Истина или лъжа: Мая Савова постъпила в спешно отделение

https://www.24chasa.bg/Article/1286588 www.24chasa.bg

Мая Савова тръгна по лекари, пише жълто издание. Преди дни водещата от "Станция Нова" влязла забързана и видимо притеснена във Военномедицинската академия. Тя прередила няколко човека в спешното отделение на болничното заведение и влетяла в кабинета на изтъкнат кардиолог.

Лъжа е, че съм постъпила в спешно отделение. Аз ходя при лекари - кардиолози, специалисти, общопрактикуващи доктори, но като част от моята работа. Аз съм представител на фармацевтична компания и всеки ден имам по 10-12 срещи в клиники. Така Мая Савова отрече клюките в жълтите издания, че е влязла спешно да се лекува.

“За щастие нямам здравословни проблеми”, каза още тя. Водещата на “Съпругите” в “Станция Нова” е фармацевт и се занимава с това още преди да влезе в студиото на Нова тв.

Освен че е представител на компания за лекарства и в неделя се появява на малкия екран тя винаги намира време и за децата си - близнаците Карина и Крум, които миналия месец станаха на 5 г. “През седмицата ходят на градина, но вечер сме заедно и не ги лишавам от моето присъствие”, допълни Савова. (24часа)