

Той е победител на завършилия в Свищов песенен конкурс за млади изпълнители. Това оповести водещата журито Маргарита Хранова, която пресяваше талантите с Мими Иванова, Андрей Дренников, Етиен Леви и др. Пламен е от Свищов, но сега е в естрадното студио "Ромина" във Велико Търново.

Някога той е пял в местния клуб "Естрада" с трагично загиналата в Лим Лора Николова, в памет на която всяка година се провежда конкурсът.

Вчера се навършиха 7 години от трагедията в река Лим, при която загинаха 12 деца от Свищов.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Бог да прости милите деца. Нека има прошка и за грешките довели до трагедията. Те не са само технически. Бог има промисъл за всеки.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Украинка остана без документи за самоличност у нас, 10 месеца чака паспорт

Украинка, която живее в Шумен, остана без документи за самоличност. Жената е изправена пред сложна ситуация, в която едновременно не може да напуска страната, но няма и документ, с който да докаже,

Роми купиха камион с асфалт, пълнят дупки в Калипетрово сами

Роми от квартал в Калипетрово, Силистренско събрали по 20 лева, за да си купят един камион с асфалт и да запълнят дупките по улицата си и по площада. Кметът пък подпомогнал акцията с една цистерна с

Преметнаха баба с 6000 лева за болен внук

84-годишна жена от Хасково стана жертва на телефонна измама и се раздели с 6000 лева, които дала за лекарства на уж блония си внук, съобщи ОД на МВР. Мургава,

Мият с водоноска около Куршум джамия в Карлово

Районът около Куршум джамия ще бъде измит с водоноска, както направиха в Москва след парада на пленените хитлеристки войници. Това заяви преди минути председателят на общинския съвет Стойо Карагенски.

Водач на БМВ загина край Ябланица

42-годишен мъж от гр. Дряново загина в нелепа катастрофа край гр. Ябланица. Пътният инцидент станал в местността Прелог в понеделник около 20.30 часа.

200 мюсюлмани дойдоха на митинг в Карлово

Близо 200 мюсюлмани от Южна България пристигнаха организирано с автобуси в Карлово, за да протестират срещу превръщането на Куршум джамия  в музей. Тук на място е главният мюфтия Мустава Алиш Хаджи,

Пловдивският съд отмени забраната за мюсюлмански протест за Куршум джамия

Пловдивският административен съд отмени забраната на кмета на Карлово д-р Емил Кабаиванов за провеждане на мюсюлмански протест-митинг за Куршум джамия, предаде БГНЕС.