Матеус: Боби си смени мнението за 2 седмици

https://www.24chasa.bg/Article/1086074 www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Бившият селекционер на националния отбор Лотар Матеус е разочарован от отношението на Борислав Михайлов, става ясно от негово интервю пред списание “Шпорт билд”.

Президентът на БФС бе категоричен, че германецът ще получи нов контракт и ще води България за още поне 2 години. След това обаче изведнъж всичко се промени и Боби се отметна от обещанието си, а германецът бе освободен

“Не смятам да замесвам ФИФА, въпреки че имах принципна договорка за нов контракт с БФС. Когато един президент на футболен съюз си сменя мнението само за две седмици, трябва да го приема, също както едно време като играч приемах загубите. Аз не съм човек, който се рови в минали неща", коментира Лотар. Той обаче е категоричен, че работата в България му носела удоволствие, както е било навсякъде при предишните му ангажименти. Матеус говори и за навика си да подрежда киселите млека в хладилника според срока им на годност.

“Научен съм, че не трябва да се хвърля храна. Защо да не изям първо млякото, което вече няма да може да се яде утре”, казва Лотар. Този му навик бе разкрит от неговата бивша приятелка Ариадне. (24часа)