Миш-маш на Горския

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Агнешки кюфтенца върху канапе от зеленчуци

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Тортила с картофи и чушка

КОЙ ГОТВИ Днес са вас готви Роза Костова от Павел Баня. Тя изпраща своя вариант за тортиля. ПРОДУКТИ 2 глави лук 2 картофа 1 прясна чушка 5 яйца розмарин черен пипер чубрица  НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Нарязваме лука на филийки, картофите на тънки кръгчета като за чипс, чушката - на ивички. Слагаме в тиган с незалепващо покритие повечко мазнина и

Ани Михайлова от "Шоуто на Канала" си прави маски с мед и извара

Преди години Ани Михайлова решила да сготви зелен боб за баща си, който се прибирал от командировка. Била студентка във ВИТИЗ, а това било бойното кръщение в кулинарията. Баща обаче си останал гладен. “Казах си - споко, татко, аз съм твоят човек, ще ти сготвя, но бобът не ставаше за ядене. А той си дойде късно. Питах го: Татко, дори с много мляко

Бананов чийзкейк с бял шоколад

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Кекс "Зебра"

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Бисквитени шотове с крем

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Салата от бяла и черна ряпа с авокадо

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Пица сърце

Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Пепа Стоева изпраща

Безглутенов сладкиш с ленено семе

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Цвета Йорданова

Стилист Капанов не яде нищо тестено от година насам

Първото нещо, което прави стилист Кръстю Капанов, когато отиде в Париж, е да посети любимия си белгийски ресторант "Лион" на "Шан-з-Елизе" и да си поръча миди. "Правят ги страхотни, готвил съм ги по този начин и вкъщи. Със сос от ситно нарязан лук, малко синьо сирене и бяло вино", казва той. Капанов обича морски дарове и риба. Яде често,

Пълнен лук с булгур и чесън

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Христина

Печени чушки със сирене и маслини

Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Йорданка Енчев

Брускети с рикота и тиквички

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Рецептата на

Летен гювеч със седем зеленчука

Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Петя Тодорова

Венец с патладжани и домати

КОЙ ГОТВИ Стела Георгиева тепърва ще е студентка в УНСС, но вече се увлича по кулинарията и има авторски специалитети. Идеята за формата на венеца взела от кулинарен блог. ПРОДУКТИ 1 пакетче суха мая, 100 г кисело мляко, разбито с около 50 мл вода, 2 яйца, брашно за меко тесто - около 300 г, 5-6 скилидки чесън, 1 патладжан, 1 домат,

Супа с манатарки и печурки

КОЙ ГОТВИ В сезона на манатарките Жана Стоянова от София изпраща рецепта за лятна супа за ценители - с два вида гъби, лук и моркови. ПРОДУКТИ 500-600 г гъби от двата вида 2-3 глави лук 2-3 моркова 3 с.л. олио сол, черен пипер, магданоз 1 пакет суха гъбена супа   НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Нарязваме всички продукти на кубчета.

Веско Ешкенази ще носи лютеница и тава за баница на сина си в Холандия

Веско Пантелеев-Ешкенази почти никога не отказва покани да свири в Япония, освен ако няма други ангажименти. Отчасти причината е японската кухня, шегува се музикантът. Азиатските ястия са сред любимите му. Вкъщи е приготвял и китайска храна, но най-много обича японските специалитети. “Например бързо изпържените зеленчуци, скариди, дори специален

Чушки бюрек с чеснов сос

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Патладжани с майонеза и сирене

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.