Кети Мартинова
Телец - находчив, задълбочен, отдаден, спокоен и уравновесен, снизходителен и отстъпчив

Гледайте на нещата мащабно, така ще видите перспективите. Интуицията ще ви помогне да разберете какви са мотивите на другите и тенденциите за развитие на ситуацията. Най-сетне идват чакани интимни новини.

Емил Янев и Кин Стоянов от Радио София подадоха оставка

"Подадохме оставка, защото журналистика се прави от свободни хора за свободни хора." Това каза вчера Емил Янев - журналист от програма Радио София. Доскоро той водеше няколко авторски предавания там заедно с Кин Стоянов, сина на Радой Ралин. Всички, включително и "Часът на инфохолиците", са вече свалени от ефир. "Взехме това тежко решение,

Катрин Зита-Джоунс става наркобаронеса

Катрин Зита-Джоунс ще влезе в ролята на колумбийската наркобаронеса Гриселда Бланко в биографичен филм, озаглавен "Кръстницата", съобщи Контактмюзик. Бланко - първата и единствена жена, издигнала се до ръководството на колумбийския наркокартел Меделин, е ключова фигура в нарковойната в Маями, Флорида, през 70-те и 80-те години на миналия век.

Мисия изправя Жени и Зорница в пряк двубой във Vip Brother

Мисия „Подбор на таланти” става все по-интересна, а тази вечер двете жени в най-известния любовен триъгълник в България - Жени Калканджиева и Зорница Линдарева ще се изправят в пряк двубой една срещу друга. В задачата, дадена им от Big Brother, двете дами ще трябва да станат част от организацията „Анонимни звездохолици“.

Мила Кунис и Аштън Къчър станаха родители, имат момиченце

Холивудските актьори Мила Кунис и Аштън Къчър станаха родители, съобщава Daily Mail. Във вторник 31-годишната Кунис е родила момиченце във вторник в болница в Лос Анжелис. Името на бебето засега е неизвестно. Това е първото дете за Кунис, докато 36-годишният къчър e втори баща на трите дъщери на Деми Мур, с която се разведе миналата година.

Ето победителите от играта на "24 часа" и "Виваком"

Шест деца ще се радват на награди от читателския фотоконкурс “Усмихни се с детето ни”, който “24 часа” и “Виваком” започнаха на 15 септември. Той приключи на 30-и, като три момичета спечелиха таблети “Престижио” от “Виваком” с достъп до Kidamom. Това са Габи Андреева от Русе, Ивайла Ангелова от София и Александра Иванова от Видин. Други три деца

Ламята на Хайтов бълва огън в том 11 на съчиненията му

На пазара вече е том 11 от съчиненията на Николай Хайтов. Издателство "Захарий Стоянов" съвместно с "Български писател" си е поставило амбициозната задача да издаде в 17 тома съчиненията на големия български писател. Том 11 съдържа повестта "Ламята" и петте пиеси на Хайтов: "Заключена пролет", "Празникът", "Пътеки", "Лодка в гората" и "Кучета".

Най-дългият мобилен стенопис може да се види в София

EvolutioІІ” е третата самостоятелна изложба на Александър Модев, която се открива в София днес от 18,30 ч в “Галерия 205”. След Велико Търново и Варна ученикът на проф. Олег Гочев събира многобройни елементи - стрийтарт, пейзаж, портрет, за да покаже своеобразната еволюция между различните стилове и жанрове в нея. В изложбата може да се види и е

Маргарита Попова ще е патрон на оперен конкурс в Панагюрище

Вицепрезидентът Маргарита Попова ще е патрон на международния оперен конкурс за млади изпълнители "Елена Николай" в Панагюрище. Той ще е посветен на 110-годишнината от рождението на голямата оперна певица Елена Николай. Член на журито ще са директорът на операта в Болоня Франческо Ернани, който е оглавявал Арена ди Верона, миланската "Ла Скала"

Георги Христов пуска пилотния сингъл от новия си албум

"Изгарям" е новото денс парче на Георги Христов. Премиерата на песента е днес - Международния ден на музиката. Музиката и аранжиментът са на Димитър Гетов, а текстът - на Катя Близнакова и Георги Христов. "Изгарям" е първата песен от новия албум на Георги Христов, който той ще представи на големия си концерт в зала 1 на НДК на 26 ноември.

Башар Рахал взе студентите си да се снимат в холивудски екшън

От две години Башар Рахал преподава на младите студенти в МОНТФИЗ киноактьорско майсторство. В събота, докато говори по една от лекциите си, го викат спешно на снимки. Трябва да повтори сцена, в която го гонят от четири различни места. Не се е получила добре, защото в кадъра е попаднала прекалено много светлина. "Затова реших, вместо да

ОвенТелецБлизнациРакЛъвДеваВезниСкорпионСтрелецКозирогВодолейРиби