Психопат напъхал приятел в 4 чувала

https://www.24chasa.bg/Article/1061477 www.24chasa.bg
Владимир Бошнаков обеща на съда да не се крие и да не върши нови престъпления. Магистратите обаче го оставиха в ареста. СНИМКА: ПИЕР ПЕТРОВ

28-годишният Владимир Бошнаков разфасовал в 4 чувала тялото на кредитора си Емил Даскалов, след като го гръмнал със законният си пистолет "Глок" в главата.
Той завлякъл тялото в банята на апартамента си и започнал да го реже на парчета, а събраната кръв изхвърлял в мивката и в тоалетната. Това стана ясно в Софийски градски съд, който остави Бошнаков за постоянно в ареста.

Той бе заловен миналата седмица и обвинен за две убийства. Според разследващите Владимир дължал пари на жертвите си Емил и Явор Иванов.

Пръв с живота си на 14 септември се разделил Явор. След като бил уличен за убийството на Емил, Бошнаков завел полицаите до плитък гроб в землището на село Дебели лак, община Радомир. От него били изаровени парчета от тялото на Иванов.

"Според мен този човек е изключително опасен. Засега не дава обяснения. По първоначални данни мотивът му е финансов. Шокира ме, че един млад човек толкова хладнокръвно може да извърши две убийства", каза след делото прокурор Драгомир Янчев.

Защитникът на Бошнаков Теньо Ганчев поиска по-лека мярка за клиента си с аргумента, че няма да се укрие и да извърши ново престъпление. Той съдействал и на разследващите. Съдия Андрей Ангелов обаче го остави за постоянно в ареста с мотива, че са събрани достатъчно доказателства за бруталното престъпление. Преди да тръгне за фаталната среща, Емил оставил на приятелката си писмо, че отива да си прибере 16 700 лв. дълг. Казал и да го отвори, ако не се върне. В него обяснил подробно, че се страхува, дал и точен адрес. След като Емил не се върнал, жената отворила писмото и се обадила в полицията.

Вижте предизборния сайт на "24 часа"