Мамят с тестове за iРhone5

https://www.24chasa.bg/Article/1241821 www.24chasa.bg

Мамят с тестове за iРhone5 

Очакваната поява на iPhone5 през лятото поражда какви ли не слухове, а напоследък и май опити за измама. В интернет се появиха реклами за желаещи да участват в тестове на новия телефон. Съобщенията водят към два сайта - celltestnkeep.com или cellphonetesters.com. Желаещите да се запишат трябва да попълнят лични данни. Apple обаче нямат практика да набират потребители за тестове чрез публични съобщения. Вероятно става въпрос за недобросъвестни съобщения, като целта е да бъдат продадени събраните от потребителите лични данни.

Още един HD канал

пуска "Виваком" в цифровата си телевизия. От вчера абонатите могат да гледат и Planeta HD. Така програмите с висока резолюция на телекома стават три.

Евтин телефон с Windows Phone

подготвя Nokia. Моделът е Lumia 610 и се очаква да бъде представен на световния мобилен конгрес, който започва в понеделник в Барселона. За разлика от първите устройства с платформата, които финландците пуснаха, Lumia 610 по всяка вероятност ще е доста по-евтин. Очаква се устройството да работи с новата версия на платформата на Microsoft - Windows Phone Tango, която компанията също ще представи в Барселона.

Четири награди за iF дизайн

са получили модели на Sony Ericsson, твърдят от компанията. В категорията "Телекомуникации" най-високото отличие било за Xperia active. Критериите на журито покривали широк спектър от изисквания и включват качеството на дизайна, изработка, избор на материали, влияние върху околната среда и функционалност.