“М-Тел” пуска bob за евтини разговори по 12 ст.

https://www.24chasa.bg/Article/1076146 “М-Тел” пуска bob за евтини разговори по 12 ст. “М-Тел” пуска bob за евтини разговори по 12 ст. www.24chasa.bg
Мартина Вачкова стана първият клиент на bob.

Евтини разговори във всички мобилни мрежи ще предлага нова мрежа, която пусна вчера "М-Тел". Името на новата услуга ще е bob и идва от английския израз best of both (най-доброто от двете). Името е избрано, защото bob ще предлага най-добрата цена в най-голямата мрежа, обясниха от "М-Тел" при представянето на новата мрежа.

Пръв клиент на новата услуга стана актрисата и телевизионна водеща Мартина Вачкова.

Цената на разговорите с карта на bob ще струват по 12 ст. на минута към всички мрежи. Толкова ще е и тарифата за есемес. Отличителна черта на bob е, че клиентът не плаща месечна абонаментна такса и няма дългосрочен договор с оператора.

С активиране на картата bob всеки клиент получава стартов пакет със 150 минути и 150 кратки съобщения, като те отново могат да бъдат ползвани към всички мрежи в страната. Цената на стартовия пакет е 14,90 лв.

Bob ще се предлага в 55 магазина в 40 града, съобщиха от "М-Тел". Голяма част от тези магазини са в хипермаркетите от веригите "Кауфланд" и "Т-Маркет". Новата услуга ще се продава и от мобилни продавачи, а всеки може да си поръча стартовият пакет да му бъде доставен у дома на телефонен номер 0800 80 123.

Bob ще има и собствен център за обслужване на клиенти на кратък номер 123, а потребителите ще могат да ползват и интернет страницата на новата мрежа www.bob.bg.

Цветовете на bob ще са черно и синьо, разкриха още от компанията майка.

Целта е новата мрежа да се развива самостоятелно на пазара. (24часа)

Вижте предизборния сайт на "24 часа"

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Депутати предлагат КЕВР да определя цени на малки ВЕИ

Собствениците на 273 малки фотоволтаични централи излизат на пореден протест заради текстовете в Закона за енергетиката. С тях бе намалена с 500% цената на тока, който произвеждат.

Тръгват изгодни заеми за земя

Лизингова схема за покупка на земеделска земя стартира ДЖОБС - дъщерно дружество на Българската банка за развитие. Това съобщиха изпълнителният директор на дружеството Костадин Мунев и заместникът

Китайска компания преговаря за VII блок на “Козлодуй”

Експерти на китайската фирма, която има интерес да строи VII блок на АЕЦ “Козлодуй”, са в София, за да участват в работната група, която бе създадена по проекта.

Онлайн търговци крият 500 млн. лв. данъци

НАП започна проверки, следи сделките със специален софтуер Всяка десета компания за търговия по интернет укрива продажбите и печалбите си, не плаща ДДС и корпоративен данък.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Горанов оттегли спорни текстове за втора пенсия (обзор)

Имало неразбиране и ирационална реакция на бизнеса по темата “Оттеглям предложенията на финансовото министерство по правната уредба за изплащането на втората пенсия.

Фирмата, която спря толсистемата, без лев активи

От пътната агенция подозират, че умишлено се бавят новите такси Фирмата, която обжалва търга за толсистемата и временно спря обществената поръчка за нея, няма нито лев активи.

Десетте “Големи малки” респектираха властта с идеи

Десетте “Големи малки” “24 часа” ги награди за успешен бизнес за втора поредна година РАЛИЦА

БАБХ: Сиренето на българския пазар е качествено и безопасно

Сиренето на българския пазар е качествено и безопасно. Това каза по време на пресконференция изпълнителният директор на Българската Агенция по безопасност на храните д-р Дамян Илиев,

Горанов оттегли спорни текстове за втората пенсия

Финансовият министър Владислав Горанов прехвърля въпроса за изплащането на втора пенсия към Националния съвет за тристранно сътрудничество. Останалите предложения на финансовото министерство за