“М-Тел” пуска bob за евтини разговори по 12 ст.

https://www.24chasa.bg/Article/1076146 “М-Тел” пуска bob за евтини разговори по 12 ст. “М-Тел” пуска bob за евтини разговори по 12 ст. www.24chasa.bg
Мартина Вачкова стана първият клиент на bob.

Евтини разговори във всички мобилни мрежи ще предлага нова мрежа, която пусна вчера "М-Тел". Името на новата услуга ще е bob и идва от английския израз best of both (най-доброто от двете). Името е избрано, защото bob ще предлага най-добрата цена в най-голямата мрежа, обясниха от "М-Тел" при представянето на новата мрежа.

Пръв клиент на новата услуга стана актрисата и телевизионна водеща Мартина Вачкова.

Цената на разговорите с карта на bob ще струват по 12 ст. на минута към всички мрежи. Толкова ще е и тарифата за есемес. Отличителна черта на bob е, че клиентът не плаща месечна абонаментна такса и няма дългосрочен договор с оператора.

С активиране на картата bob всеки клиент получава стартов пакет със 150 минути и 150 кратки съобщения, като те отново могат да бъдат ползвани към всички мрежи в страната. Цената на стартовия пакет е 14,90 лв.

Bob ще се предлага в 55 магазина в 40 града, съобщиха от "М-Тел". Голяма част от тези магазини са в хипермаркетите от веригите "Кауфланд" и "Т-Маркет". Новата услуга ще се продава и от мобилни продавачи, а всеки може да си поръча стартовият пакет да му бъде доставен у дома на телефонен номер 0800 80 123.

Bob ще има и собствен център за обслужване на клиенти на кратък номер 123, а потребителите ще могат да ползват и интернет страницата на новата мрежа www.bob.bg.

Цветовете на bob ще са черно и синьо, разкриха още от компанията майка.

Целта е новата мрежа да се развива самостоятелно на пазара. (24часа)

Вижте предизборния сайт на "24 часа"

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Попитай Golden Pages – официалният партньор на Google за България

Вероятно вече се е превърнало в клише, но е самата истина – живеем в информационна епоха. Това означава две неща – че информацията е най-ценният капитал, от една страна,

КНСБ търси разговори за цялостната политика на труда и капитала

КНСБ и КТ „Подкрепа“ ще търсят не само увеличаване на минималната работна заплата, а решаване на проблемите на труда и капитала в България. Това заяви в Русе шефът на КНСБ Памен Димитров.

Експерти: Вкъщи температурата трябва да е между 20 и 22 градуса

Акумулиращите уреди топлят равномерно и намаляват сметката за ток За комфортна температура на въздуха в помещенията през зимата се смята 20–22°С, през лятото 22-24 градуса.

1 градус по-студено вкъщи икономисва 6% от тока

Отоплението на дома “гълта” 31% от тока, компютрите и техниката- около 9% Изхвърлете старите телевизори, ако имате възможност. Новите ще харчат с 80% по-малко ток.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

2018 блока имат договори за саниране

За втори път свалиха цените за обновяване на сградите Над 350 жилищни блока в цялата страна се обновяват в момента по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

Фонд “Земеделие” плати над 62 млн. лв. на 12 000 фермери

Парите се дават за т.нар. обвързана подкрепа на млечното и месодайното говедовъдство Над 62 млн. лева плати на повече от 12 000 фермери фонд “Земеделие” в петък.

Сватбен туризъм привлича гости към градове от вътрешността на страната

19 общини и туроператори на работна среща в Троян - искат изсветляване на нощувките в хотели Представители на 19 български общини и най-големите български туроператори се събраха на четвъртата

Лиляна Павлова се похвали: Повече продадени винетки през 2016 г.

Увеличава се броят на продадените винетни стикери, а брутните приходи от тях към 15 октомври т.г. са около 300 млн. лв. Това обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна

Рекорден брой фирми изразиха желание за привличане на млади кадри в „Дни на кариерата“

Студенти и стажанти ще имат възможността и тази година да се запознаят с международни компании, наложили своето име, както на световния, така и на българския пазар.