Пилешко в сач под капак

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Чеснова пърленка с кашкавал

КОЙ ГОТВИ Маргарита Димитрова предлага комбинация между чеснова и кашкавалена пърленка. ПРОДУКТИ 130 г брашно 5 г мая 80 мл хладка вода 1 с.л. олио 1 к.л. сол 1 к.л. захар 1 с.л. олио 1 по-голяма скилидка чесън 50 г кашкавал НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Замесваме тесто и го оставяме леко да втаса. Разточваме го на тънък лист върху набрашнен плот и го

Кристина Димитрова пие по литър чай всеки ден и яде лъжица ленено семе

Кристина Димитрова може и да не готви много често, но събира рецепти от 5-6 г. И от колеги, приятели, изрезки от списания. Натрупала е вече цяла папка. Но още не ги е изпробвала, защото няма много свободно време. А и майка е големият кулинар в семейството и се грижи за менюто по празници. Всяка година меси козунаци и пече ярешко месо с много пресе

Мазанец - чешки великденски хляб

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Козунак с плънка

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Изданието за най-вкусните сандвичи е вече на пазара

За първи път у нас излиза една уникална по рода си кулинарна книга – „Сандвичите на Толик”. В нея ще откриете 50 различни рецепти за най-вкусните сандвичи, които някога сте опитвали. Всяка рецепта е ясно и подробно описана – тя включва набор от продукти и начин на приготвяне. Най-важното обаче е, че всяка рецепта е придружена от снимка на сандвича,

Шоколадови яйца с плодов мус

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Ванилов козунак

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Венец с ориз и още нещо

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Пълнена агнешка плешка в майонезено-кисел сос

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Мария Силвестър яде по малко, ако ще взема важно решение

В дома на Мария Силвестър препечените филийки със зехтин и таратор са издигнати на пиедестал. Това е любимо ястие на водещата, съпруга , актьора и сценарист Силвестър Силвестров, и сина им Давид. И тримата са вегетарианци и обичат да се хранят здравословно – с простички ястия, които се обработват възможно най-малко. Затова рецептите се приготв

Свинско с бутертесто

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Мъфини с фиде

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Виолета Василева

Слоена самса

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Жана Стоянова

Постен сладкиш кафе

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Ватикански хляб се прави веднъж в живота

Напоследък е особено актуално правенето на Ватикански хляб. Той се нарича още “хляб на щастието” или “хляб на желанието”. В някои страни го знаят и като хляба на свети падре Пио от Пиетрелчина - католически свещеник капуцин от Италия, който е канонизиран от папа Йоан Павел II през 2002 г. Тестото за него се предава от човек на човек и се прави ц

Агнешки кравайчета с винен сос

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Георги Тошев може да кара само на таратор

Георги Тошев обича простите ястия – първо, защото няма много време за суетене в кухнята, и второ, защото обикновено те са по-здравословни. Вероятно затова един от любимите му десерти са печени ябълки с мед и орехи, а ако трябва да избере само едно нещо, което да яде сутрин, обед и вечер, то това ще е таратор – с много чесън и орехи. Баба му Стефан

Руло със солена плънка

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Кашкавалено мезе

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.