Мария Сапунджиева зарязала мъжа си?

https://www.24chasa.bg/Article/1023262 www.24chasa.bg

Актрисата Мария Сапунджиева от години живее разделена със съпруга си Георги. Художникът предпочита да е в селската им къща в Ковачевица, а актрисата - да работи в София, писаха жълтите издания. Синовете й прекарват учебната година при майка си, а лятото - на село. Говори се още, че основните приходи в семейството идвали от халтурите на Мария, която успешно се вихри в "Пълна лудница" като мама Божка. За да разберем дали е така, потърсихме актрисата за коментар.

Лъжа е. В момента наистина сме разделени, защото аз съм във Варна, а съпругът ми е в Ковачевица, но сърцата ни са заедно, отсече вчера по жицата Мария Сапунджиева. Тази вечер актрисата има последно представление в Русе с екипа на "Пълна лудница".

След като се приберем от турнето, със съпруга ми ще бъдем пак заедно, обясни Сапунджиева.

Държа обаче да кажа, че аз през живота си халтура не съм правила, защото халтурата е отношение към работата ти, а аз винаги съм подхождала професионално към всичките си служебни ангажименти, каза актрисата. Тя обясни, че думата халтура е русизъм, който значи “ограбление мертвеца в отсуствие родньIх". Виждате, че руснаците са вложили греховност и непочтеност в значението на тази дума, а у нас всеки я ползва, без обаче да има идея какво всъщност значи тя, каза актрисата. (24часа)