“Непобедимите 2” показва България като след война

https://www.24chasa.bg/Article/1146312 www.24chasa.bg
Долф Лундгрен, Ранди Котюр (от ляво на дясно) и Тери Крюс (най-вдясно) позират по време на снимките на “Непобедимите 2” в България. СНИМКИ: ИРИНА АСИОВА

Хитовата продукция “Непобедимите 2” няма да покаже нито една от красотите на България. От снимките в страната ни, които приключиха в началото на месеца, филмът ще излъчи само танкове по улиците, разбити самолети, трупове и много взривове.

Всъщност самото действие във филма не се развива тук, а в несъществуваща държава с измислено име, а кадрите ще оприличат България например на Чечня след войната.

Само няколко дни след като всички от чуждия екип на “Непобедимите 2” напуснаха страната ни този четвъртък, природозащитници пак се надигнаха срещу Силвестър Сталоун и компания. Според тях в Деветашката пещера, където екипът на холивудския екшън снима 2 дни, са открити мъртви прилепи и такива, които са се събудили от зимен сън и не е ясно колко от тях ще оцелеят до пролетта. Всички колонии в момента са в активно състояние, въпреки че трябва да спят зимен сън. Според експертите животните са били събудени от шума и обезпокоени при снимките на филма.

“Имаме разрешение от Министерството на околната среда и водите да снимаме там. Наистина имаше много проверки от различни организации, но нарушения не бяха открити”, казаха от медийния екип на “Ню Бояна”.

Кадър от хитовия екшън, сниман в Киноцентъра

Екшънът се очаква да излезе по екраните следващото лято.

Престрелки и трупове на снимачната площадка на “Непобедимите 2” в България

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар