Samsung GALAXY S II - много тънък, но и много мощен

https://www.24chasa.bg/Article/1317373 www.24chasa.bg

За бързината е "виновен" двуядреният процесор на Samsung, осигуряващ многозадачен режим с висока скорост, бързо зареждане на уеб страници, кратко време за реакция, по-плавен потребителски интерфейс, бързо редактиране на изображения и висока ефективност при игра. И още много.

А изключително бързото кодиране/декодиране, което дава възможност за поддръжка на (1080р/30fps) видео запис и възпроизвеждане, просто го отличава от останалите процесори. Безспирното видео или потоците музика стават още по-достъпни със супер бързия безжичен 21Mbps стандарт HSPA.

За мощността си моделът е изключително тънък - едва 8.49 mm, с луксозен дизайн и лекота на придържането в ръката. Смартфонът притежава също така характеристиката HyperSkin, която позволява висококачествен метален изглед без отпечатъци от пръсти и неизплъзващ се капак на батерията.

От Samsung са наясно, че съдържанието е не по-малко важно. С GALAXY S II удобно могат да се свалят приложения, лесно се управлява галерията със снимки, музиката, видеото, достъпът до социални мрежи, е-поща, бележки, игри и времето. Интерфейсът на телефона се персонализира според вкуса на собственика и се обновява в реално време с всичката информация, която пожелае от Music Hub, Readers Hub и Game Hub.

Readers Hub е мястото за новата домашна библиотека в дигитален вид - нея мога да се намерят над два милиона заглавия на книги, както и над 2 500 списания на 20 езика и 1 600 вестника на 47 езика.

Виж още тук за Samsung GALAXY S II тук

Виж видео за модела тук