Идеален дом Авто мото Досиетата от Панама

Пиле с майонеза за неочаквани гости

https://www.24chasa.bg/Article/1107472 Пиле с майонеза за неочаквани гости Пиле с майонеза за неочаквани гости www.24chasa.bg

Bашата любима рецепта може да спечели 50 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес gdelchev@24chasa.bg.

За въпроси - тел. 942 25 33.

КОЙ ГОТВИ

Нина Димова от Бургас е майка на 4-месечно бебе. Тя работи като детска учителка и в свободното си време обича да готви и експериментира. Предлага едно бързо, лесно, вкусно и сравнително евтино ястие.

ПРОДУКТИ

500 г пилешко филе
800 г картофи
1 глава лук
1 майонеза
сол, соев сос, брашно, олио, чубрица

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Нарязваме пилешкото филе на тънко и овкусяваме със сол и малко соев сос. Овалваме парчетата в брашно и ги пържим в силно нагорещено олио до леко зачервяване.

Режем картофите на едри кубчета. Намазваме дъното на средно голяма тава с малко олио. Режем главата лук на шайби и го слагаме най-отдолу на тавата.

Върху лука слагаме изпърженото месо и най-отгоре нареждаме овкусените с чубрица картофи.

Намазваме майонезата най-отгоре и напръскваме ястието с малко вода. Печем около 40 мин във фурна на 180 градуса.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Гергьовско агне на пещ

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,

Торта от стар козунак

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,

Агнешки пастет

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,

Агнешка супа с тиквички

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Най-вкусна е лявата плешка на женското черно агне

Агнетата натоварват повече мускулите си в дясната част на тялото. Затова всички майстор готвачи твърдят, че най-вкусна е лявата плешка. Нейните мускулни влакна не са така жилави и сухи от

Празнично гастрогуру Великден ІІ

Пухкави бити козунаци ПРОДУКТИ 2 кг брашно, 400 г мас и олио, 400 г захар, 500 мл прясно мляко, 12 яйца, 60 г мая, щипка сол, 1 лимон, ванилия, стафиди, орехи или бадеми, коняк,

Празнично гастрогуру Великден І

Козуначени пиленца ПРОДУКТИ 500-600 г брашно, 150 г захар, 20 г прясна мая, пакетче краве масло, 200 мл топло мляко, 3 яйца, лимонова кора, щипка сол,

Агнешки вкуснотии за Великден и Гергьовден

Шпиковано месо от черно агне ПРОДУКТИ 1,5-2 кг агнешка плешка с ребрената част, 1 глава чесън, 1 морков, няколко стръка зелен лук, джоджен, червен, черен пипер, сол, няколко лозови пръчки,

Козуначена пита с локум

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,