Откриха 2 търсени момичета

https://www.24chasa.bg/Article/1230042 www.24chasa.bg

Две девойки на 14 и 15 г. от Попово и Омуртаг бяха намерени от полицията, след като родителите им подали молби за издирване.

Момичето от Попово е върнато на родителите си, а тийнейджърката от Омуртаг ще бъде настанена в кризисен център, защото обяснила на униформените как ще избяга още на втория час, след като я върнат в дома й.

Девойката от Омуртаг не бяга за първи път от вкъщи, правила го е поне три пъти, а веднъж дори инсценирала отвличане. Родителите й живеели в омуртагското с. Презвитер Козма, а за нея се грижела баба й. Този път полицаите я намерили при неин познат в Търново. Родителите й подали молбата за издирване още на 25 януари.

14-годишната девойка от Попово казала на майка си и на баща си, че слиза до мазето на жилището, и не се прибрала. Оставила обаче писмо, в което написала, че отива в друг град, без да уточни кой, за да види свой приятел, който бил зле.

Скрила истината от тях, защото знаела, че няма да й разрешат да замине. Родителите се притеснили и подали молба за издирване. Само три часа след това девойката била открита във влака и свалена от полицаите на жп гарата в Горна Оряховица. Била тръгнала към Свищов.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тя винаги е била неудобна, а търсенето й занимание самотно КОЙ Е ТОЙ Журналистът Павел Владимиров ще бъде водещ на най-новия уеб сериал у нас. "Скритата истина" ще търси отговори на редица обществени проблеми основно чрез скечове и шеги, а първият епизод, който е посветен на убития в катастрофа навръх Великден телевизионен водещ Милен Цветков

Данна стана на 16 г., направи синьо парти Чисто нова песен получи най-малката фолкпевица у нас. Данна беше възнаградена с подаръка за 16-ия си рожден ден, след като принудително беше в тримесечно творческо затишие заради коронавируса. Това е първата й самостоятелна песен, откакто започна да гради кариера. Досега тя имаше няколко дуета

Предлагат кумуване и бой в края на тържеството "Срам те е от твоите роднини, а се налага да се ожениш. Обади ми се, ще ги заместим". Така започва обява в социалните мрежи, която се превърна в хит напоследък. Предприемчива дама Николина Георгиева предлага нестандартната услуга да е гост под наем на сватба срещу заплащане