Три нови мола в София - повече кина и леден ринг

https://www.24chasa.bg/Article/1096533 Три нови мола в София - повече кина и леден ринг Три нови мола в София - повече кина и леден ринг www.24chasa.bg
Така ще изглежда един от бъдещите софийски молове, в който е планирана и ледена пързалка.

Забавлението - на това вече залагат новите и съществуващите молове в София и в страната, след като потреблението на дрехи, обувки и стоки за дома спадна в кризата.

Новият център, който се изгражда в Лозенец, например е обявен като лайф-стайл мол. Освен магазини с известни марки, ресторанти, кафенета, боулинг, билярд, видеоигри, фитнес, кино, вече ще има и ледени пързалки и атракциони за силни усещания и активна почивка.

Амбицията на инвеститорите е да направят проекта "зелен" - енергоефективен и в унисон с природата. Ще има вътрешни фонтани и водни каскади, озеленяване и естествена светлина. Отдаваемата търговска площ е 80 000 кв. м, което го прави най-големия у нас.

Новият мол, който се строи на околовръстното, също ще залага на развлеченията. В него са планирани кина, хипермаркет, магазин от типа направи си сам. Едно от основните му предимства е близостта до ИКЕА. Молът ще е с близо 72 000 кв. м отдаваема площ.

В края на лятото започна строеж на нов център на околовръстното на София. СНИМКА: ДЕСИСЛАВА КУЛЕЛИЕВА

Бъдещият център на бул. "България" ще разполага с около 33 000 кв. м. Той ще има офисна част. Залага се на концепцията в търговската да се настанят средни и висок клас марки. Ще има също кина и хипермаркет.

И съществуващите молове се обърнаха към забавлението. В единия софийски например освен кината заработи и 3D симулатор на Формула 1 или на рали.

Друг търговски център също в София редом с традиционните киносалони има и зала с 4D кино, както и различни атракции - боулинг, билярд. Неотдавна там се откри и нов детски кът. Има и басейн, в който малчуганите ходят по вода в прозрачни топки.

Забавления предлагат и моловете в Стара Загора. В един от тях има още арени за лазерни битки, стена за катерене, писта за картинг в подземния паркинг. Такава е планирана и в един от огромните магазини във Варна. Там също залагат на "ходене по вода", но и на пейтбол, казино, зали за танци и др.

За привличане на клиенти търговските центрове правят и сезонни кампании обикновено с игри и награди.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

БТЛ Индъстрийз с престижна награда за постижения в своя бизнес сектор

Постиженията на БТЛ Индъстрийз в областта на високотехнологичната медицинска апаратура и технологии непрекъснато печелят награди и отличия от национални и международни форуми и изложения.

Изследване: "Струма" да бъде еднопосочна, като се изкачва през Кресненското плато

Магистрала „Струма“ да бъде еднопосочна в участъка от Симитли до Кресна, като отсечката се изкачва през Кресненското плато, на изток от едноименното дефиле.

Павлова: Очаквам пик в изпълнението на проекти по ОП „Региони в растеж“ през 2017 г.

Програма „Регионално развитие“ завърши успешно с над 103% разплатени средства Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007 – 2013 приключи с над 103% разплатени средства,

Правят новата С класа на "Мерцедес" с български части

В България се произвеждат маслените помпи за новата С класа на Мерцедес, дисковите спирачки на Audi Q 7, чипове и интегрални схеми, климатични инсталации за BMW, Audi, VW AG.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

България залага на инвестициите в иновации

Ще се фокусираме върху иновациите и производство на продукти, които са разпознаваеми в световен мащаб. Искаме да изграждаме икономика с лидерска позиция в Централна и Източна Европа.

Гриша Ганчев: Имам един-единствен бизнес с Цветан Василев

"Имам един-единствен бизнес с Цветан Василев. Той частично финансира завода за коли в Ловеч". Това заяви за NOVA бизнесменът Гриша Ганчев. Главният акционер в "ЦСКА-София" разказа за отношенията си с

Остава седмица до спечелването на колата в лотарията на НАП

Седмица остава до тегленето на голямата награда в лотарията с касови бележки на НАП и МФ - чисто нов автомобил. Касовите си бележки потребителите на сайта www.kasovbon.

Как да се предпазим от измами по интернет

Комисията за защита на потребителите и “24 часа” стартират нова рубрика. В нея експертите ще отговарят на въпроси как по-добре да защитим правата си, когато пазаруваме,

5 правила на добрия мениджър

Воденето на бизнес се отнася към постигането на баланс и образно казано-слагането на различни шапки през различни времена. Понякога, вашите служители имат нужда от вас,