Росица Ганева не яде купешко пиле заради хормоните и готви почти без мазнина

Росица Ганева не яде пилешко месо, освен ако не е домашно, защото в купешкото има много хормони. Миналата есен решила да започне да се храни по-здравословно и наблягала на рибата и пилето. Резултатът бил съвсем нездравословен – проблеми с хормоналния баланс. След консултация със специалист той и? препоръчал да се откаже напълно от пилешкото,

Захарни бисквити с амонячна сода

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Панирани цветове от акация

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Фритата с тиквички

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Торта "Червено кадифе"

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Лесни пълнозърнести хлебчета

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Пурички с течен шоколад

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Спаначена гозба с фиде

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Питка на кифлички

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Шоколадов тарт без печене

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Пълнено цвекло

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Салата с броколи и кисело мляко

КОЙ ГОТВИ Славе Боянов е студент в Нов български университет. Днес ви предлага лека и вкусна салата с броколи. ПРОДУКТИ няколко глави броколи, 1 кофичка кисело мляко, чесън на вкус, зехтин, орехи, сурови слънчогледови семки, сол НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Кипваме подсолена вода и слагаме броколите в нея за 3-4 мин.

Албена Павлова и дъщеря ѝ Мина от “Столичаните” са вегетарианки

Албена Павлова и Любо Нейков често си разменят рецепти. И като едни истински съпрузи – но само на екрана – имат еднакво отношение към кулинарията и много от рецептите им съвпадат. “Общо взето, май готвим идентично. Човек наистина ще си помисли, че имаме дълъг съвместен живот”, смее се чаровната актриса,

Хрупкаво пилешко с провансалски аромати

Кой готви Йорданка Фодор изпраща лесно и ароматно ястие с бяло пилешко месо. Продукти 2 бр. пилешко филе, 2 филии препечен хляб, 1/2 ч.л. сух чесън, 1/2 с.л. пушен червен пипер, 150 мл мътеница (или 150 мл прясно мляко с 1 с.л. оцет), зехтин за поливане, сол и черен пипер на вкус За микса от подправки: 1/2 ч.л. сух розмарин, 1/2 ч.л.

Задушен заек в гърне

Кой готви: Жана Стоянова изпраща традиционна рецепта за заек със зеленчуци под капак. Продукти: заек, средно голям, 10-15 дребни глави лук, скилидки чесън, 1 кг дребни картофи, 250 г гъби, 3-4 моркова, 50 г сушена манатарка, 4-5 с.л. олио, 1 с.л. сол, 1 ч.л. червен пипер, зрънца шарен пипер, 1 с.л. брашно, 300 мл вода,

Агнешка курбан чорба

КОЙ ГОТВИ Навръх днешния празник Димитър Димитров ви предлага вкусна традиционна рецепта за агнешка чорба. ПРОДУКТИ 500 г агнешко месо, 500 г агнешки дреболии, 2 глави стар кромид лук, 1 връзка зелен кромид лук, 1 червена сурова чушка, 1 зелена чушка, 1 морков, 1 к.ч. домати, 1 к.ч. ориз, 2 щипки сух джоджен, чубрица, десетина зърна черен пипер,

Картофено-спаначена тарта

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Свински бут с ябълки

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Станимир Гъмов яде тогава, когато е гладен - готви си дори в 2-3 през нощта

Колкото по-пържена е една мекица, толкова по-вкусна става, смята актьорът и водещ на “И аз го мога” Станимир Гъмов. Той не спазва правила в кухнята и не харесва здравословните режими. “Много обичам банички, пържени филии, мекици – всичко, което е нездравословно. Защото нали според всеобщото мнение на болнави хора пърженото било вредно – глупости”,

Картофени гнезда с пилешко

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.