Лили Иванова пее в “Арена Армеец”

https://www.24chasa.bg/Article/1309102 www.24chasa.bg

Лили Иванова излиза на сцената на зала “Арена Армеец” на 22 ноември с оркестър от 31 души. Името му - “Гранд Ли” измислил цигуларят Васко Василев. В него ще са едни от най-изтъкнатите музиканти - Стунджи, Калин Вельов, Михаил Йосифов, Живко Петров и др. Освен “Гранд Ли” ще има и струнен оркестър.

Примата на българската естрада не се безпокои, че няма да напълни огромната зала с капацитет 18 000 души. “Преди половин час ми се обадиха да ми кажат, че първите 40 места са закупени”, каза тя още докато обявяваше новината на пресконференция.

Лили Иванова получи букети от Алиса и Стефан Софиянски, Мария Илиева, Васил Найденов, Марияна Попова, Богдана Карадочева, Дияна Найденова. “И сега да ви кажа нещо, за да не го забравя... на моята възраст”, пошегува се Лили и оповести, че концертът ще бъде заснет от bTV и излъчен по Коледа.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С ранен полицай и строшена патрулка приключи опит на униформените да разгонят тълпа роми в Девня. На 29 март в късния следобед Галин бил на улицата в Девня заедно със свои мургави другари, разказват от държавното обвинение. Струпването на много хора на едно място било забелязано от полицейски служители

Силвано Пранди може да остане начело на българския национален отбор по волейбол. Това обяви самият той в интервю за "Ла Стампа". "В края на 2020-а изтича моят договор Ц призна специалистът. - Когато приключи извънредното положение, сме се разбрали да се чуем и обсъдим плановете. Имаме уговорка за периода до края на 2022 г

Бившият национал Георги Пеев и половинката му Цветелина имаха повод за празник тези дни. Те отбелязаха две години от началото на връзката си. "Благодаря ти скъпи, че точно преди две години ме откри! Благодаря , че пристъпи към мен заговаряйки ме с най-зашеметяващата усмивка в света (на която, нямаше как да устоя)