Кети МартиноваКети Мартинова
Везни Везни - коопериращ се, честен, ленив
Везни

Осланяйте се на фактите Главното сега е да отличавате фактите от измислиците. Движете се към целите си последователно, без големи надежди и завишени очаквания. И не си поставяйте нереални срокове. Не е време за професионални инициативи. Периодът е преходен за вас. Но докато едни се радват на щастие и наслади в личния живот, за други дойде времето на промени, очертаващи бъдещето по нов начин.

Проф. Вера Ганчева: Владимир Башев рисуваше живота с "десет пръстчета възторг"

Съпругата на поета свято пази спомените за него, създава къща музей - Проф. Ганчева, “Искам да те нарисувам…” е заглавието на най-новия сборник с поезия, и то любовна, на Владимир Башев, който излезе неотдавна и по повод на 80-годишнината му. Какво, как и с какви думи рисуваше Владимир Башев? - За един творец на словото то е материалът,

Лили Иванова: Харесвам музика, в която има музика наистина. Освен нея обичам и тишината

Подкрепата към хората на изкуството трябва да се поднася деликатно и да се пази достойнството им, а у нас това е свързано с унизителни, агресивни и закъснели кампании, което е тъжно и доста обидно НИКОЛАЙ МОСКОВ - Г-жо Иванова, избрахте за единствения си концерт в София за годината зала в Студентски град, изключително посещавана само от студенти.

Старите гробища носят истинска наслада на Дикенс

Неиздавано на български език заглавие на един от гениите на английската литература Чарлс Дикенс – „За Лондон”. Авторът събира на едно място разкази за любимия си град Лондон. Описва места и сгради, които са непокътнати и до днес – катедралата „Сейнт Пол”, Гилдхол – седалището на кметовете, моста Уестминстър и други.

Стресът в умерени дози може да е полезен

От далечната древност до наши дни две са водещите неща, които определят поведението на човека – борбата за оцеляване и борбата за свобода на избора. Изборът ни е свързан както с нещата от ежедневието, така и при решаването на по-кардинални въпроси, от които понякога може да зависи животът ни. Когато правим оценка обаче,

Лили Йончева написа два учебника по музика, по които ще се преподава в цял Лондон

Няма шанс Лили Йончева да остане без билет за втория концерт на Слави Трифонов и “Ку-ку бенд” наесен. Обаче няма да гледа отстрани, а ще работи. Казва и? го Евгени Димитров-Маестрото в телефонен разговор преди дни. Тя му се обажда, за да го попита: “Сигурно ли е?”. Малко преди това нейни приятели в Лондон и? разказват за еуфорията около

Бойко Кръстанов играе главна роля в дълъг ирландски сериал

Полицейски участък, в който всеки знае мястото си, две семейства с противоречиви отношения и една любовна афера. На това залагат за интересния сюжет създателите на “Ред Рок” - първия ирландския сапунен сериал от 20 г. насам. А за една от главните си роли те се доверяват на български актьор - Бойко Кръстанов, който преди 5 г.

Истина или лъжа: Мая Савова поставила ултиматум на съпруга си Крум да отслабне

Крум Савов се стопи. Съпругата му Мая му поставила ултиматум да отслабне веднага. Явно Крум е послушал любимата си, за която е готов да отиде на края на света. За да не провокира лютия нрав, футболният спец се подложил на зверска диета и тренировки във фитнеса. Освен гирите и изтощителното бягане на пътечката Савов не слага почти нищо в устата си.

80 животни, направени от 5000 т пясък - на изложба в Морската градина в Бургас

Осемдесет фигури на животни, изработени от рекордните 5000 тона пясък, бяха представени на пясъчния фестивал в Бургас в петък вечерта. По време на откриването на осмото издание организаторите подготвиха таймлапс филм - буквално означава пропуснато време. Всъщност видеото показва цялостното изграждане на фигурите, детайлите при строежа,

Дара - дъщерята на Дими от “Сленг”, записа неговата песен “Синьо”

14-годишната дъщеря на Димитър Екимов-Дими и Ива Екимова записа една от най-хубавите песни на баща си в нов аранжимент. Автор на кавъра на “Синьо” е диджей Джейн Моник. Това не е първата песен на Дара. Преди 3 г. тя записа пак в различно звучене “Едно сърце” - единствената коледна песен на групата на баща и? “Сленг”.

Михаела Филева се похвали, че най-накрая има колело

“Вече е фааакт! Най- накрая имам колелоо! Благодаря ви, приятели!” Това написа младата певица в личния си профил във фейсбук под снимката на колело, която публикува. Тя пише, велосипедът и? си има и фар, но трябва само да си купи кош. Над 500 приятели харесаха снимката, а над 30 честитиха на Филева новата придобивка.

хороскопОвенТелецБлизнациРакЛъвДеваВезниСкорпионСтрелецКозирогВодолейРиби