Деси Цонева се раздели с Янчо Таков, ще прави тв шоу

https://www.24chasa.bg/Article/1068676 www.24chasa.bg

Децата на два известни клана се развеждат. След 2 г. и 4 м. брак Деси Цонева и Янчо Таков вече не са заедно. Но не защото тя му е изневерила или той е погледнал друга, а защото така са решили. “Разбрахме, че все още не сме готови за семейство.

Никога не сме се карали, не е имало скандали”, обяснява Деси.

Ето защо не може да проумее и писанията на жълтите вестници по неин адрес. Дори се разплакала онзи ден, когато прочела, че мъжът й я е напуснал заради нейни изневери и защото използвала дрога. “Все пак имам ценности, морал. През цялото време, в което се познаваме, не сме си изневерявали. А и никога не съм пробвала наркотици през живота си”, казва Деси.

От ляво на дясно Димитър Цонев, младоженците Деси и Янчо, майката на булката Мариана и Янчо Таков.
СНИМКИ: ДЕСИ КУЛЕЛИЕВА, АНДРЕЙ МИХАЙЛОВ И ЛИЧЕН АРХИВ
От ляво на дясно Димитър Цонев, младоженците Деси и Янчо, майката на булката Мариана и Янчо Таков. СНИМКИ: ДЕСИ КУЛЕЛИЕВА, АНДРЕЙ МИХАЙЛОВ И ЛИЧЕН АРХИВ

Дъщерята на Митко Цонев и мъжът й Янчо не са заедно от 2 месеца. Деси вече не живее в дома на съпруга си, а в апартамента на баба си по майчина линия. Тя отглежда и малкия им син Янчо Таков-трети. Разказва, че една от причините за развода е в това, че мъжът й започвал нов бизнес и имал все по-малко време за семейството си.

Деси и Янчо Таков пристигат на купон за рождения ден на Димитър Цонев.
Деси и Янчо Таков пристигат на купон за рождения ден на Димитър Цонев.

Преди да вземат тежкото решение за раздялата, и двамата се страхували как това ще се отрази на детето. Ето защо сега всеки ден и тримата - майка, баща и син, се виждат и разхождат заедно. “С Янчо не знаехме дали това е най-правилната стъпка. Запазихме перфектни отношенията си”, разказва Цонева.

Семействата и на Деси, и на Янчо не се опълчили срещу решението им. “Моите родители са единствените, които са до мен и ми помагат”, казва Деси. Баба й - тв говорителката Анахид Тачева, макар и от САЩ, също подкрепила внучката си.

“Пък и никой не е казал, че любовта ни с Янчо е затворена книга. И баба ми Анахид се е омъжвала два пъти за един мъж - за дядо ми Коста Цонев”, усмихва се Деси.

От всичко тя сега най се притеснява клюките по жълтите вестници да не повлияят на кариерата й, а и на делото. В момента, макар че гледа сама детето, е записала задочно магистратура в Софийския университет за продуцентство в електронните медии. Кандидатства и за работа на няколко места.

Деси вече има собствена продуцентска къща - “Билионер”, като подготвя проект за вечерно кулинарно предаване по италиански формат. “Няма да има много общо с готвенето, а ще е късно шоу”, обяснява тя. Все още не знае по коя телевизия ще се излъчва. “Със сигурност няма да е в БНТ. Много глупаво приключиха отношенията ни там. На целия екип на “В неделя с...” ни беше казано, че ни махат, защото баща ми започва работа в Би Ти Ви.” (Димитър Цонев ще прави ново предаване - “24/7”, по Би Ти Ви Екшън - б.а.)Подписала е и договор с италиански продуценти по друг свой проект, но не може да разкрие за какво точно става дума заради клауза за поверителност.

Цонева от малка има афинитет към страната на Ботуша. След като завършва италианския лицей в Горна баня, тя заминава за Милано да учи икономика в университета “Бокони”. Но всичките й близки и приятели остават тук, затова тя решава да се върне в България и да се развива професионално в родината си.

Строгата наука с числата остава на заден план. Все пак баща й е телевизионерът Димитър Цонев, дядо й - актьорът Коста Цонев, а баба й - говорителката Анахид Тачева. И желанието за тв изяви явно са е предало на Деси, защото при завръщането си в България тя записва друго висше - журналистика и масмедии в УНСС.

Междувременно се запознава с Янчо Таков. Той е внук на някогашния член на Политбюро Пеко Таков и син на основателя на “Всяка неделя” Янчо Таков. Срещата им е на купон в Бояна. И преди се познавали, но не си обръщали много внимание. Скоро усещат, че имат еднакъв начин на мислене, започват да се виждат все по-често, а и да привличат все повече внимание.

След няколко месеца се разделят - спират да се чуват по телефона и да излизат заедно. Но не задълго - Деси разбира, че чака дете, а Янчо е по-щастлив отвсякога. Сватбата им на 22 април 2009 г. минава без много шум в гражданското, а в края на юли се ражда синът им. Деси избира да го кръсти на мъжа си, за да продължи традицията в семейството на Такови. Сега около раздялата им всичко е уредено. Детето ще остане при майка си, а бащата ще може да го вижда, когато пожелае. “Така че всички неща, които се пишат около нас, са пълни безсмислици. Нямат право да пишат такива лъжи”, категорична е Деси.

Вижте предизборния сайт на "24 часа"

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На 11 и 12 юли в студийния комплекс на Фен Фолк ТВ в София се проведоха селекциите за допускане до участие в "Детски Пирин Фолк" и Конкурсите за нова авторска песен и изпълнителско изкуство на "Пирин Фолк" Сандански 2020. Силната притегателна сила на фестивала събра на едно място участници от 8 до 80 години – всеки от тях силно мотивиран да се

С влогърство може да се живее в България КОЙ Е ТОЙ Слави Панайотов е най-известният и успешен влогър у нас. По-известен е и като Слави The Clasher, основател на едноименния български YouТube канал в мрежата за споделяне на видеосъдържание. Роден е през 1986 г. в Пловдив, завършва университет в Холандия със специалност хотелиерство и туризъм

Спортът е здраве! Спортът е дълголетие! Да бъдеш активен е от съществено значение, поради толкова много причини. Поддържането на добра форма е само една от тях. Хората, които спортуват редовно, както и професионалните спортисти знаят, че бягането и бързото ходене са сред най-полезните активности за нашето здраве