Продадоха БГ сериалите в Македония

Голяма част от екипа на “Стъклен дом” се снима за спомен. СНИМКА: БУЛФОТО

Още неизлъчен у нас, най-новият сериал на Би Ти Ви - “Седем часа разлика”, вече е продаден в чужбина.

Драмата е купена заедно с успешните “Стъклен дом” и “Столичани в повече” в Македония.

Правата за излъчване на българските сериали са придобити от една от големите ефирни телевизии в западната ни съседка - Канал 5.

Така почти целият Балкански полуостров ще гледа “Стъклен дом”. Преди последната сделка Би Ти Ви го продаде на Турция, Гърция, Сърбия и Румъния.

“Сигурен съм, че “Столичани в повече” ще бъде продаден. Само не съм сигурен дали чуждите народи ще го разберат. Такива съседски отношения като у нас никъде ги няма. Навсякъде по света комшията ти е дори повече от роднина. Виждаш го всеки ден, по-често от близките си”, каза Любо Нейков, продуцент и главен герой в сериала.

Наесен Би Ти Ви ще започне кампанията “Сезонът на българските сериали 2”. С този надслов мина пролетният тв сезон, когато в ефир се появи “Столичани в повече”. Новият сериал тази есен ще е “Седем часа разлика”, който се снима от Магърдич Халваджиян.

Останалите две филмови поредици също няма да спират.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

"Съдилището" тръгна в Германия

Добрите новини около „Съдилището“ продължават. След трите награди в Париж, миналата седмица стартира разпространението по кината в Германия. Филмът имаше символични премиери в три града: Щендал,

Опасно ли е да си добра домакиня?

„Депутатски банкет” съдържа повече от шейсет разказа, подчинени на неповторимия хумор на чешкия писател - Ярослав Хашек. Някои от тях вече са издавани и преди у нас,

Людмила Живкова в транс в Мексико

Третото допълнено издание на „Дипломация в зоната на кактуса” ще разкрие подробности около живота на родните политици и дипломати от близкото минало. Авторът Богомил Герасимов разказва за своята

SOFIA UNDERGROUND се завърна в НДК

Една от най-интересните и предизвикателни платформи SOFIA UNDERGROUND се завърна в Електро-контролната зала на Националния дворец на културата (НДК) в дните 25-26 април 2015 г.

Френските благородници не са съгласни бедните да имат собственост

„Кратка история на Франция” предоставя точна и коректна информация за френската история от началото на средните векове до днешно време – от Карл Велики до Жак Ширак.

Откриват първия "Салон на галериите" утре в НДК

На 23 април 2015 г., в 12:00 часа във фоайето до правителствен вход на НДК директорът на НДК Мирослав Боршош ще откриe официално ПЪРВИ “САЛОН НА ГАЛЕРИИТЕ”.

Над 450 човека на състезание по бързо изкачване на Двете кули

Тази събота, за втора поредна година, се проведе единственото по рода си състезание по най-бързо изкачване на стълби IGNITE SOFIA. PUMA и радио ENERGY провокираха над 450 желаещи да спортуват в