Кметшата на Силистра с автомобил от “Втори тото шанс”

Д-р Емилия Найденова

Ключът на новия автомобил бе връчен на д-р Емилия Найденова вчера в центъра на крайдунавския град.

“От 30 години семейството ми играе с едни и същи числа, но за пръв път имаме печалба с фиш от 9 комбинации за 6,30 лева”, каза нефроложката. Късметът й се усмихнал на 20 ноември - десетина дни преди съпругът й д-р Юлиян Найденов да спечели кметския мандат на ГЕРБ в общината.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Солени присъди за изнасилване от преди 11 години

Общо 55 години затвор получиха петима мъже, признати за виновни за блудство и изнасилване  на  13-годишно момиче. Случаят е от преди 11 г., тежкото престъпление е извършено в село от община Руен.

Тракийски съдове и рисуване с вино - атракции на "Винария" в Пловдив

Тракийски съдове ще напомнят за култа към виното по време на международната изложба "Винария 2016", която ще се проведе от 24 до 28 февруари в пловдивския панаир.

Монтират нови спирки във Велико Търново

Във Велико Търново монтират нови спирки след настояване на кмета Даниел Панов. Първият от новите заслони бе поставен до Летния театър, откъдето тръгват градските автобуси с номера 1 и 2.

Бургаски дилър хапе полицай заради пликче пико

31-годишен наркодилър от Бургас ухапа жестоко полицай по ръката, при опит служителят на МВР да конфискува пликче пико. Наркотикът бил открит при претърсване в дома на Г.В. в бургаския к-с „Славейков“.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Още издирват шофьора беглец, убил жена на пешеходна пътека в Стара Загора

Полицията все още издирва шофьора на лек автомобил, който тази сутрин в 6,49 часа удари две жени на пешеходна пътека на бул. "Славянски" в Стара Загора и избяга.

Френското посолство прави конкурс между общините за екопроекти

Френския институт в София, заедно с три наши министерства ще организират конкурс между всички общини у нас за най-добри проекти и практики в областта на екологията.

Евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев: Преди бежанците е грижата за нашите собствени граждани

"Нашият приоритет са собствените ни граждани", заяви в Монтана евродепутатът от ГЕРБ в Групата на ЕНП в Европейски парламент Владимир Уручев. Според нег повече са икономическите емигранти,

Две катастрофи за час край Пловдив, трима в болница

Трима шофьори са закарани в болница, след като пострадаха при две катастрофи на "Асеновградско шосе". Произшествията са станали едно след друго в рамките на час,

Шофьорът, който се вряза в къща в Куртово Конаре: Не съм бягал

Шофьорът на автомобила, врязал се в къща в село Куртово Конаре обясни, че не е бягал от мястото на инцидента, каквато бе първоначалната информация. Христо, както е първото му име, посочи,