Викали на Валди Тотев Правоговорния, пишел добре

https://www.24chasa.bg/Article/1032258 www.24chasa.bg

Музикантът от “Щурците” ще пише мемоари. Към идеята го подтикнали приятели, които за 60-годишния му рожден ден през август му подарили луксозен бележник с пожелание в него да напише мемоарите си.

"Наистина го обмислям. И без това от малък пиша и се изразявам добре, дори в училище ми викаха св. Валди Правоговорния. А и баща ми все ме съветва: "Записвай случките, за да не се забравят", казва музикантът.

До февруари "Щурците" трябва да подготвят грандиозен концерт със симфоничен оркестър, с който ще отбележат 45 години на сцената. Тогава на финала Кирил Маричков ще обяви по микрофона: "45 години стигат!"

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Зрелищен масов бой си спретнаха ултраси на "Левски" и ЦСКА. Футболните хулигани уговарят мелето в двора на гимназията "Вела Пеева" във Велико Търново и се маризят до кръв, като крайни победители излизат "сините" привърженици. Информацията "България Днес" научи от запалянковци и е потвърдена и от директора на школото Ангел Янчев.

Актрисата Деси Бакърджиева се зарадва изключително много при срещата си със свой стар познайник, видя "България Днес". Екранната доктор Хинова от сериала "Откраднат живот" случайно се видя с приятел, с когото не е общувала от дълго време. Деси едва разпозна старата си дружка, но след това двамата си побъбриха надълго и нашироко пред Народния

Венцислав Мартинов е хуморист имитатор, режисьор, продуцент и автор на текстове за поп песни и телевизионни сценарии. Роден е на 9 януари 1959 г. в София. Завършил е ВИИ "Карл Маркс" (дн. УНСС) със специалност "Счетоводна отчетност" и Института за театър, музика и кинематография "Николай Черкасов" (Санкт Петербург, Русия),