Серия от промоции за лоялни клиенти

https://www.24chasa.bg/Article/1287955 www.24chasa.bg

Серия от промоции за лоялни клиенти стартира "Виваком". Дават се отстъпки за фиксирана и мобилна услуга и интернет. Преференциите са валидни до 16 юни при представяне на VIVACLUB карта.

Такава може да се заяви безплатно на телефон 123. Операторът дава половин година безплатно ползване на най-търсените добавки за интернет, SMS-и и разговори. За всеки пакет с мобилна услуга пък ще има 50% отстъпка от месечната цена на добавката +VIVA Minutes. При активация на VIVACOM Net City се дават 30% отстъпка от цената на месец. При фиксираната се дава безплатно ползване на +Mobi за 6 или 12 месеца.

По-ниски такси предлага GLOBUL на клиенти, които използват повече от една услуга на оператора. Така например комбиниралите абонаменти за мобилен , фиксиран телефон и интернет ще плащат с до 23% по-ниска обща месечна такса. Промоционалните пакети са валидни за всички нови и настоящи клиенти при абониране за поне една нова услуга или подновяване на договор по програма "Заедно". Промоцията е до 30 април.

Серия от промоции за лоялни клиенти

На 10,8 ст. пада цената на минута разговор с пакетите bob. Толкова ще струва и пращането на съобщение. По-ниската цена на bob важи не само за новите абонати, а и за всички сегашни потребители. Стартов пакет bob включва 150 минути и SMS-и. Няма договор и месечна такса. Отстъпки за пълния пакет услуги за дома предлага още "М-Тел". Месечната такса е намалена с 50%. Има и допълнение - фамилна група от фиксирания и мобилния номер с още 3 мобилни номера, разговорите между които са безплатни.