22 мига от живота на Ириней Константинов

https://www.24chasa.bg/Article/1275818 22 мига от живота на Ириней Константинов 22 мига от живота на Ириней Константинов www.24chasa.bg
2012 г. Снимки: Николай Литов и личен архив

Един от най-обичаните актьори у нас - Ириней Константинов, за малко да стане адвокат. Баща му Борис, който навремето е много уважаван юрист в София, иска синът му да поеме по неговия път. Със сигурност и това щяло да стане, но Ириней така и не се явява на изпита си по история. Той кандидатства във ВИТИЗ и го приемат от първия път в класа на проф. Гриша Островски.

Всъщност той сбъдва отчасти мечтата на баща си, но като актьор. Константинов играе Инджов, адвоката на Димитър Касабов, героят на Стефан Данаилов, в хитовия сериал на Би Ти Ви “Стъклен дом”. Той се появява само във възлови моменти, за да оправи едно или друго нещо.

Да, обаче 3-годишната му внучка Вивиан харесва в лентата повече Калин Врачански, отколкото дядо си. Младият актьор е в трупата на театър “София”, а Константинов - негов директор вече 4 години.

“Внуците ми Вивиан и Филип много често идват в театъра. Макар че са само на по три години, магията на това изкуство вече ги хваща, виждам го в очите им. Последния път, когато Вивиан дойде в театъра, се качи на сцената и започна да флиртува с актьорите.

А когато видя Калин Врачански и Мартин Гяуров, се изчерви цялата, защото много ги харесва”, разказва Ириней.

Константинов и Врачански сега си партнират и в хитовата пиеса “Коварство и любов” на сцената на театър “София”, където Калин е Фердинанд, а Ириней - неговият баща. Преди 40 години Константинов играе в същата пиеса във ВИТИЗ.

Актьорът обаче се гордее най-вече с голямото си семейство. На всеки празник двамата с Ана-Мария посрещат децата и внуците в дома си и разказва, че стават големи веселби.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Лъвът - цар на шоуто

Лъвът е царски знак. Родените под него държат на честта и уважават себе си, вдъхновяват другите и имат силно присъствие. Весели са, но и изтънчени. Искат да играят звездата на сцената на живота.

Не разчитайте само на диети за красива фигура

Ако искате да свалите излишни килограми, направете го здравословно, ефективно и най-важното без нечовешки усилия. Повечето хора търсят най-популярните методи за отслабване, но те не са най-ефективни.

Само 3 от дъщерите на Хачо носят фамилията Бояджиева

Xачо Бояджиев и Евгений Станчев, тогава главен редактор на в. "Поглед", стоят с чаша в ръка на някакъв коктейл и си говорят. Край тях минава Камелия, щерката на Станчев, и Хачо му казва:

Казачка от Сибир убива с поглед

Жителка на сибирско село имала страховитата слава, че може да убие всеки с поглед, информира изданието "Паранормал". Никой в Ирса, малко селце край Иркутск, не смеел да излезе срещу Авдотя Ивановна.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Инженер прави жените ни пети в света на кънтър страйк

Когато преди 10 г. Петя Желева идва от Асеновград в София като първокурсничка по електроинженерство в Техническия университет, тя има бегла представа от компютри. Вече е запалена по култовата...

2 чаши вино дневно - добре, 3 - зле

Алкохолът може да има и здравословно действие върху организма. 1-2 чаши вино на ден пази от инфаркт и лош холестерол. Това беше доказано отново, този път от италиански учени.

В генерал Хаджи Христо Петров Българина се влюбват важни особи

В генерал Хаджи Христо Петров Българина се влюбват важни особи. Английската принцеса Джейн Дигби и гръцката кралица Амалия въпреки високото си обществено положение не оставят пълководеца и на мира.

Милица Гладнишка пак ще е Мими в третия сезон на "Етажна собственост" наесен

Тя е едрогърда селянка в "Кецове", властната жена на Величко Драмбозов в сериала на Нова тв "Етажна собственост" и пее като вещица в "Рапунцел и разбойникът". Почти толкова роли, колкото има като

Силвия Лулчева пука две гуми, непознат веднага й помага

Асен Блатечки пътува често с колата си от София до Бургас. Много се изнервя обаче, когато вози своята колежка - хубавата Силвия Лулчева. Тя обикновено е на предната седалка. И изобщо не му прави