Паяците в Пловдив незаконни, спряха ги

Снимка: Архив

Шестте паяка в Пловдив, които вдигаха колите и шофьорите плащаха 40 лв. санкция, са спрени от движение от два дни, установи "24 часа". Това е станало по нареждане на ДАИ след многократни предупреждения към "Общинска охрана", която стопанисва паяците. Причината е, че нямат лиценз.

"Предупредихме ги, че нарушават закона, вдигайки автомобили от улиците, без да имат лиценз", казаха специалисти от ДАИ. Миналата седмица шефът на инспекцията Йордан Арабаджиев е пуснал последно предупреждение.

"Няколко дни няма да се движат по улиците", заяви шефът на паяците Александър Стайков. Той обясни, че машините са наети от частна фирма и е трябвало собствениците им да си набавят лиценза.

Стайков не можа да каже колко време Пловдив ще е без паяци. Месечно те вдигаха около 2000 коли и носеха постъпления от 60-70 хиляди лева.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е ФИРМАТА -МАФИЯ която е скъсила живота на повече от половината от Българския народ .Къде са парите който всеки ден текат към ,,паяци и гаражи,, от рекета който ни налагат в най бедната страна в Европа .Кой може да спре тези нагли типове да не се подиграват с нас -хората ?Кой като всички в този парламент са само и против своя народ .Проклети да сте дано .Господ ще ви осъди един ден ,а той скоро идва.

Добави коментар

Добави коментар

Младеж от Берковица заплашил двама полицаи, че ще им запали колите

20-годишен младеж от Берковица е заплашвал полицаи, че ще запали личните им автомобили, съобщи Конкурент. Причината за заплахите била, че двама полицаи посетили дома на младежа след сигнал за твърде

Водата в Бяла вече е годна за пиене

Водата в Бяла вече е годна за пиене, съобщиха от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) във Варна. Извършените извънредни лабораторни изследвания на проби от вода в 4 пункта на територията на града

Турнир по плажен волейбол събира средства за паметник на Георги Калоянчев

В Бургас ще бъде организиран благотворителен турнир по плажен волейбол, приходите от който ще отидат за изграждане на паметник на Георги Калоянчев, съобщават от пресцентъра на общината.

Карнобатско село потъна в мъка след смъртта на 4-мата ученици

Карнобатското село Сърнево потъна в мъка след зверската катастрофа, в която загинаха четирима младежи. Автомобилът ковчег е бил на бащата на едно от децата – Георги.