Ива Дойчинова си хванала любовник

https://www.24chasa.bg/Article/1080603 www.24chasa.bg

Доскоро “Мама за пример”, водещата на сваленото от ефир предаване “Денят е прекрасен” Ива Дойчинова си е хванала любовник, писаха наскоро жълтите издания. Интимният й партньор бил оператор, мълви се усилено сред светските среди.

За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Ива Дойчинова за коментар.

Лъжа е, с гърлен смях отрече вчера бившата тв водеща и настоящ пиар на "Центъра за независим живот" Ива Дойчинова. Наскоро бяха писали, че любовник ми е Александър Кадиев (синът на Катето Евро - б.р.),а сега как се казва новото ми гадже?, с любопитство попита тя. Дойчинова разказа, че напоследък организирала инициативи за хората в неравностойно положение. И ако някой политик дойде на наша среща, веднага ми го приписват за любовник, обясни още Дойчинова.

"Утре правим дебат за кандидат-кметовете, които от централния вход на СУ трябва с инвалидни колички да се придвижат до сградата на Столична община. Обзалагам се, че който дойде, без значение от коя политическа партия е, ще е новият ми любовник, каза още Дойчинова. (24часа)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога