Стефан Данаилов призна: Това е моят син

Владко прилича изумително на Стефан Данаилов. СНИМКИ: АРХИВ И СП. “ЕВА”

Дал съм му името си, това казва всичко. Такова признание направи Стефан Данаилов, помолен да коментира приликата си със сина на Ирен Кривошиева Владко.

Миналата събота “24 часа” пусна снимката на 24-годишния млад мъж, дадена от актрисата за сп. “Ева”. Приликата между момчето и Ламбо е повече от поразителна. Отдавна се говори, че Владо е плод на връзката между Кривошиева и Данаилов, но никога досега актьорът не бе признавал директно бащинството си. Ирен също отбягва да говори по тази тема.

Момчето носи презимето Стефанов и фамилията Данаилов, не скри актрисата в интервю за “24 часа” от 18 февруари. Тя се е зарекла никога да не казва лоша дума за големия актьор. Първо го мислела за надут и едва го понасяла, но докато снимали заедно филма “Поема” през 1986 г. (тя играела д-р Петрова), нещата поели в друга посока. Актрисата признава, че пише мемоарна книга, където ще разкаже искрено целия си живот.

Влади е фитнес инструктор в САЩ, макар да е завършил икономика. Заради него майка му ще остане още малко отвъд океана.

Иначе има намерение да се върне у нас и да играе на сцената на Народния театър. (24часа)

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 17

Сортирай по:

1
2 джон: Аз също няма да забравя написаното преди години от професор Данаилов "Збогом Мария" и винаги като чуя името му се сещам за това.

-1
Tova toi li e ili tia ??????? Stef4o pone na jena ne e prilichal.

0
Защо се ровите в живота на хората? Сигурна съм , че и вие имате скелети в гардеробите си.Това че са публични личности не означава че нямат право на личен живот и по никакъ начин не са длъжни да го споделят с вас - ЛЮБОПИТНИТЕ .

8
Защо се ровите в живота на хората? Сигурна съм , че и вие имате скелети в гардеробите си.Това че са публични личности не означава че нямат право на личен живот и по никакъ начин не са длъжни да го споделят с вас - ЛЮБОПИТНИТЕ .

5
къде е бил Стефхан ДАнаилов. Още в началото на 90-те Ирен Кривошиева емигрира в САЩ и там отглежда сина си. Стефан Данаилов не се е отричал от сина си като Йосиф Сърчаджиев от дъщеря си, а какво и как се е случвало си е лично тяхна работа.

0
Младежът е красив и прилича на баща си, но къде е бил този баща през годините, когато детето е имало нужда от него?Доколкото знам, няма други собствени деца, а през годинте да е виждал /по думите на сина/ само веднъж?!!

12
Стефан Данаилов е голям артист и никой не може да каже нещо лошо за него,като човек.При това не е надменен и много ми напомня за Апостол Карамитев.Друго голямо име в театъра и киното.Освен някои посредствени тъпанари,които стават само за латиноамерикански сапунки, а може и за тях да не стават.И какво като има извънбрачен син.Не мисля,че нормален мъж може да откаже на хубавица като Ирен Кривошиева.И резултата всички го виждаме,красив младеж на красиви родители.

7
hubavez ! ...

6
абсолютно копие

7
стефан данаилов е велик актьор и голяма личност.момчето поразително прилича на него в очите.колко деца и от кого има ламбо си е негова работа.пожелавам му много щастие и здраве.такива мъже трябва да имат много деца, за да се запази генът.дано и джордж клуни да има някъде дете....жалко е такива мъже да не се възпроизвеждат, а разни смешки правят нови недоразумения.

0
Сега е момента повечето му любовници да признаят ако имат деца от него докато има още пари и нее разделил наследствотоси! ламбо дали е чат от октопода в БГ?

8
Красив син на красив баща. Стефан Данаилов е безспорното най-голямо мъжко име в българското кино. Той и Невена Коканова заемат първите места и надали някой скоро ще ги измести, тъй като кино вече просто си нямаме. Господа театрални посредственности, не се пънете да плюете най-добрия български актьор. Той ще си остане велик, а вие ще си останете никои, при това неграмотни :)))

12
мелпомена е казала всичко. и най-важното - права е! 3богом не се пише от талантливите, пише се от конюнктурчиците.

11
Какво пеете химни за този прост,евтин екшън герой? Как можете да го извисявате до големите имена на българското кино? Да е живо и здраво момчето и да не прилича на баща си като характер. Мошеник , мърляч издигнал се с партиини протекции.. Като преподавател е нула.

7
Ламбо е супер, но и да не признае момчето- то е видно, че е негово! Приликата е поразителна.

18
Стефан Данаилов е любимец на българите. . Ако може да намерят път един към друг със сина си, мисля , че за тях би било прекрасно.

11
Симпатичен млад човек,но дотук. Ламбо е велика легенда в българското кино. Чест му прави,че признава момчето,с което за пореден път показва достоинство. А,на младежа бих пожелал да доближи баща си,въпреки,че това изисква освен огромен труд,така и огромен талант.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Лъвът - цар на шоуто

Лъвът е царски знак. Родените под него държат на честта и уважават себе си, вдъхновяват другите и имат силно присъствие. Весели са, но и изтънчени. Искат да играят звездата на сцената на живота.

Не разчитайте само на диети за красива фигура

Ако искате да свалите излишни килограми, направете го здравословно, ефективно и най-важното без нечовешки усилия. Повечето хора търсят най-популярните методи за отслабване, но те не са най-ефективни.

Само 3 от дъщерите на Хачо носят фамилията Бояджиева

Xачо Бояджиев и Евгений Станчев, тогава главен редактор на в. "Поглед", стоят с чаша в ръка на някакъв коктейл и си говорят. Край тях минава Камелия, щерката на Станчев, и Хачо му казва:

Казачка от Сибир убива с поглед

Жителка на сибирско село имала страховитата слава, че може да убие всеки с поглед, информира изданието "Паранормал". Никой в Ирса, малко селце край Иркутск, не смеел да излезе срещу Авдотя Ивановна.

Инженер прави жените ни пети в света на кънтър страйк

Когато преди 10 г. Петя Желева идва от Асеновград в София като първокурсничка по електроинженерство в Техническия университет, тя има бегла представа от компютри. Вече е запалена по култовата...

2 чаши вино дневно - добре, 3 - зле

Алкохолът може да има и здравословно действие върху организма. 1-2 чаши вино на ден пази от инфаркт и лош холестерол. Това беше доказано отново, този път от италиански учени.

В генерал Хаджи Христо Петров Българина се влюбват важни особи

В генерал Хаджи Христо Петров Българина се влюбват важни особи. Английската принцеса Джейн Дигби и гръцката кралица Амалия въпреки високото си обществено положение не оставят пълководеца и на мира.