Кокоски

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Десертите, които ни карат да се чувстваме добре през лятото

Всеки ще се съгласи, че десертът е най-добрата част от всяко хранене. Тестени сладкиши, пудинги, крем карамел са подходящи когато времето е студено, но какво да кажем когато дневните температури достигнат 30 градуса. Поради високите температури и изгарящото слънце, за предпочитане са сладките изкушения, които престояват повече време в хладилника.

Картофи с пилешко и сирене

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Картофи "Дофиноа"

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Супа “Седем зеленчука”

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Къпани картофи с моркови и билки

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Козуначно руло

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Кошнички с круши и шоколад

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Парфе баклава с тиква

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Постна разядка със спанак

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Хрупкави розички

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Банички със спанак и стафиди

КОЙ ГОТВИ Днес рецептата изпраща Румен Петров от София. ПРОДУКТИ 450 г пресен спанак, 1 глава лук, , 1 с.л. лимонов сок, 1/2 ч.л. кимион (семена или смлян), щипка лют червен пипер, щипка смлян черен пипер, сол на върха на ножа, 2 с.л. стафиди, 2 с.л. сурови ядки кашу, олио, 1 пакет фини кори НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Почистваме спанака и го задушаваме.

Хрупкав пържен лук

Кой готви Йорданка Енчева ви предлага вкусно постно предястие - хрупкави лучени кръгчета. Продукти 4 глави лук 500 мл прясно мляко 100 г бяло брашно 40 г царевично нишесте 60 г царевично брашно 1 ч.л. чесън на прах олио за пържене на маслена баня сол и черен пипер на вкус Начин на приготвяне Обелваме лука, нарязваме го на тънки кръгчета,

Прея яде мед със семена от ким, тахан и коняк за болно гърло

Прея Осaсeй никога не знае какво точно готви, докато то не стане готово. Защото непрекъснато импровизира и променя рецептите според своето виждане. Сама си измисля сосове и дресинги, които съхранява в бурканчета в хладилника – трик, който научила от книга на Джейми Оливър. “Така салатата става много по-бързо.

Соленки със сирене

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Сладкиш "Изненада"

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Нахутена чорба

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Постен зеленчуков терин

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Мъфини с бира и бял шоколад

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Николета Лозанова се научила да готви по телефона от майка си

Николета Лозанова се научила да готви дистанционно. Приказката за неволята важи в пълна сила за нея, признава тя самата. “Не проявявах афинитет към кулинарията, но исках да изненадвам тогавашния си приятел. И понеже живеехме в Холандия, готвех на телефонната слушалка. От другата страна, от България, майка ми ми даваше наставления и смея да твърдя,