45% ръст на поръчките на храна от жени за година

Дамите поръчват салати и торти, мъжете – фаст фууд, италианската кухня е унисекс избор, отчита лидерът BG Menu Жените у нас поръчват все по-често храна за дома и офиса. Те са около половината от ползвателите на тази услуга, а за година броят на заявките, направени от дами, бележи ръст от 45%, сочат данни на лидера на пазара у нас BG Menu.

Сладки мартенички

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Слънчогледова чорба с леща

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

"Мартеничка" цвете

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Баба гануш

Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Станка Златева е алергична към суши - разбрала от третия път

Българската шампионка по борба Станка Златева трябва да тежи точно 75 кг. Такава е категорията и?. За килограм повече или по-малко и дума не може да става. Не бива да качва или сваля дори 200 г преди турнир. Тегли се почти всеки ден. Затова не се отклонява много от менюто, което следва от години - много салати, сурови ядки, мед,

Белгийска торта

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Рула “Кордон Бльо” със сметанов сос

Продукти: 2 парчета пилешки гърди (филе), 150 г шунка, 150 г кашкавал, 100 мл сметата, 3 скилидки чесън, 1 суп. лъж. нарязани зилини подправки, олио за пържене, сол и черен пипер на вкус. Как да приготвите рула “Кордон Бльо” със сметанов сос, четете в "Български

Постна гозба с 6 зеленчука

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Парфе с ягоди

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Сьомга на тиган със специален сос

Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Салата "Празничен венец"

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Киш със спанак и гъби

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Съпругът на Наталия Кобилкина станал веган след сбирка на дъновисти в Рила

Всяка година на 18 август последователи на учението на Петър Дънов се събират край Седемте рилски езера. Заедно посрещат Слънчевата нова година. Организират духовни беседи, пеят песни, казват молитви. Именно след такова преживяване преди 3 г. съпругът на Наталия Кобилкина - Делчо Добрев, решил да спре да яде месо.

Олади

Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Портокалови мъфини

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 33.

Салата с пиле и авокадо

КОЙ ГОТВИ “Зимна салата, в която можем да включим така полезното авокадо, което иначе е безвкусно, и салата, която търпи импровизации - може да прибавите каперси, маслини, мариновани моркови", пише ни Пепа Стоева за тази авторска рецепта. ПРОДУКТИ 1 авокадо (меко, но не прекалено, и здраво) около 300 г сварено/печено пилешко месо 50 г синьо

Риба плакия с праз на фурна

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Еклер торта

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Сладкиш “Горящо сърце”

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.