“М-Тел” пуска bob за евтини разговори по 12 ст.

Мартина Вачкова стана първият клиент на bob.

Евтини разговори във всички мобилни мрежи ще предлага нова мрежа, която пусна вчера "М-Тел". Името на новата услуга ще е bob и идва от английския израз best of both (най-доброто от двете). Името е избрано, защото bob ще предлага най-добрата цена в най-голямата мрежа, обясниха от "М-Тел" при представянето на новата мрежа.

Пръв клиент на новата услуга стана актрисата и телевизионна водеща Мартина Вачкова.

Цената на разговорите с карта на bob ще струват по 12 ст. на минута към всички мрежи. Толкова ще е и тарифата за есемес. Отличителна черта на bob е, че клиентът не плаща месечна абонаментна такса и няма дългосрочен договор с оператора.

С активиране на картата bob всеки клиент получава стартов пакет със 150 минути и 150 кратки съобщения, като те отново могат да бъдат ползвани към всички мрежи в страната. Цената на стартовия пакет е 14,90 лв.

Bob ще се предлага в 55 магазина в 40 града, съобщиха от "М-Тел". Голяма част от тези магазини са в хипермаркетите от веригите "Кауфланд" и "Т-Маркет". Новата услуга ще се продава и от мобилни продавачи, а всеки може да си поръча стартовият пакет да му бъде доставен у дома на телефонен номер 0800 80 123.

Bob ще има и собствен център за обслужване на клиенти на кратък номер 123, а потребителите ще могат да ползват и интернет страницата на новата мрежа www.bob.bg.

Цветовете на bob ще са черно и синьо, разкриха още от компанията майка.

Целта е новата мрежа да се развива самостоятелно на пазара. (24часа)

Вижте предизборния сайт на "24 часа"

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Милионерите пак се множат

Милионерите у нас пак започнаха да се множат, пише в. "Стандарт". През последното тримесечие на 2015-а в банките ни са се появили 69 нови депозити за над 1 млн. лева, или средно по 23 на месец.

"Асарел Медет" стана инвеститор на годината

"Героят на тази вечер е "Асарел-Медет" АД, заяви вицепремиерът Томислав Дончев на юбилейната церемония, 10-а поред за годишните награди "Инвеститор на годината".

Васил Грудев: Писмо ще подсеща фермера къде е сбъркал с очертаването

Платете си "белите петна" до 15 февруари Тази година за първи път въвеждаме нещо ново. Още по време на подаването на заявленията си, стопаните ще получат едно писмо от администрацията,

Танева: През 2016 г. към бизнеса ще бъдат насочени над 500 млн. евро

През настоящата 2016 година бизнесът ще има на разположение финансов ресурс в размер на над 500 млн. евро. Това заяви министърът на земеделието и храните Десислава Танева по време на официалното

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Мнозинството одобрява строителството на втори лифт в Банско

Партиите от управляващата коалиция одобриха строителството на втори лифт в Банско, съобщи БНР.  По настояване на съпредседателя на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов е разгледана точката за

"Булгаргаз" прогнозира 20,64% по-ниска цена на природния газ от април

Прогнозната цена на „Булгаргаз“ за природния газ през второто тримесечие на 2016 г. е за 321,87 лв.на 1000 куб м (без акциз и ДДС) или намаление с 83,69 лв.

България ще усвои 2,3 млрд. лв. за пазара на труда и социално включване

България успя да договори над 2,3 млрд. по линия на Европейския социален фонд. Средствата са за пазара на труда и социално включване и най-важното е да стигнат до хората.

Фирми обещали на Танева да изкупят всичкия тютюн

Никой от малките фермери няма да протестира, само 10% от реколтата не била изкупена Изкупната кампания на тютюна, която върви в момента, се използва от определени кръгове да се разклати държавата.

All Channels Advertising промотира двама творчески директори

Двама нови творчески директори промотира All Channels Advertising в началото на 2016г. – Радостин Христов – Асоцииран творчески директор с фокус върху кампании в ПР, БТЛ и събития,