Сотир на Лора Крумова учи Врачански на кайтсърф

https://www.24chasa.bg/Article/1020986 www.24chasa.bg
Калин (с бялата блуза) е вързан през кръста за кайта и се опитва да го удържи. СНИМКИ: PODTEPETO.COM

Калин Врачански се научи да кара кайтсърф това лято.

За първи път актьорът отседна на къмпинг “Градина” с каравана. Там на прочутия “Баш бара” на плажа е сърф училището на Сотир - приятеля на Лора Крумова. Затова двамата години наред имат каравана на къмпинга, където и тв водещата се научи да кара сърф.

Врачански, който се познавал със Сотир, от доста време искал да пробва кайтсърфа. Само няколко часа му били достатъчни, за да схване основните положения. Следващите дни усъвършенствал карането с помощта на учителя си. Накрая вече свободно се пускал с кайта.

Сотир му показва как да се справи с вятъра.
Сотир му показва как да се справи с вятъра.

Този вид сърф е доста по-сложен от обикновения, който е с платно. За него се изискват доста мускули и физически усилия. Калин карал кайтсърф с модните от няколко години дълги шарени бански и блуза с дълъг ръкав, за да не изгаря. Скоро той се връща в София, тъй като му предстои следващият сезон на “Стъклен дом” - сериала, с който стана известен.

Актьорът е нагазил в морето.
Актьорът е нагазил в морето.

Лора Крумова се връща на екрана по-рано от него. Нейното предаване “Тази неделя” тръгва от 11 септември в същия час - от 9 до 11 ч. Преди това обаче - на 10-и, ще е стартът на новата й рубрика “Тази събота”. Тя ще се излъчва по същото време от деня и пак ще е два часа. Съботният блок ще се различава от неделния, макар че ще има някои рубрики, които ще имат свое продължение на следващия ден. (24часа)