Димитър Стоянов стана баща на малката Капка

https://www.24chasa.bg/Article/1181583 www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Евродепутатът от „Атака" Димитър Стоянов стана татко, съобщи самият той пред журналисти.

Първородната му дъщеричка носи името на майка му - Капка, която през 2006 г. се омъжи за лидера на „Атака" Волен Сидеров.

„Правнучката на Радой Ралин се появи на бял свят с тегло 3,7 кг и дължина 51 см", каза Стоянов, който е внук на големия наш сатирик Радой Ралин.

Димитър Стоянов стана баща на малката Капка

През юли евродепутатът се бракува с приятелката си Мариела Пенева. Двамата са заедно повече от 2 години.

Димитър Стоянов се оказа в основата на най-тежкия скандал около „Атака", след като месец след изборите поиска оставката на Волен Сидеров. След този случай той бе изключен като зам.-председател на партията.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена