Идеален дом Авто мото Досиетата от Панама

Назначиха Васил Маринов за секретар по отбраната и сигурността

https://www.24chasa.bg/Article/1298749 Назначиха Васил Маринов за секретар по отбраната и сигурността Назначиха Васил Маринов за секретар по отбраната и сигурността www.24chasa.bg

Президентът Росен Плевнелиев назначи Васил Маринов за секретар по отбрана и сигурност, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Васил Маринов е с дългогодишен стаж в Национална служба сигурност. Бил е Първи секретар в Делегацията на Република България към НАТО.

По-късно в Държавната агенция за национална сигурност е заемал поста директор на Дирекция „Противодействие на корупцията", а после е ръководител на Главна дирекция „Икономическа и финансова сигурност". Преди да се присъедини към екипа на президента Плевнелиев Васил Маринов е отговарял за информационния обмен и взаимодействието с партньорски служби на държави от НАТО и ЕС в Посолството на България в Кралство Белгия.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Вижте видео с нагъл шофьор в насрещното

Нагъл шофьор в насрещното – това е видео, което се разпространява в социалната мрежа фейсбук от потребител „На сакото яката”. Клипчето показва човек,

Гражданин: Искам цяла България да види истината за полицаите в храстите край Исперих (Видео)

„Видеото, което ви изпращам, не е с цел да защитавам някого, а точно обратното - да се види от цяла България истината”, пише в сигнала си до Нова тв Джулиян Новаков.

Борисов: Тази седмица беше като постановката "Много шум за нищо" (обновена)

Всеки ден правя компромиси, то е трудно да се нарече коалиция, ние сме подписали коалиционен договор с РБ. За да не изпаднем в криза като Испания създадохме този формат.

На Велики петък разпват Христос, за да възкръсне човекът

Защо минаваме "под масата"на този най-тъжен от годината ден  Велики петък е най-тежкият за Христос и най-тъжният, изпълнен с покруса за християните ден.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Свършиха най-скъпите козунаци - по 59 лева

Hай-скъпите козунаци в София - италиански, луксозно опаковани и на цена 59 лв., свършиха два дни преди Великден. Разграбени бяха и тези от 29 лв., които са същите, но без опаковка.

В Белград умря прокурорът Ситнилски, на когото през 2013 г. залепиха некролог (обзор)

67-годишният магистрат бе отстранен от Висшия съдебен съвет със записи, в които се чува как продава влияние за себе Kамен Ситнилски си отиде от този свят изненадващо и неуспял да изчисти докрай

Слана и студ съсипали кюстендилските череши

Студовете от последните дни и падналите слани почти напълно са унищожили реколтата от череши в Кюстендилско. Попарени са стотици декари с овошки, съобщава в. "Телеграф".

Слух за проверки за данък “уикенд” изкара стотици шофьори пред КАТ (обзор)

Над 3 часа се чака за подаване на документи НАП регистрирала засилено прехвърляне на фирмени автомобили на физически лица Слух сред шофьорите, че катаджии ще проверяват дали някой не е тръгнал със

Окончателно: Избори за президент и референдум 2 в 1. Кодексът - приет (обзор)

Спестените пари Борисов дава на Монтана, Видин и Враца за пътища Секции в чужбина ще има и извън консулства, ако са в градове с над 1 млн. жители КРИСТИНА КРЪСТЕВА Станалият известен като