Тото Кутуньо хареса дъщерята на Инна Симеонова за снаха

Красина (вляво) и майка й Инна на концерта. Журналистката засне клип с телефона си, докато дъщеря й беше на сцената.

- Красина, имам 20-годишен син. Казва се Нико. Той в момента е в Рим, там часът е 19,40. И сега го набирам.

Секунди след тези думи, казани публично пред зрителите в зала 1 на НДК, Тото Кутуньо подаде мобилния си телефон на 14-годишната българска девойка, извикана от него на сцената в неделя вечерта. И пак пред всички Красина и Нико се разприказваха на английски. Тя му обясни, че е на концерт на баща му и че си изкарва страхотно. Типично по италиански Нико й каза, че се надява някой ден да се видят и на живо.

- И задължително си разменете фейсбука и скайпа! - напомни на младите Тото Кутуньо.

Без да разбере, италианецът всъщност хареса за снаха дъщерята на хубавата бивша говорителка на БНТ Инна Симеонова. Тя също беше на концерта му. Звездата изпя лично на Красина Il tempo se ne va. Текстът разказва за това как баща се жалва, че девойчето му неусетно се превръща в красива жена. Накрая Кутуньо изпя на български “Моя страна, моя България” на Емил Димитров.

Все още Нико не е получил покана за приятелство във фейсбук от Красина. Вчера тя беше на училище до обед, а след това на тренировки по езда и е нямала време да седне пред компютъра. А кандидатбългарския свекър Кутуньо излетя за Москва вчера на обяд. Там е по лична покана на Путин и ще пее на тържество в Кремъл.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Феноменални глупости! "Журналистите" тук изтрещяха напълно. Предлагам да станете от компютрите и да потърсите нещо, което се случва навън.

Добави коментар

Добави коментар

Бракът на Кичка Бодурова оцелял като след цунами

Нумероложка подсказа датата за концерта ми в НДК на 9 октомври, признава певицата Кичка Бодурова е феноменално явление в историята на родната поп музика.

Класната на Лили Иванова: Беше изключително пластична, мислех, че ще направи спортна кариера

Лили Иванова подари пищен букет на жена от публиката преди дни на концерта си в Бургас. Човекът, заслужил специалния жест, бе Савка Ненова. Оказа се, че това е класната на Лили Иванова от гимназията

Няколко трика как да останем слаби и след лятото

Лятото е сезонът, в който се отслабва най-много, дори и да не го целим. Губим апетит заради горещината, а когато хапваме, подбираме леки храни. Така, без да усетим,

Тити Папазов влиза във "ВИП брадър"с кауза - да спаси "Левски”

Треньорът на баскетболен клуб "Левски" Тити Папазов стана последният прекрачил прага на "ВИП брадър". "За мен участието във Вип Брадър не е хонорар. Не съм се молил аз да ме вкарат в предаването.