Иван Христов: Няма да плащам дрехите на любовника на жена ми

https://www.24chasa.bg/Article/1237754 www.24chasa.bg
Иван, Вихра и Ава, когато бяха заедно. Снимка: Булфото

Не желая да купувам нови дрехи на Милан Кузов. Не искам да плащам дрехите на любовника на жена ми, заяви в „Карбовски:Директно" тв водещият Иван Христов, разкривайки двойствения живот на жена си, с която се развежда.

Иван прочете в ефир писмо от доброжелател от БНТ, който му разказал за дългогодишната връзка на жена му с родения през 1953 година Милан Кузов.

Връзката им датира от 2000 година, когато в Пловдив по време на Европейските месеци на културата Кузов се запознава с Вихра. Милан я взима със себе си в София и я представя в предаването "Чай" като стажантка.

Съпругата на Кузов научава за връзката и преживява на два пъти психически срив. Той обаче лъже системно половинката си, бягайки за срещи с Вихра. Жената на Милан го изпраща да заживее с няколко години по-голямата от дъщеря му Вихра. Но, за съжаление, Милан е познат с патетичната си стиснатост и преценява, че Вихра ще му "струва" доста скъпо.

След като привидно се разделят, Вихра се присламчва към Иван. Но по неговите думи продължава да поддържа интимна връзка с Милан Кузов поне година след това.

„ Живях 8 години с Вихра, като последните 4-5 години не изпитвах никаква любов към нея. Не мога да понасям всяка нейна дума. И въпреки това не бих могъл да причиня на някого това, което тя ми причини. Това е нечовешко. Живея в ад", сподели тв водещият.

Признава, че мечтата му е да живее с детето си всеки ден. "Вихра лъже, смазва детето.Тя лъже всичките си фенове", каза Иван и прочете есемеса, който Вихра му прати, докато даваше интервю на Карбовски.

„Ава гледа Нова тв", гласеше текстът на съобщението.

Сумата 270 лв., която съдът определя да изплаща тв водещият Иван Христов, е за майката на детето, не за дъщеричката на тв водещия Иван Христов. "Всички, които ме познават и са нормални знаят, че един баща, който обича дъщеря си, няма да лиши това дете от нищо. Никога не съм лишавал майката на детето ми от нищо, нито родителите й. Няма и да лиша детето си от нищо. Ето защо сумата 270 лв. е наказание за майката на детето ми", каза Иван.

Той допълни, че се извинява на всички нормални хора, които живеят нормалния си интелигентен живот и са принудени да слушат семейните му проблеми. "Извинявам се времето, през което се занимавате с мен, както и за целия цирк, който майката на детето ми организира през последните 6 месеца". Той обеща да бъде пълноценен баща на дъщеря си и фразата "Не без дъщеря ми" е изключително точна за неговия случай.

Иван подчерта, че майката на детето му се държи изключително нагло и арогантно. "В опита си да ме нарани мен, защото не можа да преглътне моята честност - когато разбра, че не я обичам, прояви себе си като един изключително лицемерен човек. По пътя да нарани бащата, тя се опитва да смаже детето. С копието, с което иска да наръга мен, не вижда, че детето е пред това копие", добави той.

Вихра правела отвратителни изказвания, които едно дете не трябва да чува: "Татко ти ни напусна", "Татко ти има ново семейство, има нови хора, за които да се грижи". Тук, според Иван, се криела дълбоката жестокост на майката, която в безсилието си, е готова да жертва дори детето си. "Аз не напускам детето си, а само майка му. Защо тя трябва да му смазва психиката? Опитах се да направя споразумение, за да избегна цирка, не се получи", допълни той.

Иван разказа за едногодишния тормоз, на който е бил подложен - унижен и наказан от майката на детето си. Тя не позволявала те да се виждат за повече от 3-4 часа седмично. "Защо го прави това? Защо не иска да допусне едни прекрасни емоции в живота на това дете?!", пита риторично Иван. Според него, "благодарение" на Вихра, цяла България останала с впечатлението, че той и новата му любима Ирина, са негодници, лъжци и манипулатори. "Ние обяснихме на всички, че сме заедно и се обичаме, нямаме паралелни връзки, не крием чувствата си. Постъпихме честно и към бившите си, и към близките си", подчерта Иван.