Кети Мартинова
Телец - находчив, задълбочен, отдаден, спокоен и уравновесен, снизходителен и отстъпчив

Не пришпорвайте събитията. Опитайте се да стигнете до същността на нещата във всички начинания, за да бъдете уверени в тяхната ефективност и полза. Ако не сте уверени докрай, по-добре отложете за друг път.

Теодосий Спасов събира звездите на балканския джаз във Военния театър

В началото на тази година известният музикант Теодосий Спасов издава нов албум. Той се казва “Бягство от действителността” и е в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата за 2019 г. Спасов решава на обложката на диска да сложи снимка на жълтите павета в центъра на София - кадър,

Любим виц на Хайгашод Агасян

Любим виц на Хайгашод Агасян Срещат се Киркор и Гарабед. Единият предлага да отидат да пийнат по бира. - Спрях пиенето - казва Киркор. - Защо? - пита Гарабед. - Помниш ли какво прави миналото лято? - Да. - Аз пък -

Скуби-Ду ще пее и танцува в НДК

“Скуби-Ду и мистерията на пирамидата” е спектакълът, в който любимото на няколко поколения куче ще оживее на сцената на зала 1 на НДК на 21 февруари догодина. Шоуто на Warner Bros, което ще видим у нас, е създадено през 2012 г. и оттогава е обиколило цяла Европа, гледано от над 900 000 зрители. Комедийни скечове,

Играта за училищни снимки продължава

Десетки снимки на деца в училищния двор, с букети в ръка и на първия учебен ден пристигат в редакцията на вестника. Всички те са част от читателския фотоконкурс “Усмихни се с детето ни”, който “24 часа” и “Виваком” обявиха преди четири дни. Той приключва на 30 септември, като не е задължително снимките да са от първия учебен ден и само на

Камен Воденичаров с премиера в Сливен

Актьорът Камен Воденичаров участва в премиерата на Драматичния театър в Сливен “Който трябва”. Политическата сатира на драматурга Александър Урумов бе представена за първи път у нас във вторник вечерта. В комедията Воденичаров си партнира с актьора Георги Спасов и млади таланти от Театралната академия от класа на проф. Стефан Данаилов.

7 братя от Испания в ритъма на фламенкото в София

Братята Виванкос, които по света наричат “Великолепната седморка”, гостуват у нас на 14 декември. Родените в Барселона артисти ще представят шоуто си Aeternum в зала 1 на НДК, танцувайки в ритъма на фламенкото. Аарон, Джошуа, Хосе, Израел, Юда, Кристо и Илия стават популярни в Испания още като тийнейджъри.

Иван Бърнев и съпругата му заминават на фестивал в Испания

Иван Бърнев и съпругата му Маргита Гошева ще се включат в кинофестивала в испанския град Сан Себастиан. Двамата са сред актьорите в новия български филм “Урок”, който е избран да се състезава в програмата на феста за наградата от 50 000 евро. Актьорите играеха заедно в сериала на Би Ти Ви “Къде е Маги”, а сега в “Урок” Маргита е в главната роля.

Снимат руски сериал в Балчик

Част от снимките за руския телевизионен сериал “Екатерина” се реализират на територията на културен център “Двореца” в Балчик, казаха от Белия град. Архитектурният комплекс е избран за декор на поредица сцени от историко-биографичния сериал, които по сценарий представят живота в столицата на Азербайджан, Баку.

Млада учителка върна мъжете в 1-и клас

Една снимка накара всички мъже да искат да се върнат в първи клас. На кадъра много красива учителка посреща класа си в училищния двор. Децата държат малки знамена на България, а учителката е хванала за ръка едно от тях и ги води най-вероятно към класната им стая. “Издирва се! Веднага някой да каже тези сладки дечица от кое училище са.

Майк Брюър, британски тв водещ: Познавам каква кола кара някой само като го видя

- Г-н Брюър, съветвате ли хората каква кола да си купят, можете ли да прецените кой модел би им паснал? - Имам едно много особено умение. На 50 г. съм, а бях само на 18 г., когато започнах да продавам коли. За 32 г. в бизнеса мога да кажа каква кола кара някой, само когато го погледна и видя как е облечен, в каква къща живее.

ОвенТелецБлизнациРакЛъвДеваВезниСкорпионСтрелецКозирогВодолейРиби