Стилист Капанов не яде нищо тестено от година насам

Първото нещо, което прави стилист Кръстю Капанов, когато отиде в Париж, е да посети любимия си белгийски ресторант "Лион" на "Шан-з-Елизе" и да си поръча миди. "Правят ги страхотни, готвил съм ги по този начин и вкъщи. Със сос от ситно нарязан лук, малко синьо сирене и бяло вино", казва той. Капанов обича морски дарове и риба. Яде често,

Пълнен лук с булгур и чесън

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Христина

Печени чушки със сирене и маслини

Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Йорданка Енчев

Брускети с рикота и тиквички

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Рецептата на

Летен гювеч със седем зеленчука

Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Петя Тодорова

Венец с патладжани и домати

КОЙ ГОТВИ Стела Георгиева тепърва ще е студентка в УНСС, но вече се увлича по кулинарията и има авторски специалитети. Идеята за формата на венеца взела от кулинарен блог. ПРОДУКТИ 1 пакетче суха мая, 100 г кисело мляко, разбито с около 50 мл вода, 2 яйца, брашно за меко тесто - около 300 г, 5-6 скилидки чесън, 1 патладжан, 1 домат,

Супа с манатарки и печурки

КОЙ ГОТВИ В сезона на манатарките Жана Стоянова от София изпраща рецепта за лятна супа за ценители - с два вида гъби, лук и моркови. ПРОДУКТИ 500-600 г гъби от двата вида 2-3 глави лук 2-3 моркова 3 с.л. олио сол, черен пипер, магданоз 1 пакет суха гъбена супа   НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Нарязваме всички продукти на кубчета.

Веско Ешкенази ще носи лютеница и тава за баница на сина си в Холандия

Веско Пантелеев-Ешкенази почти никога не отказва покани да свири в Япония, освен ако няма други ангажименти. Отчасти причината е японската кухня, шегува се музикантът. Азиатските ястия са сред любимите му. Вкъщи е приготвял и китайска храна, но най-много обича японските специалитети. “Например бързо изпържените зеленчуци, скариди, дори специален

Чушки бюрек с чеснов сос

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Патладжани с майонеза и сирене

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Таралежи "Стефани"

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Мока шоколадови кексчета

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Велина Вълкова

Киш с тиквички

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Днес рецептата е

Ирина Тенчева меси здравословен хляб от лимец

Ирина Тенчева никога не кани гости на празна маса. Винаги приготвя домашна почерпка. “Даже на Иван в началото му се струваше странно как не мога да поканя гости просто на пица, поръчана по телефона, или само на чаша кафе... Явно така съм възпитана”, казва чаровната журналистка. Тя е автор и водещ на предаванията “Град на ангели” и “Ангел парк” по

Дробчета "Зелено лятно изкушение"

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Днешната рецепта

Пържоли на тиган с мащерка и чесън

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Радмила Димитрова

Магданозени кюфтенца със сос "Корделя"

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Цвета Йорданова от

Патладжани пармиджана

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Масленица

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Зеленчукова мозайка

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.