Министърка напуска заради групов секс и содомия

https://www.24chasa.bg/Article/1012580 www.24chasa.bg
Катерина Кресал

Красивата министърка на вътрешните работи на Словения Катерина Кресал е подала оставка след участие в оргия, смъркане на кокаин и заради корупционни схеми.

Кресал се оттегли в сряда и правителството на Борут Пахор бе на ръба да загуби подкрепата си от мнозинството в парламента поради скандалните разкрития около нея.

Приятелят на Кресал - адвокатът Миро Сеница, организирал "оргии с кучета". Сексаферата "Булмастифи" месеци наред разтърсва словенската политическа сцена.

На 2 февруари 2010 г. рано сутринта три подивели кучeта от породата булмастиф разкъсват стопанина си д-р Саша Баричевич в гаража му в Любляна. Постепенно излизат подробностите – Саша всъщност е жена, която е обладавала кучетата многократно с изкуствен пенис. Но в гаража бе открита и човешка сперма, което породи съмнения, че във фаталната оргия е участвал и друг.

Дни след смъртта на Баричевич словенските медии съобщиха, че гаджето на министърката Миро Сеница е изпояден от кучетата. Той отива в клиниката, собственост на Баричевич, но медицинският му картон изчезва.

После медиите разтръбиха, че кръгът на участниците в аферата “Булмастифи” е много по-голям и обхваща хора от каймака на политическия елит.

Катерина Кресал е една от най-влиятелните жени в Словения. През 2009 г. тя бе определена за политик на годината. Благодарение на близостта й с адвоката Сеница тя се включи в лобито на милионерите във властта, писа в. "Финанс".

Кресал е обвинявана още, че смърка кокаин и че помага на майка си и други роднини в различни измами и злоупотреби. През март 2010 г. създадените от нея спецслужби "Кобри" я хванаха в “Ауди А8”, летящо с над 200 км/ч по магистралата. Служебният шофьор бе глобен с 500 евро и му отнеха 9 точки.

Последва нов шок – в края на 2010 г. министърката влезе в клиника, след като прекалила с кокаина.

Сега обаче Кресал подаде оставка, тъй като независима комисия за борба с корупцията посочи в свой доклад, че има елементи на корупция в договор, сключен от нейното министерство с бизнесмен, приятел на Сеница.