Любим виц на Румънеца

Любим виц на Румънеца - Скъпа, искаш ли да дойдеш с мен на фитнес? - Дебела ли ме наричаш? - Тогава не идвай, щом не искаш. - Мързелива ли ме наричаш? - Успокой се, любов моя. - Истеричка ли ме наричаш? - Нямах това предвид... - О, значи съм лъжкиня! - Тогава не идвай. - Чакай, защо искаш да ходиш сам???

Иван Панайотов от "Столичаните" пази видеозапис на ламбада - видеото, което Александър Авджиев пускаше в "Добро утро"

Как бихте се описали с 3 думи? Силно избухливо вещество. На колко години сте? На 29 години. Къде сте роден? В Бургас, на морето, при неговите трудови хора. Какво харесвате у себе си? Зодията - Везни. Чай или кафе? Само фреш от тиква. Любим ден от седмицата? Петък, защото тогава родителите ми ме прибираха вкъщи

Елен Колева нарича Люба Илиева истински победител

И Елен Колева каза колко талантлива е 18-годишната Люба Илиева (на снимката), която отпадна във вторник от "Х Фактор". Често истинските победители не са на мястото, където другите очакват да ги видят. За тях е отредено специално място и специално време, нужни са просто търпение и вяра, че изпитанията са за добро", написа Колева във фейсбук. В

Кучето на Бойко Борисов спечели конкурс за красота

Домашният любимец на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов - Лазар, спечели конкурса за най-красиво българско овчарско куче на Световната киноложка купа, която се проведе днес на Пловдивския панаир. "В този клас конкуренцията беше най-силна. Участваха 8 представителя на породата", каза шефът на Българския републикански киноложки съюз Аврам Петков.

Дарина Павлова заведе Кевин Костнър в апартамента си

Дарина Павлова покани на гости в тузарския си апартамент в Рим Кевин Костнър. Тя се снима с него пред рафтовете си с обувки. Това сподели самата тя в профила си във фейсбук и написа: „Кевин Костнър, аз и обувките ми... за какво друго едно момиче може да мечтае в живота си. Благодаря ти, Кевин за това, че беше мой гост.

Минибулка каза “да” на своя любим в деня на малките хора

Светлана Чаушева от Бургас избра 25 октомври, за да каже "да" на своя любим Янчо Вълчев в Морското казино. Тя е от малките хора, а той с нормален ръст, но и двамата са много влюбени един в друг. Бракосъчетанието стана в Международния ден на малките хора. Младоженците получиха подарък от кмета на Бургас Димитър Николов - екскурзия до о.

Лили Иванова помага на недоносени деца с бутиков концерт (снимки)

Лили Иванова ще подкрепи още веднъж сдружение “Кауза” в негово благотворително начинание. Певицата ще стане част от последното събитие за годината на кампанията “Да оставим следи III”, която се провежда под патронажа на председателя на Съюза на българските артисти Христо Мутафчиев В момента в градинката срещу Народния театър “Иван Вазов” има

Мълчанието на Ели Гигова във "ВИП Брадър" не е стратегия. Играе себе си

“Щом си го е избрала, ще го търпи”, казва за участието в риалити шоуто бащата на журналистката - футболният бос Николай Гигов. “Каквато е в живота, такава е и в къщата на “ВИП Брадър”. Тя си е възпитана, скромна и не обича да влиза в разправии и кавги”, казва за своята дъщеря Ели футболният бос Николай Гигов.

Анна Баракова се скри, шие си строги костюми за парламента

Секси, нагиздена и изрусена като фолкпевица. Така жителите на “Столипиново” описват учителката по биология Анна Баракова. Тя беше изстреляна от преференциалния вот на второ място след водача на листата на ББЦ Николай Бареков. Притискаха я да се откаже, но тя обяви, че напуска партията и става първият независим депутат.