Кети Мартинова
Овен - самоуверен, импулсивен, съжалителен, енергичен

Изяснява се конкретен въпрос и това естествено ви носи повече сигурност в утрешния ден. Ако чакате известие или решение, резултатът ще е положителен. Хубавото е, че и в работата нещата вървят към по-добро.

Принц Джордж стана на 1 годинка

Британският кралски двор разпространи официални снимки, на които принц Джордж гони редки пеперуди в Природонаучния музей в Лондон при посещение с родителите си. Снимките са правени в началото на юни. Синът на принц Уилям и Кейт Мидълтън навърши вчера 1 годинка. Празникът бе отбелязан в тесен семеен кръг, съобщиха от кралския двор.

Истина или лъжа: Семейството на Михаела Стоичкова поръчало побоя на Иво Аръков

Христо Стоичков стои зад боя над Иво Аръков в четвъртък вечерта, писа жълт всекидневник преди дни. Според изданието той бил ядосан от обидите, които младият актьор си позволил да каже за съпругата му Мариана. Стоичков бил ядосан и от възможността актьорът отново да се събере с дъщеря му. Ето каква е истината.

Михаела Филева, ВенЗи и Рафи пеят благотворително

Седем млади певци се събират на една сцена, за да пеят благотворително за болно момче. Михаела Филева, Жана Бергендорф, ВенЗи, Рафи, Били Хлапето, Кристо и Никнейм ще изнесат концерт в столичен клуб в четвъртък вечерта. Приходите от билетите за вход, които ще бъдат по 10 лева, ще отидат за лечението на Емо, страдащ от онкологично заболяване.

Лили Иванова и Васко Василев вечерят заедно

Лили Иванова и Васко Василев отидоха на приятелска вечеря в петък. Двамата публикуваха снимка оттам в личните си профили във фейсбук. Той написа като коментар: “Чисто удоволствие”, а тя - “Приятна вечер от нас”. От кадъра се вижда, че цигуларят пие чаша бяло вино, а певицата - минерална вода и кана чай. И двамата обявиха, че тръгват на турне - Васи

Людмила Филипова спасила гълъб със счупено крило

“Година по-късно пощенският гълъб, който намерих със счупено крило, днес вече лети отново”, написа в профила си в социалната мрежа Людмила Филипова. Писателката публикува кадри на птицата в клетка и трите си кучета, едно от които осинови от приют преди 2 г. “Изуми ме обаче, че дори “хищниците” проявиха грижа и внимание към по-слабите в беда. Животн

Мартина Вачкова и дъщеря й се запознаха с Джордж Клуни

“Все едно гледах филм на живо. Не можех да повярвам, че виждам Джордж Клуни на една ръка разстояние. Запознахме се, но не сме му досаждали. Всъщност никой не се държеше с него като със звезда, защото центърът на внимание беше друг.” Това разказа Мартина Вачкова за срещата си с холивудския актьор, който също като нея беше гост на сватбата на доведен

И грозните зеленчуци имат право да бъдат изядени (видео)

Повече от 300 млн. зеленчуци се изхвърлят на година. Много от тях залежават в супермаркетите, а други изобщо не стигат до там, защото не отговарят на изискванията за външен вид. Цялата история и видеото може да видите в сайта на "Български фермер"

Катерица, майстор на водни ски, прави турнета в САЩ (ВИДЕО)

Катерицата Туиги, която от няколко години е истинска атракция заради уменията си да кара водни ски, теглена от миниатюрен модел радиоуправляема моторница, отново е хит в интернет. „Спортистката”, която има няколко сайта и страници във фейсбук редовно прави демонстрации в малки надуваеми басейни. Тя изпълнява туровете си на водни ски,

Трима българи на общо 210 години тръгват на околосветско пътешествие с яхта

Трима българи ще потеглят на околосветско пътешествие с яхта, съобщи БНР. С пътешествието си Павел Дойчев, Гаврил Гюров и Дачо Дачев искат да популяризират България пред света с нейната история, култура и природа. „Идеята беше трима души, на обща възраст 210 години, да направим нещо, което не е правено отдавна", каза Дойчев.

Черната Златка избра името на детето си

Черната Златка, която е бременна в средата на шестия месец, вече е избрала името на детето си. Малчуганът, който се очаква да проплаче през есента под знака на зодия Скоприон, ще носи името на баща си – Мирослав. Това сподели самата тя от ефира на „Нова телевизия“. В момента бъдещата майка е в родния си град – Бургас.

ОвенТелецБлизнациРакЛъвДеваВезниСкорпионСтрелецКозирогВодолейРиби