“М-Тел” пуска в дигитален вариант „История славянобългарска"

https://www.24chasa.bg/Article/1277312 www.24chasa.bg

“М-Тел” пуска в дигитален вариант „История славянобългарска" на Пайсий Хилендарски в електронната си книжарница и тя може да бъде свалена безплатно.. Така телекомът откликвал на призива на президента Росен Плевнелиев за дигитализиране и свободен достъп до българското културно наследство. През 2012 г. се отбелязват 250 години от създаването на книгата.

Промоционални условия за пакета 4Play, включващ фиксиран и мобилен телефон, интернет и телевизия, предлага "Виваком". Намалена е месечната такса, като са включени неограничени разговори от стационарния телефон към другите абонати на оператора, безплатни разговори в мобилната мрежа и 30 минути към всички други национални мрежи и първа международна група, 10 Mbps неограничен интернет с безплатна антивирусна програма и Wi-Fi модем, три часа разговори от мобилния телефон към всички оператори и над 40 канала телевизия. Има възможност срещу минимална допълнителна такса клиентът да прибавя допълнителни канали, още минути за разговори към фиксирани и мобилни телефони и SMS-и.

GLOBUL стартира стажантска програма, при която ще се обучават 50 студенти в 10 дирекции на компанията. Традиционно програмата включва летен платен стаж, който започва през юли и е от четири до шест седмици. Най-успешно представилите се стажанти ще могат да удължат стажа си или да получат предложение за постоянна работа.