Таен цех бълва ментета на “Адидас”

https://www.24chasa.bg/Article/1263027 Таен цех бълва ментета на “Адидас” Таен цех бълва ментета на “Адидас” www.24chasa.bg

Скрит на тавана на къща незаконен шивашки цех бълвал маркови спортни облекла. Манифактурата в първомайското с. Воден била разбита в петък, съобщиха от полицията.

Няколко дни по-рано в РПУ постъпил сигнал за нелегалното производство в къщата на 30-годишния Б. М. При проверка полицаите се натъкнали на серийно производство на дрехи с марката "Адидас". Таванът се използвал и като склад. Иззети са 60 долнища и 36 горнища на анцузи и 120 заготовки. Претърсена е и къща в с. Езерово на 49-годишна жена. Там са открили 215 спортни комлекта със същия надпис.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Благоевград санира 15 блока и довършва още 41, Пловдив - нито един

В града на тепетата още не са обявили конкурс за избор на изпълнители Санирането на панелки в Пловдив зацикли и не се знае кога ще стартира, установи репортерска проверка.

Многодетно семейство оцелява със стотина лева на месец

Многодетно семейство оцелява със стотина лева. Фамилията живее във великотърновското село Джулюница в къща, чийто покрив тече, когато вали дъжд (което напоследък е доста често).

В "Тракия" купиха бус за трудноподвижни хора

Трудноподвижни хора от пловдивския район "Тракия" могат да ползват специализиран транспорт. Той им осигурява достъп до обществени места, болнични, лечебни, социални заведения.

БСП иска държавно предприятие в земеделието

ПГ на БСП готви два законопроекта за връщане на държавата в икономиката и за ролята на социалната държава, каза лидерът Корнелия Нинова в Благоевград.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Нотариус в Русе отстранен за година заради нарушение

Председателят на Русенския районен съд запечата служебния архив на Стефан Варамезов В изпълнение на разпореждане на Председателя на Районен съд – Русе е бил запечатан служебния архив на нотариус

Кмет подари екскурзия до Охрид на пловдивски пенсионери

Пенсионери от два пловдивските райони посетиха Охридското езеро безплатно. Екскурзията им е подарена от кмета на "Северен" Ральо Ралев. Всяка година той организира пътешествия на хора от третата

Откриха огнище на заразен нодуларен дерматит и в Пазарджик

Огнище на заразен нодуларен дерматит е било установено и в кравеферма в Пазарджик. Това стана ясно на извънаредно заседание на регионалната епизоотична комисия свикано от областния управител Гинче

Нови бетонови тротоари изградиха в "Тракия" - били гладки и лесни за ходене

С бетонови тротоари се сдобиха живеещите пред блок 8 и блок 8А в пловдивския комплекс "Тракия". Те са гладки, издръжливи и лесно се минава по тях както от пешеходци, така и от майки с колички.

Свалиха шефа на съветниците в община "Родопи"

Преврат бе извършен в общинския съвет на "Родопи". Правомощията на досегашния шеф на местния парламент Павел Гимишев от коалиция "Народен съюз" бяха прекратени.