Недялко Недялков: Ще съдя Бареков до дупка

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ

Ники Дудука, известен и като Николай Бареков, ме наклеветил в някаква телевизия, че съм "лице на Октопода", "изгонен от "Уикенд".

Дудук, ти чудесно знаеш от господаря си Делян Пеевски истината за "Уикенд". Как да бъда изгонен от вестника, който създадох в един гараж през 2003 г., а после продадох наполовина на Пеевски?!

Помниш ли, Дудук, есента на 2008-а, когато Краси Гергов те бе нарочил за гонене от Би Ти Ви заради корупция? Тогава Пламен Юруков, бившият шеф на СДС, обяви в "Уикенд", че си го рекетирал да издигне Георги Гергов за кмет на Пловдив. В замяна си му обещал пълен медиен комфорт в сутрешния блок на телевизията. В "Уикенд" бяхме приготвили яко продължение на темата, обаче се намеси уважаваният зам.-министър Пеевски (тогава вече съсобственик), помоли да те пазим и да "замразим" темата. В замяна си щял да "слушкаш" и да се отблагодариш с рекламни текстове за книгите на моето издателство "Милениум".

Е, Дудук, ти спази уговорката, обаче Краси Гергов прояви принципност и след няколко месеца те изрита позорно.

Впрочем дължиш ми услуга. Когато те изритаха от Би Ти Ви, аз лично се застъпих за теб пред Делян. Казах му: Абе дай да не оставяме момчето на улицата, измисли му някакво бачкане. И ето - роди се сайтът ти, а после по милост те подслониха в една телевизийка.

Сега се чудиш как да се постелеш на господарите си и нанасяш изпреварващи удари по неродения, но свръхамбициран вестник "България днес". Това ме радва. Явно много сте се уплашили от задаващата се конкуренция.

От друга страна, този път няма да ти простя и ще те съдя до дупка. Въпреки че говориш през маргинална телевизия с никакъв рейтинг, все пак клеветите ти са заразителни в чалгарската си пикантност. Като нищо утре някоя наистина сериозна медия може да се подведе и да повтори лъжата ти, че не съм създал "Уикенд".

За лицето на Октопода - какво да ти кажа... Все пак е комплимент. По-добре предник, отколкото задник. Или дудук.

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ

Виж в галерията на видео подвизите на Дудука преди да се ориентира към журналистиката

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 8

Сортирай по:

0
Доколкото анонсираха новия вестник "България днес" негов гл.редактор щял да бъде досегашния гл.редактор на "168 часа". Нещо не Ви точна информацията!

0
до марта никой не сес трахува от появата на България днес, особено когато се разбра, че главна редакторка ще му бъде боряна цачева - за 17 години "работа" в "24 часа" е написала точно 2 статии!!! Беше много близка на Сашо Йорданов по времето, когато бе шеф на парламента, както и мъжът, й, някакъв "добер облечен бизнесмен". Май е свързана нещо тази дама и с бившия шеф на НРС Димо Гяуров. Защо ли?

1
Добре бе, Недялко, като искаш да съдиш Бареков, съди го, та дори по 2 пъти на ден, в СГС и САС, ама защо ни губиш времето да се разправяш в 24 часа! Има сутрешни блокове и по К 1, и по БТВ , и по НОВА, дръж си там речите! Дреме ми на мен ,че си мерите нещо! Г-да редактори на 24 часа и Труд, моля ви, бъдете така добри на не публикувате такива емоционални излияния и заплахи!

0
Защо ни занимавате с плужеци като Недялков и Бареков?

0
Толкова ли е силен страхът от появата на новия в."България днес", че намесват и "октоподи" в издаването му?

0
Пропуснахте В джаза

0
Недялков, като си толкова отворен, опиши преходния период на създаването на вестниците. Безспорно вестник "уикенд" беше отличен за времето в което беше създаден ! Безспорно и Петьо Блъсков създаде отличен вестник за онова време ! Обаче ,нали се сещаш, че българина като влезе вечерно време в кръчмата след втората ракия започва да говори за политика. И тогава започват споровете на масата от рода на "от къде има пари за да създаде вестник ?" Номера , че си седнал в едно мазе с една пишеща машина и си създал вестника, отдавна го направи Петьо, но нали действието се развива в България никой не му повярва !Ценностната система Недялков, ценностната система не си наследил от баща си !

0
Васа, Недялко, Дудука, Свирката, Опосумите, Жълто, Мадам В и др. - герои - В КРАК С ВРЕМЕТО!

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Илиян Томчев се закле като депутат на мястото на Червеняков

Лекарят от Берковица Илиян Тимчев положи клетва като народен представител от "Коалиция за България" днес. Тимчев влезе в парламента на мястото на дългогодишния депутат и вътрешен министър в кабинета

Д-р Тодор Кантарджиев: Едва ли бебето в Стара Загора е починало заради ваксина

След все още неизяснената смърт на бебе в Стара Загора се появи теорията, че тя е свързана с ваксина. По случая все още тече разследване. Директорът на Националния център по заразни и паразитни

Жени Живкова: Левицата може да се разцепи

Аз съм бивш депутат от Коалиция за България и смятам, че това което се случва в левицата не е добре за самата партия. Твърде възможно е да се стигне до разцепление, което няма да е добро,

Политолог: ГЕРБ и БСП водят тиха война

“Резултатите от последното ни изследване показват паритет между БСП и ГЕРБ – разликата е 0,7-0,8%”. Това каза пред БНТ д-р Иво Инджов от Института за модерна политика.

Кметът на Перник: Нямам намерение да напускам БСП

„Нямам намерение да напускам БСП. Дали хората, които са се ангажирали с учредяването на АБВ ще останат в БСП или не, това ще реши Националният съвет на БСП.

Първанов: Днес е ден за размисъл за "Позитано"

Днес е ден за размисъл – да оставим на "Позитано" да размишляват, ние си вършим работата, заяви Георги Първанов, президент 2002 - 2012 година, на пресконференция на Национална гражданска инициатива

Цветанов се срещна във Виена с Вернер Амон

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща късно снощи във Виена със заместник-председателя на парламентарната група на Австрийската народна партия,