$ 50 000 дарява Дилма Русеф за пострадалите от наводненията

https://www.24chasa.bg/Article/1271856 $ 50 000 дарява Дилма Русеф за пострадалите от наводненията $ 50 000 дарява Дилма Русеф за пострадалите от наводненията www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Бразилското правителство ще дари 50 000 долара в подкрепа на кампанията на БЧК за пострадалите от наводненията.

Официалната среща за връчване на дарението ще се състои на 12 март (понеделник) от 11:00 часа в Музейната зала на БЧК на бул. „Джеймс Баучер" 76, съобщиха от пресцентъра на БЧК.

Бразилското правителство поднася своите искрени съболезнования на семействата на жертвите.

Дарението е жест на солидарността и хуманитарното сътрудничество на правителството и народа на Бразилия към хората и правителството на България.

Дарението ще бъде връчено на председателя на БЧК Христо Григоров от Н. Пр. Уошингтон Луис Перейра-де-Соуза, посланик на Бразилия в България.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Депутатите приеха окончателно втората част от съдебната реформа

Депутатите приеха окончателно втората част от съдебната реформа, с която засилиха самоуправлението на съдилищата, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

1992 г. Турция изтегли своя дивизия от границата с България

Военните търсеха взаимно доверие На 3 юли 1992 г. Трета механизирана дивизия в района на град Къркларели (Лозенград) беше изтеглена от границата с България и предислоцирана във вътрешността на

Банева: Не сме инсценирали пожара в къщата си (Видео)

Работи се по всички сигнали за пожара в къщата на семейство Баневи. Има образувани две досъдебни производства, по които се работи, дори и по сигнал на Евгения Банева за документни престъпления.

Паметникът на Асеневци пропада

Дима Максимова Паметникът на Асеневци във Велико Търново пропада. Около 20 кв.м. от северната страна на паметника под конниците каменните плочки са хлътнали, бордюрите са пропаднали.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Прокуратурата: Кметът на Трън все още без обвинение за блъснатото дете

"Все още няма повдигнато обвинение на кмета на Трън за катастрофата с дете. Прецизират се доказателствата", обяви говорителят на главния прокурор - Румяна Арнаудова.

ББЦ: България трябва да поиска военна подкрепа от ЕС

България ще влезе във „В“ отбора на Европейския съюз. Ще бъдем поставени в изолатора от ЕС, заради това, че сме външна граница с Турция. Нямаме необходимия ресурс да си опазим границата и спешно

Създава се Национален съвет по храните

Създава се Национален съвет по храните, който ще е постоянен консултативен орган, в който са включени представители на всички заинтересовани страни. Той ще координира държавната политика в сектор

Верижна катастрофа в тунела при Железница (Видео)

Четири автомобила, два от тях на чужденци се удариха при верижна катастрофа на ГП Е-79 между Симитли и Благоевград. Инцидентът доведе до частично затваряне на тунела при с. Железница, съобщи БГНЕС.

Закон ще пази правата на хора в кома у нас

За първи път в българското законодателство се уреждат правата на хората в будна кома. Това ще стане с промени в Закона за физическите лица, които бяха приети днес от кабинета и представен от зам.