Кети Мартинова
Телец - находчив, задълбочен, отдаден, спокоен и уравновесен, снизходителен и отстъпчив

Най-важното сега е да отличавате перспективното от безперспективното. Избягвайте рискованите крачки и твърде смелите очаквания и се занимавайте само с неотложните неща.

Васил Петров с нова дуетна песен

Малко преди да тръгне на турне, Васил Петров записа дуетно джаз парче с певицата София Георгиева. Песента се казва “Огледален образ”. Музиката е на Огнян Цветков, а текстът - на Яна Лазарова. Другия месец Васил Петров ще изнесе коледни концерти в София, Стара Загора, Търново, Търговище, Варна и Русе.

Коцето Калки се продава колективно

Коцето Калки организира 4-часови купони и лекува зъби с отстъпка. Певецът сам пусна ваучери за намаление в сайт за колективно пазаруване миналата седмица. Идеята да обяви виртуално намалението на двете си основни дейности дошла след проучване, което направил. “Установих, че 75% от световния оборот се прави в интернет.

Студентка по право със стипендия от нотариусите

Зорница Крумова, студентка от втори курс на Юридическия факултет на СУ, получи едногодишна стипендия от Нотариалната камара за отличния си успех. Тя и? бе връчена от нотариус №1 Красимир Катранджиев (вляво) и деканът на Юридическия факултет проф. Сашо Пенов (вдясно) на благотворителен бал на гилдията в събота вечерта.

Леонардо ди Каприо направи вейп, т.е. пушене на електронна цигара, думата на 2014 г.

Леонардо ди Каприо увековечи пушенето на електронни цигари на последната церемония “Златен глобус” и неочаквано английският глагол вейп (vape - вдишване и издишване на пара от електронна цигара) бе обявен за думата на 2014 година. Избраха я редактори на Оксфордския речник, които всяка година правят списък с най-актуалните и популярни изрази.

Вграден в бижу, диамантът намалява стойността си

Изискват се големи умения и години обучение, за да познаеш добрия камък“Мъж подарява на жена си златен пръстен с голям диамант за годишнината от сватбата. Разказва за това на свой приятел, а той му отвръща: - Струваше ми се, че тя не иска диамант, а спортен автомобил. - Знам! Но откъде, по дяволите, да намеря фалшив автомобил?

Хасан и Ибрахим с нови медали дни след завръщането си от Малта

Талантливите пианисти близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови завоюваха нови медали дни след завръщането си от детската "Евровизия" в Малта.  Те участваха в 3-тия Международен клавирен конкурс „Андрей Стоянов“ 2014. Ибрахим спечели второ място, а Хасан е победител в четвърта група на фестивала.  Пред bTV баща им Дениз Игнатов обясни,

Жени Калканджиева: Постоянно ми навират Големия Маргин и Кела. Побоят над мен не е бил цената на свободата

"Побоят над мен не е бил цената на свободата. Винаги съм била свободна, винаги съм правила каквото си искам. Казват ми "мъжкото момиче", не "красавицата". Не съм имала отношения с Големия Маргин, освен това не може да ме забъркват с трети лица. Много искат да ме обвържат с някакви хора, с които се познаваме от 20 годиини.

10 рок групи на една сцена по случай 80 г. БНР

Рок хитове от последните няколко десетилетия, но в симфоничен аранжимент ще звучат в зала 1 на НДК в понеделник вечерта. Тогава на една сцена ще се качат “Щурците” и ФСБ, Д2, “Тангра”, “Сигнал”, “Фактор”, “Диана Експрес”, “Конкурент” и Б.Т.Р. Те ще изпълнят и парчета на музиканти, които вече не са сред нас - Георги Минчев,

Виж най-колоритните спортни фенове (снимки)

Hикой спорт не може да съществува без своите фенове. Липсата на зрители обезсмисля което и да е състезание, а обратното - пълните трибуни действат като допинг на участниците в него.Но и сред запалянковците има звезди. Такива, които са известни от снимки във вестници и списания, които са търсени от камерите по време на директните ...

Дългата пола се носи с широк пуловер тази зима

Ако до този момент бе прието дългата пола с висока талия да се носи с тясно бюстие по тялото, тази зима това правило не важи. Вече е модно да се съчетава с пуловер, широка блуза или дънкова риза. Така стилът от официален преминава към всекидневен. Тенденцията е продиктувана от бохемската мода или така наречения бохо шик.

ОвенТелецБлизнациРакЛъвДеваВезниСкорпионСтрелецКозирогВодолейРиби