Кети МартиноваКети Мартинова
Телец Телец - находчив, задълбочен, отдаден, спокоен и уравновесен, снизходителен и отстъпчив
Телец

Уточнете целите Помислете какво искате и доколко условията го позволяват. Тези размисли могат да доведат до преосмисляне на предишните представи. При едни дилемата е служебна, а за други - лична. Става дума за бъдещето на важен за вас въпрос. Имайте едно наум, дните са изпълнени с напрежение и конфликти. Поредица пътувания за някои е повече от наложителна.

Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра

Учението на Камасутра не предлага единствено система от техники, любовни пози или методи за извличане на максимална наслада, а също многобройни съвети за уменията, които любовниците трябва да проявят в акта на сливане; как кожата да заухае; как да премахнем лошия дъх и нежеланите косми; как жената да спечели и задържи любовта на мъжа,

Първо си осигури победата, после започвай война!

„Изкуството на войната” е една от книгите, които са предизвиквали, предизвикват и ще предизвикват неспиращ интерес. В томчето, което ви представяме са включени произведения на древнокитайски военни стратези и мъдреци, чиито творби днес се преподават в елитните военни училища в много страни по света.

Георги Милчев-Годжи: Да ми омръзне бендът, е все едно да ми писне да съм щастлив

- Как върви организацията на предстоящия концерт на 25 април? - Добре. Репетираме. Слави включи и два хора - един народен и една вокална група от Горна Оряховица. Ще бъде интересно със сигурност. Още е далеч и все още не знам какви промени ще се наложат, но както винаги ще има такива заради факта, че сме в много различен състав.

24 ЧАШИ: Рожден ден днес празнува Стефан Чолаков от спортния отдел

Той редовно намира интересни новини за волейбола и баскетбола. Освен това е основен двигател на автомобилните страници, а в свободното си време - и голмайстор на футболния отбор на вестника.

Днес рожден ден имат

Проф. Андрей Даниел, художник Драгомир Желязков, председател на Арбитражен съд - София Проф. Ивайло Дичев, културолог, писател, есеист Панайот Панайотов, естраден певец Цвятко Барчовски, бивш баскетболист и треньор, бивш шеф на

Великденският “Солар” в две зали на 3 април

На 3 април ще бъде поредното издание на великденския “Солар”. Фестивалът за електронна музика ще се състои едновременно в две зали в столичния Интер Експо Център. На едната сцена хедлайнер на вечерта е Marcel Dettmann. След него пред публиката ще излязат имена като Gaiser, Paul Ritch, Audion, Matthew Dear.

Пети сезон на "Революция Z" без Ани и Тино

Вече пораснали и извън гимназията. Така изглеждат героите в 5-ия сезон на тийнейджърския сериал “Революция Z”. Причината да се снима продължение е фейсбук група, която се появява след края на 4-ия сезон. Само за 2 седмици тя събира 25 хил. фенове, които искат още “Революция Z”. Затова телевизията поръчва на продуцентите следващи епизоди.

Камелия Тодорова и Васил Петров в "Банско джаз фест"

7 дни в Банско ще звучи джаз. Традиционният вече фестивал ще бъде от 7 до 13 август и ще събере на сцената на площад “Н. Вапцаров” както български, така и чужди изпълнители. И тази година сред артистите, които публиката ще може да види и чуе на живо, са Камелия Тодорова и Васил Петров. Двамата ще открият втората вечер от “Банско джаз фест”.

Бориса Тютюнджиева прави обувки в Италия

Разговор на маса и на чаша подтикнал моделката Бориса Тютюнджиева да се захване с обувки. Ти разбираш много от обувки, казали й по време на събиране и така се родила нова родна фирма за обувки преди 3 години. Капиталът, с който започва е много малък - пари, които е спечелила в Италия от участия и ревюта.

Тото Кутуньо идва ден преди концерта си

Италианската звезда Тото Кутуньо пристига за пореден път в страната ни. По покана на “Жокер медиа” той ще изнесе концерт в зала 1 на НДК на 31 март. Ден преди участието си на наша сцена Тото Кутуньо ще кацне в София. Все още организаторите уточняват програмата по време на престоя му у нас. Имайки впечатления от предишни негови гостувания,

хороскопОвенТелецБлизнациРакЛъвДеваВезниСкорпионСтрелецКозирогВодолейРиби