Цветанов: Тези избори са различни - всички са срещу ГЕРБ

https://www.24chasa.bg/Article/1050702 www.24chasa.bg
Цветанов отстъпи на депутата Николай Коцев правото да отвори на палубата на “Радецки” бутилка шампанско за успеха на ГЕРБ. СНИМКА: АВТОРЪТ

“Тези избори няма да бъдат като никои предишни не само защото сега за първи път ще гласуваме заедно за президент и за местна власт”, предупреди вчера в Козлодуй шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Изборите ще са различни, защото сега всички са срещу ГЕРБ, но и ние вече сме по-силни от преди 4 години, уточни той.

На кораба музей “Радецки” Цветанов присъства на представянето на кандидат-кметовете от всички населени места на 10-те общини във Врачанска област. Пред тях той съобщи, че ГЕРБ е регистрирала 1528 кандидати за кметове и 5001 за общински съветници.

“С вашите усилия трябва да покажем на тези избори, че ГЕРБ е първа политическа сила, и да спечелим още на първия тур”, призова Цветанов и добави: “Затова имаме регистрирана бюлетина №2, защото трябва да спечелим две победи.”

Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ призова кандидатите от Врачанско да помолят близките си за разбиране по време на 30-дневната кампания. Според него подкрепата на семейството е не по-малко важна от политическата и от тази на избирателите.

“Нощес се върнах от Брюксел, на сутринта успях само за кратко да гушна малката си дъщеря София, да целуна Василена, да прегърна съпругата си и да тръгна отново на път, за да бъда сред вас”, сподели Цветанов. Той се надявал гражданите на България да проявят същото разбиране за усилията на ГЕРБ, както неговото семейство.

Първа на палубата на легендарния “Радецки” се представи кандидатката за кмет на Враца Петя Аврамова заедно с кандидатите на партията от населените места в общината.

“Влизам в предизборната кампания с много оптимизъм, защото усещам силната подкрепа на ГЕРБ и нашите депутати от региона”, каза Аврамова. Тя обясни, че номинираните в листата за общински съветници били избирани не по политически признак, а заради личните си и професионални качества.

Вижте предизборния сайт на "24 часа"